Thursday, March 03, 2011

FOLLOWERS APA KATA HATI



Hello fwens...!!hai

entri hari ini...di tujukan khas buat followers APA KATA HATI....

cuba tengok di side bar blog ni.....follower sudah mencecah ke empat angka....



Kepada semua followers.....

I nak ucapkan bebanyak terima kasih....kerana sudi follow APA KATA HATI....thank you sangat..sangat...!!!



and I juga nak say sorry kepada follower yang I tak follow balik.....bukan bermakna sombong...cuma I tak cukup masa nak jejak you all semua...hope you all boleh faham...

sebagai tanda penghargaan....sebagai tanda I kasihkan followers... I ada buat sesuatu untuk followers + kepada yang dah like Page APA KATA HATI



macam mana nk cite eh..

I ada buat automatik ping entri di Page APA KATA HATI

di mana....I akan masukkan link blog you all ke Page APA KATA HATI .. so...everytime you all update..automatically entri you all akan terpapar di wall Page APA KATA HATI

mean....I tolong mempromosikan blog you all di Page APA KATA HATI la...

faham tak..?




yang I dah print screen pagi ni..

see....sebahagian dari link-link blog yang I dah masukkan ke Page APA KATA HATI

setakat ni....link-link yang I dah masukkan....semuanya dari kawan-kawan yang dah meninggalkan komen di entri AIR OH AIR

so..macam mana...ok tak....??



you all sudi tak share link blog you all untuk diletakkan di Page APA KATA HATI ??

kalau mahu....mudah saja...tinggalkan komen pada entri ini....menyatakan yang you all mahu share link di Page APA KATA HATI.. I akan masukkan link blog you all di sana...

kepada yang dah like...tapi bukan follower pun boleh....tinggalkan saja link you all di Page APA KATA HATI

kepada kawan-kawan yang TAK MAHU linknya di share...bagi tau yupp....nanti I remove kan link tu...sorry I buat tak minta izin dulu....huu



so....kalau yang berminat.....apa lagi..tinggalkan lah link you all sekarang yupp....

biar kita sama-sama naik....

sama-sama menuju ke puncak kejayaan...yeah..!!ye

kepada yang dah follow...tapi senyap je (Silent Reader) tegur-tegur la I kat ruangan komen ni...insya'Allah...I akan balas balik....

ok lah...itu sahaja untuk hari ini....sebarang komen tak puas hati....or sebarang pertanyaan..tanya jer la yupp....

once again......thank you very...very...very much...!!

siapa lah APA KATA HATI tampa kalian semua.....thanks...!!!!

Love

56 comments:

ain sudin said...

nie link blog ain....
http://semutbusuk.blogspot.com

Kazaztan Team said...

terima kasih... lap uuu...ahahhahahha

kella said...

hmmm... bagusnya nabilah ni... buat semua orang rasa dihargai.. :)
big hugs..... :)

sue sofian said...

nice.. big hugs 4 u..
masukkan sue juga ye..

http://ladymiaka86.blogspot.com/

nukilanaffiza... said...

best strategi Nabilah...baru beberapa hari baca blog awk...menarik...

Kalau sudi link la saya ek...

http://nukilanaffiza.blogspot.com

Thanks You...

ana ayesha said...

Hi nabilah! tahniah yer follower blog awak dah > 1000 org

ana amat berbesar hati jika nabilah sudi share link blog ana, thanks

aliesha kirana said...

Apa Kata Hati AK eh?

mestilah AK sudi sangat2 hahaah!

terima kasih Nabilah cayang!!!!

lalink7 said...

dear..

kite nak...kite nak..kite nak..100x..eehhehehe =))

suke ke sini..
tahniahh ye!!

redza said...

kalut lah ko ni husz..link ko dh masuk pon

tq nabilah...sy xkisah :)

En iLham said...

wah
tahniah kak
semoga lebih berjaya di masa akan datang
bertambah popular mcm abg ben kite
hehe

nak jugaklah masuk link

http://www.kauilhamku881204.blogspot.com/

pipoq said...

macam dapat award lak..hehehe..

ok la tu dah ribu raban follower..

peh ni kena rajin rajin update lagi tau..

YanaMIB said...

weee seribu sudaaa...congratz yang! ^_^


nak nak share link dlm apa kata hati jugaaaa...huhu

http://ctliyana86.blogspot.com/

niesz said...

thanx tuk akak jgk sbb selalu dtg jenguk blog niesz.. :) niesz nak ade dlm page tu boleh..hehe..

http://princessnies.blogspot.com

Mrs.Ayie said...

Terima Kasih Nabilah :) Semoga terus menulis

nisa said...

senyummmm

Wawa~* said...

wahhh so nice of u nabilah~ nnt saya check out ye... ^^

JunAina said...

nak ikut...nak ikut jugakkk...

http://juneaina.blogspot.com/

Adinda Amy Sensei said...

bila jiwa berbisik...apa pula kata hati? hehe...

pertama kali saya singgah dan komen di sini....salam mahabbah dari saya buat empunya APA KATA HATI ni ekk...moga terus maju jaya selalu...

nunama said...

first of all, Congratulation Kak Nabilah!! (n_n)

hehe. Alhamdulillah. Pasti setiap follower terasa dihargai sangat2. Kita pun terasa dihargai ini. :) Walaupun, entry yang merepek dan follower kita tak sampai ratusan pun.

Thanx juga kepada Kak Nabilah! :)

Tapikan kak, saya nak minta maaf ni. Huhe. Rasa macam tak layak di auto-ping blog. Nanti, Kak Nabilah tolong removekan ea. Segan. Hihihi.

Sebab:
>>entry merapu dan merepek
>>entry tak update selalu
>>follower tak ramai

Dah berkawan dengan Kak Nabilah dan yang dah sedia ada ni pun, bersyukur sangat. Thanx sekali lagi ye kak. (n_n)

p/s: papepun, kita tetap hargai apa yang akak buat ni. Chaiyok2!! :)

Semoga Kak Nabilah terus success, cemerlang, gemilang dan terbilang!!

May Allah bless you sis. Amiin. (n_n)

Prince Halilintar said...

bagus la nabilah..thanks ye..jgn lupe link prince ni ye..hehe

http://marilalulalang.blogspot.com

Amni said...

serius ramai giler dah dear... tapi sebab nabilah pun friendly orang nya.. senang je hati nak follow blog nabilah... =)

Nizam said...

wah,bestnye da ramai follower ... hehe... nizam tak sampai 500 pun lagi... hehehe..

Dilla Ady said...

wahh..da seribu ye...dilla nih ntah bile la..huhuhu

dilla tak kisah, boleh jek..

rase sgt berbesar hati la nabilah!

d_tieah said...

Best..
Nak2..

http://dhatieku.blogspot.com

Nabilah, boleh tak inbox camne cara automatik blog kita ping ni???????????? Hehehe.. Inbox kat fb ek.. Fb ade dalam blog.. Tab menu sebelah atas..

Entry Terbaru : Disebalik Tabir Blog

Miss Tira said...

Ouh patutlah Tira terperasan link blog Tira muncul pada fan page Cik Nabilah. Anyway thanks banyak-banyak. Tira tak kisah kerana blog itu public sebenarnya selagi karyanya tidak dicuri tanpa izin tidak salah berkongsi ilmu. :)

qyqa said...

baru singgah sini...
hehe..
salam ukhwah..
nak join juga boley??? *malu

http://qyqagerik.blogspot.com/

DiNa-DiaNa said...

here i am..
tolong publish kn sekali yer blog dina..

dde9387.blogspot.com

thanks..

IMANSHAH said...

tahniah2..lambatlah cikgu nak sampai empat angka

Along Tapa said...

blog aku pun ko masukkan ke??tiga2 sekali??gila r..

ni lagi dasat promotion dari KS ni...hihi

Gorengbaek - Cara bergaya nak menangani manusia psiko

Hangit Habis dah - Ketakpuasan hati dalam blogging

Kerat Senget - Review tok guru Kerat Senget : Tukang Komen

Miss Tira said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Waaa, dah riban-riban follower ni. Hahaha. Bab kongsi link tu tiada masalah pada Bro. Sharing Is Caring. Tak paksa dan tak halang. :)


http://www.efyery84.wordpress.com

Edy Zaidi said...

wah..makin femes la

Gnie SimplyStyleShop said...

eh ada muka kat entri tu..blush..hehe..lebih pulak...nak join nak join...bestnye
http://sabar-jelah.blogspot.com

lieya orange M.I. said...

nabilah, lieya nak jugak hehehe

http://alieyaorange.blogspot.com/

apa2pun, blog kamu mmg best..menarik sgt :P

KiD said...

apa kata hati?? wwaaaahhh.. memang menarik kan?

::mak incik:: said...

for sure la fatin nak kak nabila............ ngeeeee.....
http://makincik.blogspot.com/
TQ ek.. ni yang sayang kak nabila lebeh ni... =)

Eriyza said...

Kalau sudi add laa blog sy - Eriyza

LiFe KaMi said...

tahniah semoga blog nabilah bertambah maju..:)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Nabilah sapa lah kita tanpa follower yang penting ada baca dan jengah pun jadilah. Adik akak punya blog bila nak buat review. acah je , saja kacau nabilah.

Ati Masrif said...

sori nabilah lambat dtg

takde mood semalam tut!

kekadang kalau ada silence reader
yang kita tak sangka ...boleh buat
hangat 1 badan...

macehlah komen abt that ..tp lg pedas lg bagus...hihi

Ati Masrif said...

kak ati pun nak join ni..

rasanya kak ati dah like nabilah lama dulukan...

^____^

silence reader tut! pergi3 tak suka3 :(

Firdaus Kasim said...

blog yg menarik pasti akan di follow.. hehe

Firdaus Kasim said...

blog yg menarik pasti akan di follow.. hehe

eT said...

bagus ni...auto ping yer...
me follow sbb suka baca blog tu..hehe

nabilah_2908 said...

HYE AIN ;

thnks dear...akan di masukkan.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

sy dah masukkan awal2...sebelum sy publish n3 ni... :)

HYE KELLA ;

hnya ni la yg termampu.. sy dh masukkan link Kella.. :)

HYE SUE ;

ok...dh masukkan dah.. :)

HYE AFFIZA ;

tntu nya sudi....dah masukkan dah...terima kasih kembali.. :)

nabilah_2908 said...

HYE ANA ;

time kasih....sy dh masukkan link ana hari tu lagi.. ;)

HYE AK ;

link AK pun dh lama sy masukkan...tp AK ada buat stiky post kn..? tu yg rss tk dpt detec update terbaru AK.. :)

HYE LALINK ;

hehehe..sudah... :)

HYE MR RED ;

haha..gaduh jer kan... ;) Mr Red pun lama dah sy masukkan.. :)

HYE EN ILHAM ;

eh....jgn samakan akk dgn abg ben..terlalu jauh bezanya..

xde niat pun nk popular...cuma bagi kemudahan pada follower je..

nnti akk masukkan yupp.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PIPOQ ;

haha...nk update selalu...mmg perlu..nk mencari idea tu yg sakit.. ;)

btw..sy dah masukkan link En Pipoq..tkpe kan..? :)

HYE YANA ;

time kasih..!! :)

sy dah masukkan dah..sebelum publish n3 ni lagi..hehe..:)

HYE NIESZ ;

time kasih kembali...ok..akk masukkan yupp.. :)

HYE MRS AYIE ;

terima kasih kembali atas sokongan.. ;)

HYE NISA ;

senyum itu sedekah kan..? time kasih.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE WAWA ;

time kasih.... ;)

HYE JUNAINA ;

ok..ok...akan diletakkan.. :)

HYE ADINDA AMY ;

terima kasih yer sudi ke sini.. :)

HYE NUR ;

la...mana ada merapu merepek...Nur kan selalu selit2kn ilmu agama dalam n3 Nur...

akk xmo remove boleh..? ;)

HYE PRINCE ;

Prince punya link..lama dah sy masukkan.. :)

nabilah_2908 said...

HYE AMNI ;

rasanya tk semua kot fikir mcm tu..hehehe..yer la sbb sy dh x follow blog org balik...pape pun thnks...izinkan sy masukkan link Amni eh..? :)

HYE NIZAM ;

xpe...slow2..pasti boleh.. ;)

HYE DILLA ;

insya'Allah akan tiba masa Dilla nnti.. sy dah lama masukkan link Dilla.. ;)

HYE D_TIEAH ;

dah masukkan dah..ok..nnti sy bg tau.. :)

HYE MISS TIRA ;

time kasih yer atas sokongan.. :)

oya said...

ramainya tu...thanks jugak..
anyway, awak kene tag tau..
http://memoirsofoya.blogspot.com/2011/03/jom-join-ryoya-lucky-draw.html

nabilah_2908 said...

HYE QYQA ;

tntu nya boleh...ok...akan di masukkan.. :)

HYE DINA ;

ok...done.. :)

HYE IMANSHAH ;

ala...blog cikgu pun ramai peminat..tk lama lagi..tercapai lah 1000 org tu :)

HYE ALONG TAPA ;

sy masukkan 2 blog ger...GB dgn KS...HHD tu...ingt nk masukkan..tp risau En Along x setuju je..yerla..HHD tu agak personal...kalau tk kisah..sy boleh masukkan sekali.. :)

nabilah_2908 said...

HYE BRO ERY ;

lama dah sy masukkan link blog itu..thnks.>!! :)

HYE EDY ;

tidak la...huhu....masih lagi low profile..:)

HYE GNIE ;

hehhe..thnks sudi follow...ok akan di masukkan.. :)

HYE LIEYA ;

thnks dear..ok...akan di masukkan.. :)

HYE KID ;

erm..thnks..!! :)

nabilah_2908 said...

HYE FATIN ;

ok dear..thnks sbb support akk.. :)

HYE ERIYZA ;

ok...thnks..!! :)

HYE LIFE KAMI ;

time kasih...sy masukkan link Life Kami kt APA KATA HATI yupp.. :)

HYE KAK INA ;

hehehe..akan tiba juga turn Kak Ina...tunggu eh... heheh ;)

HYE KAK ATI ;

sabar eh kak... :) su dah lama dah masukkan link akk.. :)

nabilah_2908 said...

HYE FIRDAUS ;

time kasih..sy masukkan link blog kamu yer.. :)

HYE ET ;

itu la yg sepatutnya..tp ada juga yg follow kita..semata2 mengharapkan yg kita akan follow balik...bila kita tak follow..di katanya kita sombong..huhu.. :)

psst...sy dah masukkan link yupp..;)

nunama said...

hahaha.
Kak Nabilah ni....nakal eah? ;p

asliner said...

takde fesbuk boleh ke?
huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...