Friday, March 04, 2011

FREE VS BUSY



Happy Friday fwens.....hai

sure you all dah boring kan.....bila I asik cakap I busy je...?



cute kan...??

I ambil dari
Miao & WafuPafu Comic Blog
( 1 of my favorite blog)


sorry yupp....itu memang hakikat.....I busy lately ni...tapi....blog still berupdate....myb tu yg buatkan you all macam tak caye kot I busy...

sekarang ni I tengah siapkan 1 tender....semalam....dekat kul 8 lebih baru keluar dari office....

pagi ni...sebelum subuh (ok tipu) I dah sampai office...sudahkan Tender nih...alhamdulillah...dah siap dah....boss pun dah approve....tinggal nak binding je...



dalam kul 11....I akan keluar....nak pergi hantar tender ni..sebelum kul 12...lepas daripada tu....

I dah free.........weeee....suka nyer..!!! kalau tak ..madang je tension...huhuhu....joget

berikutan dengan entri semalam...FOLLOWERS APA KATA HATI

oh....terima kasih atas sokongan & kesudian you all semua....Insya'Allah..petang ni..I masukkan link you all 1 by 1 yupp...

sebagai tanda penghargaan...I nak belanja you all makan....at the same time..memang I tengah makan pun bende alah ni....ini la breakfast I...ye



mau tak....??



meh la ambik sorang sebatang dua....sape cepat dia dapat...wek

ok lah....I nak sambung buat kerja.....petang nanti...I terjah blog you all pula yupp..

sebelum tu...I nak share kan pada you all 1 video.....

Little girl...cakap dengan daddy dia....dalam bahasa baby...cute sangat...sangat..!!

so....enjoy.................pang


kepada yang tak dapat nak tengok....sorry.......myb boleh tgk lain kali...

ok..got to go.....guys...wish me luck...moga syarikat ni...dapat lah tender ni....penat tau sudahkan..macma-macam di minta...huhu...

take care fwens........love you.............!!!muah

56 comments:

::mak incik:: said...

rockey.......kita pun suka makan.. tapi yang cokletnya la kan.. huhu... nak.... btw, gud luck ek kak nabila... amin.....

atty's said...

dah lama tak makan rocky nie

kty pun bz gak lately jrg dpt bw.,tp kalau free cuba sedaya upaya

Kazaztan Team said...

sbtg aje...tak kenyang la...

Ieda Al-Habsyi said...

nak rockys perisa coklat boleh? hehehe :)
I'M NOT FAT, I'M JUST PREGNANT!

ana ayesha said...

wow nabilah siapkan tender ni mesti kerja dgn company besaq

rocky 4 breakfast lps ni blh lah rock n roll

video tu balik nantilah tgk kat sini video pun kena block

redza said...

siapkn kejer dulu then bru bloggin'

ish..ishk makan menda alah tu je pagi ni..xpe petang karang makan nasi pulak

aliesha kirana said...

cian nabilah..sibuk manjang eh. xpe2.bila ada masa baru blogging okeh! nak satu! AK suke makan mende tu..tp xingt nama die..ahahah~

Leeya Hezlin said...

assalamualaikum nabilah..
lama dh rasanya tak komen kat blog ni..
wah bestnya dia dah free..leeya ni belum free lagi..
banyak betul kerja yang nak kena siapkan b4 submission date..
apa-apa pun happy always nabilah.. :)

YanaMIB said...

blogger tegar..bz cane pn mesti mau update..haha..same here..bz jugak..bz keje and bz dgn blog..dua² pn bz =P

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

LOVE U TO;

setianya kepada blog..heheh..;
tk mcm anna yg mls neyh..haisshh.. ;)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

LOVE U TO;

setianya kepada blog..heheh..;
tk mcm anna yg mls neyh..haisshh.. ;)

aque said...

hehehhe.. chaiyok kak...!!

^_^

kite nak amek td roky.. tp tggl kotak jew... sob2...

heheheh gurau jew :D

mie said...

wow!!
strawbery xsedap..
gue suka rocky chocolate..
eehhee

JunAina said...

kalau aina bf macam tu habis sekotak pun belum tentu kenyang...

dah lama tinggalkan bidang kejar mengejar tender, lepas tu dah pindah ke buka2 tender...sekarang dah pencen bab tender menender...

niesz said...

hebat nye akak buat tender..insyaALLAH kak, doa bnyk2 yer..

nk sekotak ley..ehe..comel nye budak ni..geram!

d_tieah said...

Luv u too..
Hahahaa..
Thanx nabilah sebab kasi link2 tu ek..
Ngee :)



Entry Terbaru : Blog Lucah Semakin Digemari

nunama said...

waaaah! Alhamdulillah. Lega giler kan bila dah approve? Kalo tidak, mmg x senang duduk. :)

cedapnye~~~~!(n_n)
tapi, sy dpt kotak je. huhe. ;p

p/s: video ni, mmg comel. heeeehe

Prince Halilintar said...

ade lagi tak 'rocky' tu? alamak prince terlewat la nk mintak..haha

beriya2 benor budak tu cakap gan bapak die kat hp..

semoga usaha nabilah tu berjaya ye..

kella said...

percaya sangat nabilah.. kerana ku juga mengalami nasib yang sama.. tetap update masa boleh curi time tu..tapi tetap keja menimbun...

Amni said...

sama la kita... huhuhu... bila kerja company memang macam ni.. dulu kerja gov.. sempat je segala benda ni.. dulu update entri boleh 6 kali sehari.. ni nak buat satu sehari pon belum tentu.. sangta sibukk...

Siti Nurhayati Dollah said...

Tak nak sebatang, nak sekotak. Kalau sedosen pun kira dah okay dah ;)

*Good luck untuk tender tu

Miss Tira said...

Semoga kerja keras Cik Nabilah berjaya mendapatkan tender tu berhasil ye. :)

Farhan Zulhusmi said...

love all blogger juga...
lama rasnya xterjah sini....dah ramai erk kawan2 sekarang....hehehehe............
nice to meet u again

nukilanaffiza... said...

rocky...coklat punyer ada....hehehe
busy semua org busy..tapi bila ada masa terluang mesti jengok blog...tup2 dah ada tambahan follower...bestnya...

pipoq said...

huu..camtu la jugak anak aku tu..ntah ape ke benda yang dia cakap, aku pun tak faham tapi buat buat faham je la..kalo bergayut kat telepon, dah macam orang bercinta je..hehehe..

Nizam said...

keep in touch balik.. hehehe...
lau rajin, joinla bloglist nizam yer.. hehehe...
http://ahmadnoraznizam.com/blog/2011/03/04/bloglist-nizam-2011/

lieya orange M.I. said...

owh tak suka bulan mac...
busy melampau...

comel la baby tu..tergelak2 lieya tgk...

good luck utk tender tu :)

Dilla Ady said...

da lame tak wat tender...skang suh assistant jek wat...tp kekadang ade gak yg kena uruskan..huhu..

rocky ye..hmmm..suke gak mende nih..tp cam tak kenyang la nabilah...huhuhu

Rie said...

suka rocky tu
curik sket! hehe

salam blogging!

IMANSHAH said...

tender kontrak juta juta ka??

Firdaus Kasim said...

free sebelum busy, jd buat perkara yg lebih utama pada masa free itu.. btul x?

terima kasih awk sbb mengikuti blog kisah cinta kita.. cerita tue dah sampai penamat.. baca yew.. hehe

Along Tapa said...

pergghhh...ni yang mula rasa nak pegi beli ni..ko ni menggoda betul la dengan makanan..adoi.

Gorengbaek - Kemahiran berfikir

Hangit Habis dah - Aktviti waktu aku bosan...

Kerat Senget - fyezrahman.blogspot.com

asliner said...

kak nabilah..
busy itu biasa..
jangan tension2 k..

sama macam kita..
sampai update blog pun terabai..hehe

p/s: selamat menyiapkan tender..=)

Qistina Filzah said...

nabilah best tu busy dgn kerjerr...hhehe, sy busy mencari kerje plak

Elly & Emmy said...

gud luck sis.. moga dpt tender tu.. nanti bos kasi bonus..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhh tenda jutawan segera....
eemmmm mmg kesibukan melanda...

K... E... R... J... A... itulah kerja
K... R... O... J... E... kroje namanya
K... I... J... E... disebut pula kije


Kerja sampai tua
Kita bekerja
Capai wawasan
Beretika kerja
Bangunlah segera...
Teruskan kerja...
Kita mesti kerja

❤NazirahMoktar❤ said...

heheh..memg busy kan kalo start dah byk kerja..sama la

Wan Perlis said...

suka suka suka

munna said...

klu time nak submit borg tender .. mmg busy giler.. lagi2 skrg ni macam2 dokumen yg diaorg minta..

HonEyBuNNy said...

hehe...sama la ila...bz jugak skrg neh...sampai blog pun xsempat nak hupdate..huwawaw

Hozookery said...

Hai Nabilah!!

Already follow ur blog.. nice..
Do follow my blog yer.. : )

Jom ber-rocky2..yeah!

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

uihhhhhh rehatkan diri dengan kunyah Rocky strawbery ohhhhhh lama tak baham benda ni kan....

Farhana Jafri said...

slalu mkn rocky tym kliah tuk elakkn ngntuk and keboringan thap dewa! keke it's okay la siz.. lumrah alam la tu klau busy je~~ he3.. busy2 gax bdan jgn lupe nk jge! take cre :)

nabilah_2908 said...

HYE FATIN ;

beza la sikit eh...akk tk bape suka coklat.. :)

thnks dear.. :)

HYE ATTY'S

yupp....kena dulukan mana yg dulu.. :)

HYE KAZAZTAN TEAM ;

nk bg semua..nnti yg lain x dpt..hehe.. :)

HYE IEDA ;

yg coklat xde...huhu.. :)

HYE ANA ;

huhuhu..mana ada besar..kecik je.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

yupp..lepas hantar tender tu..terus sy g cari nasi... :)

HYE AK ;

mcm ni la keje sy AK..time sibuk..mmg sibuk...time free.....sampai dah tak tau dah nak buat apa... ;)

HYE LEEYA ;

good luck yer Leeya..its ok...bila2 free..singgah la sini..sy ada jer kot..hehe.. :)

HYE YANA ;

hehehe....betul tu..bz dhn keje n blog.. :)

HYE ANNA ;

xpe la...blogging ni pun tk boleh paksa2 sngt..kalau paksa...nnti kualiti n3 kita tu kurang.. :)

nabilah_2908 said...

HYE FARA ;

alahai...kesian dia... :) nnti ada lagi kita share yupp.. :)

HYE MIE ;

hehehe....sy tk gemar yg coklat.. :)

HYE JUNAINA ;

alas perut....bfz tk sempat...selongkar laci..jumpa rocky...apa lagi makan la..smbil2 siapkan tender..update blog.. :)

penat kan bab2 tender ni..huhu.. :)

HYE NIESZ ;

xde la hebat mana...mcm buat proposal gak.. yg letih nak dapakan details2 yg di mahukan jer la.. :)

thnks dear..mudah-mudahan.. :)

HYE D_TIEAH ;

welkem....lepas ni..nak share blog lain kt page Tieah pun boleh dah.. :)

nabilah_2908 said...

HYE NUR ;

ala..ala...kesian dia..tkpe next time..kita share berdua jer yupp... :)

HYE PRINCE ;

dah habis la gaknye..hehehe...
cute jer kan.. :)

HYE KELLA ;

kena pandai bahagi kan masa..sure kerja n blogging boleh seiring n sejalan.. :)

HYE AMNI ;

Amni pernh keje dgn gomen..tp kenapa tukar lak..?

HYE YATI ;

huhuhu..nnti sy beli lagi eh.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MISS TIRA ;

terima kasih.. :)

HYE FARHAN ;

apa kabar...busy lagi..? :)
thnks..!! :)

HYE AFFIZA ;

yupp..hati berbunga riang kan..? :)

HYE PIPOQ ;

ala...sweetnya...hehe.. :)

HYE NIZAM ;

insya'Allah..nnti sy join.. :)

nabilah_2908 said...

HYE LIEYA ;

lapang sebelum sempit...sempit sebelum lapang.. :)

thnks dear.. :)

HYE DILLA ;

alas perut.. :) keje tender2 ni...mmg keje sy...kalau pass pada yg lain..xde keje la pulak..huhu..

rocky ni..sekadar alas perut...x smpt bfz kt rumah.. :)

HYE RIE ;

eh...tak baik mencuri tau....ambik la..xpe..hehehe.. :)

HYE IMANSHAH ;

huhuhu..tidak la berjuta2...ada la sikit... :)

HYE FIRDAUS ;

yupp..betul tu....sy dah baca dah...sabar la yupp.. :)

nabilah_2908 said...

HYE ALONG TAPA ;

huhuhu..g la beli..nnti kempunan.. :)

HYE ASLINER ;

tension sikit je..hehehe... thnks dear.. :)

HYE QISTINA ;

huhu..sabar yupp...pasti akan ada kerja tu nnti.. :)

HYE E&E ;

thnks..!! mudah mudahan.. :)

HYE AFZAINIZAM ;

wah...bersemangat lak rasa..bila baca komen ni.. :)

lalink7 said...

tomeynyee baby niee..kalau la anak saye..mesti bestt..hehehe

nabilah_2908 said...

HYE NAZIRAH ;

mari kita teruskan perjuangan...hehe..take care dear.. :)

HYE WAN PERLIS ;

apa yg suka tu..?

HYE MUNNA ;

ha..betul sngt...mcm2 bnda di minta...kalau dpt tu best la juga...bila x dpt..rs mcm frust je...

dokumen2 tu bukn pntg sngt....sy rs harga tu yg pnting kn..?

HYE HONEY;

tu la kan...kena dulukan mana2 yg dulu.. :)

HYE HOZOOKERY ;

thnks..!! :)

HYE FARHANA ;

hehehe..lebih kurang la aktiviti kita ni kan..huhu... :)

khairolghani said...

makan Rocky je ke untuk breakfast?kenyang ke tak?

utamakan yg mana lebih penting..dah setel semua baru boleh berblogging dengan tenang

Firdaus Kasim said...

wujud lg benda nie kan? hhee

Firdaus Kasim said...

wujud lg benda nie kan? hhee

Wawa~* said...

cedapnyer rocky.... lama dh x makan.. bila tgk gmbr nabilah ni rasa nk g beli la kjap lg huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...