Thursday, February 03, 2011

HAPPY CHINESE NEW YEAR 2011




Hello fwens.......hai

just a quick update...

cuma nak wish...... HAPPY CHINESE NEW YEAR .....



ada tak blogger yang sambut...?? rasanya Kak Ina sorang jer kot...huhu...

sempena cuti ni....Cik Blogger pun bercuti la yer....insya'Allah..kita jumpa Isnin nanti..

weehuu......lama tu....

ha...apa plan you all time cuti ni....pergi mana2 tak..??



so....selamat bercuti pada semua...jaga diri baik-baik yer.....gonna miss you all....muah


21 comments:

JunAina said...

selamat bercuti nabila...
aina masih di office melangsaikan tanggungjawab yg belum langsai...nak nangis pun ada...waaa...

Miss Tira said...

Tira sambutlah. Apa-apa perayaan pun sambut sebab kitakan 1 Malaysia. Selamat Tahun Baru Cina nabila. Jangan lupa makan burger prosperity McD ye. Hehehe (^^)v

sal said...

juga diucapkan slmt bercuti

Prince Halilintar said...

prince dah slmt sampai di kg prince..jalan pagi tadi agak sesak dan kabus sepanjang perjalanan..enjoy ur holiday =)

YanaMIB said...

wah lama btol bercuti ye...pi holiday ke? hehe~ ^_^

Judiene said...

Happy Holiday!

:)

Anip™ said...

cuti panjang nampak, bwahhaha, selamat bercuti

BLOG GEMPAKZ SIOT

Nora said...

selamat bercuti panjang... akak cuti gak... tapi ada homework kena siapkan... huhuhuhu

Leeya Hezlin said...

epi chinese new year kepada yg menyambutnya..
and selamat bercuti kepada semua..
take care dear.. :)

sahromnasrudin said...

assalamualaikum...'

selamat bercuti utk awak ye..jgn makan limau byk sgt tau hehehehe

d_tieah said...

Best kan cuti 4 hari direct..
Rasa nak panjang2 kan lagi jek..
Sebab rindu sama family kkk yang dtg just utk bercuti 4 hari kat sini..
Uwaaaaaa..
Suke main dgn anak2 buah..
Lagi2 yang lelaki tu..


Latest entry : Istimewa di Hari Ulangtahun ke-23 Deen Hotfm

Afzainizam said...

… ....Gong Xi Fat Coi……..
┏〓〓┓┏〓〓┓┏〓〓┓
Wish you healthy always
┗〓〓┛┗〓〓┛┗〓〓┛
....lllllll........ lllllll .......lllllll....
Salam dari kami…
http://firestartingautomobil.blogspot.com
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

jalan baik baik yerrr.... selamat bercuti panjang tau.....

beautiful_rose said...

tok..tok..tok...
aku datang sini mau ang pow =p

Lia3003 said...

selamat bercuti...nak ang pow

Cik HaRiZa said...

wee...
nabilah tak g memana ke??
sy g morib je..
da lawa skrg...~~

Tapak Kaki said...

cik nabilah ni memang suka sangat dengan cuti... enjoy your holiday hokeh..hehe

ana ayesha said...

slmt bercuti panjang nabilah

ari isnin nanti mesti ada criter best

pena said...

selamat bercuti kak..

jom mkan limau mandarin banyak2x.. hehe.. =)

Afzainizam said...

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

Dilla Ady said...

hepi CNY nabilah..

n hepi holidays too!

PinQib said...

bnyk dak dapat angpauuu??

GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|
Sorry lama Tak SINGGAH.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...