Saturday, February 26, 2011

GIVEAWAY EDY : KATA KAU!



Haluuu fwens...........hai

dah lama dah tak join GA....so...hari ni I nak join GA dari En Edy@ The Beauty In Ugly yang telah di TAG oleh LALINK7




GIVEAWAY EDY : KATA KAU!

..sila click banner di atas untuk mengetahui syarat-syarat penuh..

SYARAT UTAMA :

Pilih 1 GAMBAR dari mana2 entry dalam BLOG INI dan letakkan pada entry penyertaan anda.
Pastikan gambar yang "DICURI" tersebut mempunyai border seperti ini :



lepas dah cari....

Letak CAPTION/KATA-KATA paling UNIK/KREATIF/LUCU untuk gambar yang dipilih.
Caption/Kata-kata mesti tidak melebihi 10 PATAH PERKATAAN.

simple jer kan arahannya...??

oklah..setelah puas menyelongkar rumah En Edy maka gambar ini dipertaruhkan..



" jatuh cinta pandang pertama "

ha....apa yang bermain dalam fikiran you all sekarang...?


meh la I explain..kenapa I gunakan caption " jatuh cinta pandang pertama "

actually....first time I nampak gambar ni....terus buatkan I tertarik...kalau tak silap...jumpa kat gengblogger..terus je la I click...dan terus membawa I ke blog En Edy ni..

terus tinggal komen...terus follow....kerana dah jatuh cinta pada gambar-gambar di blog & gaya penulisan En Edy... begitu la ceritanya... ( tah bape banyak TERUS daa.......)

The End........wek

ok..Tagging tyme......mari kita lihat...siapa yang kena...!!

NUNAMA
MISS TIRA
AKU & PUTERA KU

ini la 3 orang yang bertuah....rasanya ketiga-tiga orang gadis ini bukan follower En Edy

kepada yang tak di TAG tapi berminat nak join....click saja lah banner di atas..

tarikh tutup :

28 FEBRUARY 2011

psst...mau tau hadiahnya apa...? best tau...



ha....tertarik...? apa lagi meh la join....pang

hmm...itu saja lah untuk kali ini....esok cuti rasmi untuk APA KATA HATI...jika di izinkan Allah...kita akan bertemu lagi pada Isnin hadapan...

have a great weekend everyone.....take care yupp....love you....!!!muah


p/s : sedang memikirkan....projek apa pulak minggu ni yer.....macam takde je...huhuhu...boring le.....

25 comments:

redza said...

hahaha gudluck yer...sy xmo join apa2 contest lg dah..xminat

pipoq said...

semoga berjaya..aku pun ada kene tag tapi rasa cam malas lak nak join..hehehe..

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

Along Tapa said...

gudluck nabilah...aku takleh nak join aku rasa...sebab hadiah tu sangat tak sesuai dengan aku...sebab aku bila pakai spec hitam cenggitu, sure muka nampak macam kamen rider..hihii...

Gorengbaek - Tips nak berbual tanpa bosan...

Hangit Habis dah - Kata reti nak hormat...

Kerat Senget - Suara Sendiri

Anip said...

gud luck, lawa jg gmbr yang dipilih tu.. hahah, kenapa kaitkan jatuh cinta pandang pertama?

HonEyBuNNy said...

wow...spek mata reyben tu......sempoi r hadiah dia...good luck dear...

Miss Tira said...

Tira dah join.. http://ceritatira.blogspot.com/2011/02/contest-giveaway-edy-kata-kau.html


Selamat berjaya Cik Nabilah :)

kella said...

hai nabilah.. dapat buka blog je.. datang singgah sini.. apa habaq..semoga sihat2 ya! all da best untuk GA ini.. :)

Tapak Kaki said...

'high 5' untuk cik nabilah.. kompem best kalau memang GA tu...hehe

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Gut luck Cik Nabilah.. Kalau dapat pakaikan dekat DD dan snap gambarnya.. Huuu :)

niesz said...

gud luck sis..mantap habis la pic tu...ehe..

Wawa~* said...

good luck nabilah~!!

TUKANG KATA said...

all the best nabilah :)

Firdaus Kasim said...

cantik la semua gambar dalam blog nie

sy dah letak banner blog nie.. kita tukar2 k?

http://kisahcintasayang.blogspot.com/p/iklan-komuniti-blog.html

Cara-Cara Blogwalking yg Betul

asliner said...

wow..
rayban..=)

p/s:gudluck kak..=)

nunama said...

Chaiyok2!! Kak Nabilah! (n_n)

aeh? nama saya ada la. hehehe.
Thanx akak. :)
Tapikan, sempat ke ni? Emm xpe. saya cuba k siapkan.

p/s: aah. mmg ye. saya bukan follower En. Edy. Hehe. Still boleh join ke? uhuk3.

ops! kena jadi follower dulu. haha. ok. InsyaAllah. :)

Bro Fit said...

gudluck ye :) kalau menang, boleh saya pinjam ray ban tu nanti hehe

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

time kasih... :)

HYE PIPOQ ;

time kasih...hehe...sy pun ikut mood juga ni.. ;)

HYE EN EDY ;

terima kasih kembali..sbb terima penyertaan sy.. :)

HYE ALONG TAPA ;

hehehehe...makin comel kot..bila En Along pakai spec itam ni..(^_^)

HYE ANIP ;

haaa.....ni mest kes tak baca penerangan kat bawah gambar tu kan..? huhuhu.. :P

HYE HONEY ;

meh la join sekali.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MISS TIRA ;

wah...lajunya dia..hehehe..good luck tuk Tira juga..!! (^_^)

HYE KELLA ;

alhamdulillah sihat..hope Kella pun macam tu juga yer..thnks..!! :)

HYE TAPAK KAKI ;

kalau ada rezeki..ada lah kan..? :)

sy sekadar memeriahkan lagi GA tu..dpt or tk Belakang cite..hehe.. :)

tkmo join ke..sempat lagi ni..(^_^)

HYE ERY ;

hehehe...kalau dpt la yer...tak menaruh harapan pun..sekadar memberi sokongan.. :)

HYE NIESZ ;

thnks dear.. :)

nabilah_2908 said...

HYE WAWA ;

thnks Wawa...!! :)

HYE TUKANG KATA ;

time kasih... :)

HYE FIRDAUS ;

weee..thnks..!! boleh..apa salahnya..nnti sy dtg ambil banner awak pula yer..thnks..!! :)

HYE ASLINER ;

thnks dear :)

HYE NUR ;

hehehe...syartnya kena jadi follower dulu....join la jika smpt...kalau tk..its ok.. (^_^)

ana ayesha said...

gud luck nabilah, hadiahnya mmg menggoda

Prince Halilintar said...

gudluck nabilah..

Dilla Ady said...

gud luck ye nabilah tuk GA nih..

lalink7 said...

tq sbb sudi join..hehehe

My Life's Journey said...

Bestnya blog :) purple rule! ... done follow u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...