Wednesday, March 30, 2011

BLOG REVIEW : LIFE IS A WORD



Hye...hye...hye.........pang

Blog Review time............

malas nak buat mukadimah panjang-panjang....hehehe




ha....dah nampak dah kan tajuk di atas....??

I nak review blog Cik Lalink7 iaitu



LIFE IS A WORD

ini header blog Cik Lalink7


emo12tentang Cik Lalink7

ketika ini sedang bekerja dan dalam masa yang sama sedang menyambung pengajiannya..

gigih kan...? I nak juga buat macam ni....tapi keiginan hanya tinggal keinginan jer...huhu...



ini la owner kepada blog LIFE IS A WORD

single lagi nih...tapi....not available...kan Cik Lalink7 ?

ha.....kipas susah mati pasukan bola MU...

tak caya...?? you all boleh tengok sendiri apa yang terpampang di side bar sebelah kanan blog nya..



ada tak di antara you all yang kipas susah mati MU ??
kalau ada boleh la join Cik Lalink7

emo12APA YANG BEST ??

well...corak penulisan yang santai....seoalah-olah Cik Lalink7 sedang bercakap dengan kita...

mengutarakan pelbagai topik...personal..isu semasa....rajin juga minta pendapat pembaca tentang satu-satu isu...



salah satu entri yang best....yang sering berlaku di kalangan kita

Cik Lalink7 disable right click...tak boleh buat screengrab...so I buat cara lama la...print screen je..ye

mau baca kisah ini....you all click jer la pada gambar yupp..


menarik lah...selain bercerita...Cik Lalink7 mengajak pembacanya berfikir..

cerita tentang perlawanan bola yang berkaitan dengan MU...sudah tentu-tentunya ada...



see..........

bukan itu sahaja...Cik Lalink7 pun ada juga share kan tutorial untuk blog...bagi I tutor yang di sharekan sangat simple dan mudah faham...compare dengan tutorial dari blog-blog yang lain..

antaranya adalah...



mau tau juga...? click sahaja gambar di atas..I dah letak link siap-siap...


apa yang I perasan...Cik Lalink7 ada kawan rapat dalam dunia maya ni....kat luar..tak sure la pulak...sebab Cik Lalink7 tak pernah bercerita...

nak tau sape...?



MR RED

jika Cik Lalink7 kipas susah mati MU....MR RED lak kipas susah mati Liverpool....

seronok tengok diaorang ni bergaduh pasal dua team ni...hehehe....

ala....bab ni jer dieorang gaduh...bab lain...sependapat....terutama bila bercerita tentang Megan Fox...



hahaha...macam-macam la dieorang berdua ni...


overall....blog Cik Lalink7 ni memang best....

bak kata orang...tak kenal..maka tak cinta......so..apa tunggu lagi...pergi la terjah blog Cik Lalink7 .. berkenal-kenalan lah dengan beliau yupp...

psst........

kalau you all dah ke blog Cik Lalink7 ... you all pasti akan perasan setiap entri nya ada fungi READ MORE



I faham....you all tak suka if I buat fungsi READ MORE tapi fungsi READ MORE yang Cik Lalink7 gunakan...tak menyusahkan pembaca...cuba la you all click-click pada entri beliau....

if I nak apply kat blog ni..rasa-rasanya you all merestuinya tak...? hehehe....soal

28 comments:

qyqa said...

nice blog..=)

alaaa x payah la buat read more..
payah nak baca..huhuhu

Farhana Jafri said...

read more yg ciklalink7 wt tu sng la! boleh je klau siz nabila nk apply kt blog... sbb dy pny tu xpyah nk tggu loading.. tekan je trus kluar... okay je klau nk wt... hehehe

Amni said...

boleh2.. sila la buat kalau senang nak loading la kan... sebab memang malas nak klik read more.... lagi senang kalau baca sekaligus macam gini... hehehe...

redza said...

blog musuh ketat ahaks


buat readmore cam husz buat tu oklah..senang

Dilla Ady said...

hmmm...tak mo la nabilah..tak bez la wat read more tu..malas tul nk click2 byk kali..huhuu..

okeh nnti terjah kt sane..

hysman said...

perghhh..
hard dead fans...hahaaa...
tp mmg cool la blog die..
camne la blog pokcik nk ghuper cengitu erk?..hehe

Prince Halilintar said...

owh cik lalink7 tu fan MU rupenya...hehe..fanatik betul die..

kalau tak menyusahkan ape salahnya nabilah nak apply wat macam tu kat blog ni.. =)

lalink7 said...

Nabilah dan Redza ~ camne leh terselit nama si red nie lak Nabilah..hahaha =))

Nabilah ~ ouchh..ptut la rasa diri ini diperhatikan..hehee..rupenyee ade review kite punyee..ahaks..thanks Nabilah..

lebiu lah..
=))

aliesha kirana said...

wah! menareeekk! nnti AK p terjah! heeheheh

pipoq said...

nak letak 'read more' tu ? leceh la beb..aku ni lebih rajin scrool page dari nak klik read more tu..biasanya kalo mana blog yang entrinya memaksa aku untuk klik 'read more' tu, biasanya aku pasti terpaksa jenguk tempat lain je..kejam tul..hehehe

b a m b a m ' s said...

read more increase kiter punya page views kannn?? CB suka jek..kekekekek...

YanaMIB said...

yeayy kita pn suka bc blog lalink..santai je dia menulis..hehe..sila kembang hidung skrg lalink!! =P


read more style lalink tu ai restu je..haha..sbb x leceh and xyah tggu lama utk loading..klu guna berukband pon ai rela baca yu ^_^

nunama said...

hehe. ok. kalau macam Cik lalink punya "readmore/less" tuh, kita tak kisah. ok. n nampak kemas mungkin. hehe. (n_n)

Miss Tira said...

Yeeaah, akhirnya ada blog yang Tira kenal direview disini. Tahniah Cik Lalink. Suka sangat blog dia.

adol ihsan said...

Salam :

Hehe.. sy kipas susah mati M.U jugak ni.. :)

lalink7 said...

YanaMIB ~ ahaks..ngeeeeeeee ngeeeeeee..tengah kembang nie tggu nak pecahh jee..

MissTira ~ ahaks..hehehe..suka blog u jugak TIra..

adol ihsan ~ gimme 5..yeayyyyyyyyyy..

Syuk Ry said...

terbaik lah .. :D

nurkaloi said...

alamakkkk !!!!!!!!!
MU fc kowt
grrr

kaloi tak layan MU
hahahah

kejam ~__~'

Oasis said...

wow...esok saya akan jelajah tengok betul2. Hehe. Macam ada yang best gak tu..

gadisBunga said...

ok. akan kuterjah! :)

Along Tapa said...

hehe..blog cik lalink ni aku dapat tau dari Iwan Dextrous..nice to read...aku buat masa ni jadik pembaca senyap jek dulu...sampai masa nanti baru buat havoc kat sana...ahaks..

Gorengbaek - Nak kawen...tapi orang selalu terlupa benda-benda ni...

Hangit Habis dah - Laa...ni apa kenama lak "kebijaksanaan"nya ni...

Kerat Senget - YOUsoF : masih ada plan B

Ati Masrif said...

soli lambat mai..

line sgt teruk hari ini...

rasa kak ati dah join dia kot..
tak pe2 nanti akan kita terjah

Ati Masrif said...

nabilah ..

leh minta tolong skit tak
perasan tak kt blog kak ati
setting utk post kak ati dah set
utk 3 post sekali tau..tp tetap
hanya keluar 1 post saje...awat yek

TQVM in advance

^___^

beautiful_rose said...

rajinnya buat review blog..nak pergi terjah blog beliau skang.

niesz said...

cik lalink yang mmg best, rajin komen blog niesz..heeee...

sahromnasrudin said...

hebat la..superb review..

saya plak kipas susah mati blog dia..mmg blog dia best membacanya...damai je

lalink7 said...

terima kasih semua.. =))
kunjungan semua yng datang aku ku balas sedikit demi sedikit..

nabilah_2908 said...

hehe..Cik Lalink dah tolong balaskn komen2 you all..thnks Husz.. ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...