Saturday, February 12, 2011

MOOD KE LAUT



Happy Saturday everyone......pang

hrumm....I takde mood hari ni....sangat-sangat takde mood....

nak join contest..tkde mood...nak buat tag pun takde mood....



rasa macam nak ke sini.....mencari ketenangan.......



dari semalam rasanya dah ada perasaan ni....cuba juga overcome...



tapi itu semua hanya seketika.....

perasaan itu kembali semula.....haih entah lah...



nak cerita....tak tau nak mula dari mana....takde apa yang serius pun...cuma tkde mood...

biasa lah kita manusia biasa...kadang2 kita happy...kadang2 kita sedih...kadang2 kita takde apa-apa perasaan...blank.....sama macam yang I alami sekarang ni....



BLANK...!!!!

apa sebab musababnya ya..?? macam mana boleh ada perasaan ni..??
entah lah...huhu...

maaf yer...tkde yang menarik dapat di sajikan pada n3 kali ni...hanya lah luahan perasaan..luahan yang entah pape tah...

terima kasih kerana sudi meluangkan masa membaca...

itu jer la untuk hari ni....I boleh overcome this bad feelings...Isnin nanti kita jumpa yer.....

take care dear fwens.......have a great weekend......love you...!!muah

special thnks to : Ann Kathryn_tumbler

30 comments:

JunAina said...

laut pasti dapat menenangkan...cukup teruja bila terbau angin laut terutama ngin laut terengganu, segala masalah akan hilang dan cuma ketenangan...

cukup rindu pada hembusan angin laut pantai air tawar...

Along Tapa said...

apa lagi nabilah...lepak pantai puteri la..pengkalan balak dah tak berapa best..hihi..

Gorengbaek - Peribahasa kita...patut ke tak kita tukor?

Hangit Habis dah - Kalo lebih-lebih ni, aku pun benci...

echah mashuri said...

kena cepat pegi jalan2 kt pntai nih.tenangkan fikiran.buang problem yg ade dalam laut.;)

pipoq said...

aku suka lepak kat tepi laut..kat pulau ke..tapi masalahnya nak mandi laut tu je..kang obor obor la, pehtu kulit ku yang putih melepak ni boleh bertukar menjadi hitam berkilauan dibuatnya..

d_tieah said...

Pergi shopping..
Hahahaha..

aliesha kirana said...

sama la nabilah.. hmm.. tp tulis entry gak sbb ade mende misteri berlaku..jeng jeng jeng..hope nabilah ok ari isnin nnti eh..slmt bercuti..

pssst.. nak bendera merah kot.ihi

Amni said...

kita sama dear.. nak2 plak bila pagi2 miting dah kena sound.. walaupun bukan untuk amni sorang.. tapi terasa... huhuhuhu.....

sahromnasrudin said...

pergila window shoppng..release tension kan

zEri sAfEerA said...

hurm,,, lumrah hidup mmg begini. 6ti ok sendiri la 2. pergi cari laut cpat2. hehe :D

kembali isnin ini dengan senyuman, ok ;)

mie said...

bagus2..
musabah la diri slalu...
eheheeee

Ati Masrif said...

as salam nabilah cayang,

mmg kalau gi laut menenangkan

apakata blk ni gi singgah masjid yg kat
tepi laut tu..bestkan...aman damai...lepas tu boleh gi solat ^___^



Jom baca: Khas Untuk Semua KAUM WANITA.. mesti baca!!

asliner said...

siannye akak..
takpe2..
carilah peluang untuk naikkan kembali mood akak k..=)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

love u to bella.. ;
hurm,knp ne?? ada baiknya kalo bella tgk sunset,tenang jiwaa..tme tu mesti da senja kn?msuk wkt mgrib..ble p solat.lg tenang rasanya..
rasa tu akn ilg..ilg dgn sndrinyaa..;)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

mood akak pun ke laut, lelebih lagi bila boradband buat hal. mencik mencik.cool nabilah,sukar , senang, hidup harus dinikmati.

redza said...

biasalah tu...

Anip said...

tak minat sgt pergi laut nie...

❤NazirahMoktar❤ said...

same la kite..mood ke laut sebab byk kerja..-,- pening rasenye, tension pon ada..sabar je la kan

YanaMIB said...

this too shall past..ecewahh..pi tpt² yg ada pemandangan best pun boleh tenangkan fikiran jugak..hee ^_^

Lia3003 said...

banyaknya takde mood.. be happy ok...

Prince Halilintar said...

semoga nabilah dpt kembalikan mood ceria balik..cuti ni rehatkan diri puas2 taw..hehe

nunama said...

xpe kak. that's normal.
kadang2 itu, kita kalah pada perasaan dan emosi diri sendiri. tak sedar perasaan yg tak best tu wujud. i know, everyone have their own way to overcome this bad feeling. hehe. u can do it!!

yeaaayyhh!! chill~~ :)

Aja aja fighting!! (n_n)

syahira ariff said...

jom pegi mall
gurls bila dah jumpa mall trus dpt release tension
=D

Lia Insyera said...

distract saja feeling mcm tu. benda tu akan selalu ada.

Afzainizam said...

_____♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
______ ♥♥♥♥♥♥♥♥SAY NO TO VALENTINES
_______♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥DAY♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
_________♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara
Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

lama aku tak gi pantai .... uhhhh buat istana pasir ..... tunggu dia runtuh di pukul ombak...

ana ayesha said...

apa khabar nabilah?

hope u r ok

nabilah_2908 said...

HELLO FWENS... (^_^)

thnks kepada semua yg concern..thnks a lot..!!

I'm ok....biasa la perempuan...emosi kdg2 ok..kdg2 tak...hehe.. :)

thanks again...love you..!!!! (^_^)

nisa said...

love u tooo 3,4,5.....

nisa said...

love u tooo 3,4,5.....

Ibnu K said...

moody jugak awak ni yek?? Heeh tak baik tau selalu mood ke laut ni..

Ijan said...

Bestnya dapat ke laut. Di sini tak ada laut, tasik diaorang panggil laut.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...