Saturday, March 12, 2011

AUTOPING BLOG DI PAGE APA KATA HATI



Happy Saturday fwens...!!!hai

hrummm......I takde mood nak buat TAG....nak join contest..semua yang I save kat draft...dah expired...huhuhu...

fikir punya fikir...punya fikir...akhirnya......I nak senaraikan semua blog-blog yang telah di autoping kan di PAGE APA KATA HATI@FACEBOOK



check la nama you all yupp....kalau takde sila bagi tau...

ha....kepada pengunjung baru/ nama yang tak disenaraikan....

ingin blognya di autoping kan di
PAGE APA KATA HATI@FACEBOOK

boleh jer.....

....Syarat-syartnya....

1. Mesti lah follower APA KATA HATI



2. Perlu like PAGE APA KATA HATI@FACEBOOK





kalau you all nak suggest kat kawan-kawan yang lain pun boleh juga...huhu..I sangat la berbesar hati...the more...the merrier..


3. Tinggalkan link blog kamu di ruangan komen

mudah jer kan...??

p/s : kepada yang tiada facebook pun...takpe..asalkan kamu merupakan follower..sudah memadai..

kalau tak faham...tanya la yupp...



ok lah.....itu sahaja untuk hari ni...

nanti kita jumpa lagi....take care dear fwens....love you.........muah

34 comments:

Prince Halilintar said...

thnks nabilah kasi promote blog prince..really appreciate =)

aliesha kirana said...

thanks nabilah!! heheeheh. sayanggggg nabilah!

anyss said...

AsSalamualaikum,
Errrrrr...apa pasal nama saya tak de?

ish! ish! ish!


“Tsunami di Jepun: Rakyat Malaysia selamat”

“Sabah dilanda Tsunami?”

sue sofian said...

i loikeee.... dah ade dlm list.. hehe
anyway happy saturday..

niesz said...

name niesz dah ade lam list..ehe..thanx sis~!

Oasis said...

Blog saya pun ada. wah bangganya..., tima kasih ye.

ana ayesha said...

thanks nabilah add blog ana

siapa agaknya blogger nama junaina? senama dgn nama adik ana

Miss Tira said...

Tira ditangga ke 13.. Heehehe.. Ok laa tu :p

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

L.O.V. u to bellaaa... ^^

Farhan Zulhusmi said...

seronok-seronok...nama sy ada....
berjeysi 63..hahaha

adol ihsan said...

ADOL IHSAN pon ada ..

terima kasih,, :)
hehe ,,

Un Phat Lee said...

alamak gua ketinggalan.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

warrgghhhh aku ucapkan jutaan terima kasihhhhh kat ko ngat kat blog aku ni.... suka sangat kat ko.... aku kalau ikut carta ko tempat 56 uihhhhh ... aku teruja dan terharu


thanksssssssss aku ucapkan kat ko.... suka sangat

Kazaztan Team said...

clap...clap...clap.. horeyyy...terima kasih...terima kasih..terima kasih...(ombak)...lap uuuuu

Along Tapa said...

nama aku ada la...nama aku ada la...kat nombol namblas lagi..kalo dapat sembilan belas lagi ngam...nombol faveret(padahal takde beza pun)..heee~

Gorengbaek - Kalo takde idea nak update...

Hangit Habis dah - nak tinggal...tak boleh...nak teruskan...sayang...

Kerat Senget - JowoPinter

~cik tiram~ said...

mane name kite....hee..

Firdaus Kasim said...

yey! yey! saya ada kt no 26.. tapi kan, autoping itu apa nabilah? x prnh dgr pung

Tips Menghilangkan Rasa Takut Tengok Cerita Hantu

HonEyBuNNy said...

adeh...xbuat lagi...kejap2....heheh

IMANSHAH said...

abgshah.com

dah follow kan

Leeya Hezlin said...

leeyahezlin.blogspot.com..
dah follow and dah like.. :)

beautiful_rose said...

rajinnya ko buat benda2 macam ni tok blog..
aku ni nak update entry pon dah malas.
hailah apa nak jadi daa......huhuhuhu =p

Norasikin said...

(dengan muka tak malunya) nak jugak nak jugak nak jugak
http://westernfood.yolasite.com

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE ;

ur welcome... :)

HYE AK ;

kasih mu ku terima..hehe.. :)

HYE ANNYS ;

wslm...ok sy dah masukkan...moga sama2 kita naik yupp.. :)

HYE SUE ;

time kasih..sorry la/..hari Isnin baru reply komen2 ni..huhu.. :)

HYE NIESZ ;

ur welcome dear.. :)

nabilah_2908 said...

HYE OASIS ;

kamu follower blog ni kan...sudah tntu2nya ada.. :)

HYE ANA ;

sungguh ke...? kalau2 Ana ternampak komen JunAina kat sini...Ana click la..mn tua betul adik Ana.. :)

HYE MISS TIRA ;

nombor tu tak bawa maksud apa-apa...mudahkan sy tuk mengira je.. (^_^)

HYE ANNA ;

love u 3....(^_-)

HYE FARHAN ;

nombor itu tk membawa maksud apa2... cuma memudahkan sy mengira.. :)

nabilah_2908 said...

HYE ADOL ;

kebetulan free..berjalan ke blog follower baru..terus masukkan.. :)

HYE UN PHAT LEE ;

ala..ala...tertinggal lak..ok..dh masukkan dah.. :)

HYE AFZAINIZAM ;

nombor itu tak memberi apa2 makna...cuma mudahkan sy tuk mengira.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

hehehe...terima kasih kembali.. :)

HYE ALONG TAPA ;

huhu..nape suka no 19..?

ala..nombor tu tak bawa apa2 makna..mudahkan sy tuk mengira je.. :)

nabilah_2908 said...

HYE FIRDAUS KASIM ;

mcm ni...biasanya pada yg ada FB..sure nk promotekan blog kat FB juga kan..?

cara...copy link...paste kat wall...betul tak..?

ha..auto ping ni...kamu dok relax je...tk payah susah2 nak copy& paste bagai...automatik..n3 terbaru kamu akan appear di wall APA KATA HATI...

pada yang dah like..nk blogwalking di APA KATA HATI boleh la...masuk mana2 blog yg mereka mau..

dalam bahasa mudah..

sy tolong promotekan blog kamu...(^_^)

nabilah_2908 said...

HYE CIK TIRAM ;

ok dear....dh masukkan dah.. :)

HYE HONEY ;

part mana yg tak buat tu Ila...? dah la...Ila kan follower blog ni..? ;)

HYE IMANSHAH ;

dah..dah...(^_^)

HYE LEEYA ;

thnks dear...dah masukkan dah.. :)

HYE ROSE ;

ala...masing2 ada masalah sendiri...kalau ada masa update la .. :)

nabilah_2908 said...

HYE NORASHIKIN ;

eh..apa nak malukan nya.. :)

tp kan...tk boleh detact la RSS Feed blog ni...kenpa eh..?

lalink7 said...

Nabilah sangat baik hati!! =)) lebiu lahh..

ai no 8..wahh kayaa oo number tue..hehehe

hotflare.blogspot said...

tinggal link dkt sini bley?
http://hotflare.blogspot.com/

GadisGula-gula said...

nak join gak bley en? tinggal link kat sini kE?

http://gadisgula-gula.blogspot.com


thanks

alongxp said...

ok dah follow(1084) dan like(410)

blog saya

http://kakicandid.com/blog

KotakHitam said...

i like...

http://shafiqzainal.blogspot.com/

balqisnordin said...

hi dear.. tq sangat2 sbb buat mcm ni.akk ni lemah sikit bab2 ni.at least, byk yg akk belajar dr blog ni. ni link blog akk..

~http://balqisnordin.blogspot.com/

sudi2kanlah datang melawat blog ni.akk hargai sgt2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...