Thursday, March 10, 2011

KENAPA SOROKKAN SHOUTBOX




Hello fwens........hai

hrumm..payah kan nak puaskan hati semua orang....? huhuhu....

kenapa I cakap macam tu...??

petang semalam..tergerak nak view SHOUT HERE saje jer la nak tengok kalau-kalau ada yang tinggalkan msg...



ada 1 msg yang menarik minat I....msg dari SHIDIE



boleh baca kan msg SHIDIE

To SHIDIE and others ( blog walkers )

firstly.....I nak minta maaf sangat.....sebab dah menyusahkan you all....


emo12Kenapa Sorokkan..??

hrumm....untuk berlaku adil....boleh terima tak alasan itu...? huhuhu..

macam ni....

I jarang jejak balik link-link yang ditinggalkan di shoutbox tu...I bukan blogger sepenuh masa...I bekerja....kena faham di situ...



hahaha...busy tak I...?? tgh potong kayu tu......wek


I rasa tak adil untuk blog walkers sebab....yer lah...penat-penat datang sini..tinggalkan jejak...tapi I buat derk je....terselit juga rasa bersalah....

mungkin akan timbul ketidak senangan di hati para BW ni..betul tak...??



main sorok-sorok

sebab tu la I sorokkan....bila para BW ni datang nak tinggalkan link...cari-cari shoutbox...tak jumpa....so dieorang akan keluar terus dari blog...paling tak pun....dieorang tinggal komen...

bila I tak nampak link you all kat shoutbox...so tidak la I rasa bersalah sangat....ok tak...??pang

I nak ucapkan terima kasih...sebab sudi singgah ke blog yang tak seberapa ini...



bearbear ni..untuk kamu...thanks..!!!


ok lah...I ada kerja luar jap lagi.....petang-petang sikit...I terjah blog you all pula yupp...

take care dear fwens............muah


p/s : I pelik la.....bila ada apa-apa soalan untuk blog ni...mesti soalan itu datang dari Anonymous...kenapa eh...? kenapa tak nak sertakan link sekali...?



I tak makan orang tau...kalau nak tegur apa-apa...tegur lah...insya'Allah..I boleh terima..

kenapa eh..perlu jadi Anonymous ?? meh la kenal-kenal..kita boleh jadi kawan kan...?? ye

50 comments:

pipoq said...

hehehe..serupa la cam aku gak..kekadang sian gak tgk orang masuk tinggal pesan kat SB tu je..

kalo berkesempatan memang aku jengah semula la tapi tengok kualiti blog tu jugak la..kalo aku rasa nak tinggal komen atau pesan kat SB tu, aku tinggal la..kalo masuk pun tgk cam ntah ape ape je, mmg aku tak singgah lama pun..

lieya orange M.I. said...

sis, tak pyh layan anon2 yg xmembina nih...:P

shout box sis, mmg jarang ler bukak...hihii

hysman said...

makcik2 anon ni takyah layan..
buat sakit hati jer...
bkn die baca blog kita pon,dtg cari shoutbox..
grr...tak telus di situ..
boleh alasan tu?

hehee...

atty's said...

dulu masa memula blogging ada ltk shoutbox..skrg takde dah..

tia said...

nak bearbear tu betul2 bole ? :))

Kazaztan Team said...

saya tak letak shout box tu...

qyqa said...

senang jer pada saya nak cari shoutbox kat sini..
=)
kat atas tu kan

lalink7 said...

die malu takpun pemalu macam Nabilah jugak..hehehhe..

=))

IMANSHAH said...

i lgsung takde u

Prince Halilintar said...

ape kate nabilah ltk kat luar dan sorok sekali shoutbox tu..xsusah sape2..hehe

anonymous tu malu tapi mahu bertanya sebenarnya tue..hehe

Ati Masrif said...

sejak nabilah sorok s/mix tu

kak ati pun tak sempat nk
say something kat situ ...
mcm selalu di buat ^___~

d_tieah said...

Anonymous punya sifat malu..
Hahahaha..
Nyata bukan aku ek..



Entry Terbaru : Keluhan Rakyat Malaysia Terhadap Stesen Televisyen

Oasis said...

owh macam tu ke. Tapi sya samapi srg tak pernah try guna benda alah tu. huhu

khairolghani said...

pernah gak terfikir nak buang je shoutbox..sebab yg sama macam tuan tanah,busy dan jarang klik balik..

aliesha kirana said...

aah! sama la nabilah! AK jrg bls blik kunjungan. kdg2 rajin baru jenguk shoutbox tu. rasa bersalah gak. tp AK guna masa kerja je utk blogging, so xcukup ms nk bls kunjungan semua. haish! susah kn nk puaskan hati org. huhuhhu~

sahromnasrudin said...

saya lagi best..langsung takde shoutbox hehehehehe..boleh ke cenggitu hahahahaa

sahromnasrudin said...

maaf..nak tanye cikit..camne awak buat bloggie stuff tue dlm satu gadget sahaja..maaf ganggu ya

YanaMIB said...

erk sama la kita nabilah..xsempt nk terjah org yg tggl link kt s.mix =_=

anon = femalu...kut...huhuhu~

Miss Tira said...

Dulu pun cari shoutbox tapi tak jumpa dekat blog ni. Tapi takpe, Tira kureng sikiiit tinggalkan jejak dekat shoutbox. Tira lebih suka tinggalkan jejak dekat comment entri.. Hehe, lebih bermakna..

Siti Nurhayati Dollah said...

Apalah ertinya shoutbox kalau tak tinggalkan komen :D Hargai hasil tulisan dengan meninggalkan komen.


;)

redza said...

sy xkisah ada ke tak sbox tu sbb jarang tggal apa2 msg kt situ

nukilanaffiza... said...

salam..bagi saya la cik nabilah...tak kisah la apa dia nak ckp..tp try ar profesional sikit...
byk cakap lak saya ni...walhal shoutbox pun takda..huhuhu...nak letak ar...boleh org BW...hehehe...

topimagine said...

shoutbox ne biasanye diguna kan oleh blogger2 baru yang kedudukan blog tu lom kukuh lg.. cube perhatikan blogger yang otai2 ne.. mane ade shoutbox kn, coz dh ade pengikut tegar nye sndiri :)

Cik Ina minat Do do Cheng said...

bagi akak shout box saja nak meriahkan blog.tak payah dorang nak pikir serius sangat. akak jarang nak BW tinggalkan pesanan kat shout box kecuali memang akak dah kenal orang tu saja nak borak.orang sibuk cam akak jarang nak tinggalkan pesanan kat shout box.

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Ada shoutbox pun kadang-kadang org yg tinggalkan komen tu semua tah bukan-bukan je. Ada yang suruh kita follow dia tapi dia dah singgah bukan reti nak follow pun. Mcm bagus je.

kella said...

hehhee.. dia malu kucin tu....
ntah? macam kita kan? dah kenal kenal dah kawan kawan.. kan best cam tu.. :)

senydream said...

hehe2..len org len ragam kan..saya lau xkomen kat entry bru tinggalkan pape kat shoutbox:p

Dilla Ady said...

dilla pun kekadang jek dapat balas balik kunjungan org yg tinggal jejak kt S/B tu..

kekadang rase bersalah gak..huhuhu

tapi nk wat camne kan..lain org, lain caranye..tetap berterima kasih cam nabilah jugak sbb ade jugak yg sudi nk datang blog kudut dilla tu..

Nizam said...

bagi nizam, nizam tak kisah ada shoutbox atau tak sebab nizam memang tak letak shoutbox...
yelah, kalau diorang datang diorang dropla komen kat entri... nampak lagi mesra... itu pendapat nizam.. :)

Qistina Filzah said...

haha..xpasan gak nabilah ader shout box..hehe..pape pon, alasan diterime ^^, n i nk bearbear tuuuu..cute sgt

niesz said...

niesz pun, kadang2 kalau org BW niesz, xsempat niesz nk g jenguk, niesz utamakan org yg komen blog niesz, kalau ade lebih mase br niesz bW org yg tgglkn link kat shoutmix niesz..

ana ayesha said...

mungkin jugak org tu pd awalnya tak perasan kedudukan shoutmix di blog nabilah

anon ~ just ignore them

aNiS aNiSa said...

eh3...sama la kita huhu...

perlunya faham memahami di situ *cewah =)

nunama said...

kalau tulis nama tapi x sertakan link, bukan anonymous kan? hik3. ;p

shoutbox, emm kadang2 memberatkan blog. alaaa takpe, itu hak masing2. hehe. saya pun masih mengekalkan shoutbox di dalam blog. knapa ntah. budget mcm comel je ada kat situ. keh3. (n_n)

Cik Mimie said...

Xde shoutbox?? xde hal la..x wajib pun..sapa nak letak boleh letak, sapa xnak ..x perlu la..betol x??

ia terpulang kepada tuan rumah sendiri...^_^

munna said...

kak munna tak kisah pun pasal shoutbox ni... sebab jrg gunakan ... nak bw berdasarkan komey yg tinggak kat blog dan pada dashboard je

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

eeeemmmm manusia tak pernah sempurna.... ade ajerrr orang tak kena... kalau nak letak kat mana pun iteww kan sebagai sampingan ajerrr yg penting isi didalamnyerrr... aku lebih suka komen box .... tapi bagi aku hak masing-masing nak letak mana shoutbox kan....sebab jrg gunakan ...

HonEyBuNNy said...

betul tu...kadang2 xsempat kan...bukan xnak BWbalik..hehheh

Lia Insyera said...

emosi betul. shoutbox sorok pun nak marah.hehe

DaK CoMoT said...

hehehe apa yang kita buat janji ada sebab dan alasan yang kukuh..itu tak menjadi masalah...^_^

mie said...

gue suka main sorok2 ni..
ehehehee

nabilah_2908 said...

HYE PIPOQ ;

kalau dulu...rajin juga la...tp skrg ni..lbh tumpukan pada komenter.. :)

HYE LIEYA ;

hehhe....biasanya org tk perasan.. sbb tu biarkan je kt situ.. :)

HYE HYSMAN ;

ha..mungkin juga la...ms mula2 dulu..sy rajin gak buat mcm tu...skrg dh tk lagi...tk boleh nk slshkn dieorg juga..

sbb..kita permh mcm dieorg juga satu ketika dulu.. :)

HYE ATTYS ;

erm...tu la..rasa mcm nk buang...tp syg lak...kot2 ada msg2 pntg...blog bermasalah ke...dieorg boleh bg tau kt shoutbox...

biarkan kt situ jer la kot.. :)

HYE TIA ;

hehehe..boleh...ambil la.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KAZAZTAN TEAM ;

senang kan..xde rasa serba salah.. :)

HYE QYQA ;

tk semua yg perasan.. :)

HYE LALINK ;

huhuhu...apa yg nk dimalukan...bukan face 2 face pun..tul tak..? :)

HYE IMANSHAH ;

ha'ah kan..langsung tkde..ok la tu..xde la rasa serba salah.. :)

HYE PRINCE ;

sy malas nk main dgn coding..huhu..

sy dh bagi tau ni...ok la kan.. :)

HYE KAK ATI ;

xpe la kak..akk dah tinggalkan komen ni pun...dah cukup bermakna.. :)

nabilah_2908 said...

HYE D_TIEAH ;

ala...bukan face 2 face pun kan...? lagi pulak...tkkn nya sy nk pi serang blog dia...huhu.. :)

HYE OASIS ;

lebih baik mcm tu...tgk mcm sy skrg ni...dh mula rasa belah bagi.. :)

HYE MR K ;

huhuhu....tu la pasal..tp mcm syg lak kn..?

HYE SHAHROM ;

xde lagi bagus... :) sy dh bagi link tutor tu kan..? :)

HYE YANA ;

mungkin la gaknyer tu..malu.. :)

HYE MISS TIRA ;

hehehe...ha..kn betul..tk semua yg perasan sy letak shoutbox kt mana.. :)

nabilah_2908 said...

HYE YATI ;

ha...betul sngt tu.. :)

HYE MR RED ;

sy suka guna..bila blogger tu xde update terbaru.. :)

HYE AFFIZA ;

profesional yg mcm mana tu..?

HYE TOPIMAGE ;

yupp..satu ketika dulu...sy pun buat mcm ni gak...so..tk boleh nk salahkan mereka... :)

HYE KAK INA ;

hmm...betul juga tu...biarkan jer la .. :)

HYE BRO ERY ;

itu la masalahnya...sekadar BW tuk cari traffic...xboring ke buat mcm tu..? :)

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

sorry..terlepas pandang... :)

situasi kita sama...mn nk buat kerja..update blog..balas kunjungn kawan2...hope si BW tu faham la.. kita tak free mcm dia.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KELLA ;

hehehe...betul tu Kella... mcm dh lama tk bc kisah kella...sorry yer....lama tk ke sana...terlepas pndg mungkin.. :)

HYE SENYDREAM ;

sy pun buat mcm tu...menunjukkn yg kita dtg ke blog dia.. :)

HYE DILLA ;

terima kasih kembali..sbb Dilla pun rajin ke sini...Dilla x jmput ke blog Dilla pun..sy dtg gak... :)

HYE NIZAM ;

itu la sebaiknya...baru lebih bermkna kn..? :)

HYE QISTINA ;

hehehe..ambil la.. :)

HYE NIESZ ;

cara kita sama...itu lebih baik kan..? :)

nabilah_2908 said...

HYE ANA ;

tp anon ni...tk buat kacau..hnya bertanya..so masih boleh di layan.. :)

HYE ANIS ;

heheheh..bagus la kerana memahami.. :)

HYE NUR ;

heheheh,,,,kalau kita kenal empunya nama...bukan la anon.. :P

Nur biarkan jer la shoutbox kt situ...kalau2 xde n3...boleh tnya kabar kt situ.. :)

HYE CIK MIMIE ;

pada awalnya dah letak..bila nk buang..rasa syg... :)

HYE MUNNA ;

tul tu kak....sy pun buat mcm tu juga.. :)

HYE AFZAINIZAM ;

sama lah kita....biasanya yg memburu shotbox ni..budak2 baru...peniaga2 on9...xmengapa lah..kita pun pernh mcm tu satu ketika dulu.. :)

sy tk kisah pun...lagi pulak dia bertanya..sy pun jawab la.. :)

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

ha..betul tu...mmg tk sempat.. :)

HYE LIA ;

dia tak marah kot...sekadar bertanya..? :)

HYE DAK COMOT ;

yupp..yupp...setuju.. :)

HYE MIE ;

heheheh....jgn terus tersorok dah la.. :)

ⒷⒽⒶⒾ ⒸⓄⓄⓁ said...

nyorok nyorok nyorok ~~ :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...