Monday, March 07, 2011

NASI GORENG SABAR



Happy Monday fwenss...........!!!ye

nak tengok tak macam mana rupa Nasi Goreng Sabar...??

meh I tunjuk.....



macam mana....best tak...?

eh..tentu la best...my mom masak ni tau...

nasi ini bakal I makan kejap lagi....ingat nak tunggu lunch....tak tahan lak...


kenapa I namakan Nasi Goreng Sabar??soal

ini semua di sebabkan kesabaran I di cabar pagi ini.....oleh line internet yang tersangat lah tenat....memang menggugat kesabaran...tension jer....



dari minggu lepas dah bermasalah...kejap ok..kejap tidak....sekejap-sekejap takde connection..paling teruk waktu petang...haih..sabar jer la..

hari ni...pagi-pagi dah buat hal....

nak upload gambar...nak masuk kat ruangan posting ni pun asik sangkut je...



ketika berkeadaan baik...



ketika tidak...

bila nampak lampu DSL mula blinking.....ha.....time tu la internet ni mula buat hal...

lepas dah stop blinking....nak tunggu lampu Internet tu bernyala semula pun makan masa...

once dah bernyala....maka kena cepat-cepat la click mana-mana yang patut..

sebab..??

lampu-lampu itu akan hilang semula.....hhuhuhu...



boring je menunggu....

keje pun tak bape banyak....lagi la boring...huhu...


guys...if tak nampak kelibat I kat blog you all...faham-faham jer la yupp....

psst......internet connection kat tempat you all macam mana...ok ke...??


p/s : tempat cari makan I ni....kecik je....tak besar mana...sebab tu guna modem kecik ni je...ok la....boleh guna cable & wi-fi......yang staff...guna cable....yang boss...guna wi-fi...bila berkeadaan baik...laju je...best...bila tak....? aiyooooo......sabar jer lah..............wek


47 comments:

Kazaztan Team said...

ehhh...sama la..sejak dua menjak nie mmg connection kureng la...

Ieda Al-Habsyi said...

aku tgk tajuk ko pon aku tergelak memula, nasi goreng sabar, heheh ;p
SEDETIK LEBIH (OST HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA)

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

ehehe.. ok gak ya nama nsi goreng tu.. (:

sbr menanti...~~

mf, lama tk dtg sini.cbuk ckit.td tme buka page blog ne, ttba ada vruss lak..hadohh,,apakah??

redza said...

biasalah tu...baik mkn nasi goreng tu dulu


sy guna GC nk masuk sini td tp xleh sbb ada virus ke apa ntah..bila guna firefox boleh pulak

ekin mahmud said...

sedap nye nasi goreng tu...makan dulu lepas tu baru on9 lah k...

lalink7 said...

Nabilah - antaa la sini sikittttttt nasi goreng sabar tueee...lapooooooooooooooooooooooooooooooo

En iLham said...

samelah kak
saya punye internet connection pun tersangatlah lembab
adeh
nape ntah

Siti Nurhayati Dollah said...

Internet connection kat sini laju, tapi kadang-kadang bila lampu merah blink blink dan bertukar ke lampu kuning, memang tak boleh buat apalah selain daripada sabar. :)

nunama said...

line pun x elok sangat. kadang2, kalau ada blog yg letak gambar ni, xpat nak tgk. huhehu. tapi, akaknye blog, dapat je tgk gambar dia.
senang je. :)

saya pun nak juga la makan nasi goreng sabar nih. supaya sabar banyak-banyak. yeaayyyh!!

*tiba-tiba nak makan coklat la*

d_tieah said...

Cam sedap plak nasi goreng tu..
Huhh! Laporrrrrrr lah..
Erm, kat ofis ni pun sama gak nabilah, kadang2 tak ok jugak..
Nak wat camne, ramai yg guna line kan?
Perkongsian! Hahahaha.. Sabor jelah..


Entry Terbaru : Cantik Itu Subjektif

JunAina said...

k.aina kalau kat office laju je tapi kerja pun laju gak tak de masa nak intai dan jalan2 kat laman kengkawan...

pipoq said...

dia tak kasi guna line opis utk kegunaan peribadi tu..hehehe..

Prince Halilintar said...

prince pun sabar je la tgk nasi tu..sabar nak makan..lapar ni..hehe

khairolghani said...

stkt ni internet ok lagi kat ofis ni..walaupun banyak laman web kena block,tapi still boleh BW..

niesz said...

sedap nye nasi goreng tu..hehe..akak pkai streamyx ek..same lah ngn niesz, kalau time die tgh buat hal, mmg sakit je jiwa nie..

YanaMIB said...

mmg menguji kesbrn tu..hihi..hr ni line kt opis oke..tp ai lak byk kojo nk buat..isk isk~

slmt bekerja ye nabilah =)

nukilanaffiza... said...

nasi sabar ek? aduh..nape di ketika ini cik nabilah tunjukkan nasi oreng sabar tuh..lapar nih...huhuhuhu...

Seksi Bani said...

mmg tension kalau internet slow..!

alhamdulillah.. internet kat opis laju gileeerrr.. hehe..

nasik goreng tu nampak pedas dan sedap!! share2 sikit...

Ati Masrif said...

lepas makan ni mesti bertambah sabar kan..

kak ati line talifon prob pela hari ni..huh!

sahromnasrudin said...

assalamualaikum..

ntahla..sy kat cini ok je...cume mlm problem cikit kot huhuhhhh

ana ayesha said...

pagi tadi ana pun breakfast nasi goreng di kantin tapi nasi goreng masin terlebih garam

eT said...

haha..sabar2..pasni kite pekena nescafe sabar plak...ngeee

Rie said...

sabar je lah..hehe

wifi rumah saya ok
cuma kat skolah je yg agak mengong
agaknya mmg kat tempat kerja
tak ditakdirkan boleh online sgt kot..hehe

tia said...

alaa! next time letak laa resipi!

aliesha kirana said...

oh cian Nabilah.. eh tapi sedap la nasi goreng tu..nyum2! ehmm kt ofis AK dl penah jadi cmtu..so bila jadi, kene restart modem. tutup suiz dlm 10 saat then bukak balik.

pastu skrg dh tukar modem baru. dh ok! heheheeh~

Dilla Ady said...

dilla nye line setakat nih okeh jek..alhamdulilah..

tp leh bayangkan camne tensennye bile line lemau nih..

sabar eh nabilah, sabar..

mmg kena tema ngan nasi goreng sabar hari nih...huhuhu

Farhan Zulhusmi said...

hehehe...memang bersabar...hahaha....
tapi pakai stremex pon cmtu kan???nape erk???
teruk2....kalau pakai bb tu boleh lah terima..hehehe

Along Tapa said...

aku pernah kena...dua hari takleh nak masuk internet...bila check2, antivirus aku dah membuat firewall pada semua connection...macam harem..


last2 tukor antivirus, baru dapat online balik..serius tensen...

Gorengbaek - Koleksi gambor kat Muor 2

Hangit Habis dah - babila ini orang...sape babi??ko ke dia??

Kerat Senget - Behind These Eyes

Nizam said...

adeh...tetiba lapar bila tengok nasi goreng tu... hheehehe...

Qistina Filzah said...

nasik goreng tu pun mak wat dgn penuh kesabaran ke??hehe...besh nyerrr...lapar tgk

Miss Tira said...

Hahaha. Ingatkan resepi baru tadi. Sabar je la. Internet Tira okey je. Sihat walafiat..

Firdaus Kasim said...

awk pernah mkn kt restoran sabar menanti kt ipoh? cuba lah.. terbaik!

HonEyBuNNy said...

ila dk uia pakai berukband....wifi dpt...tapi lembab lor...kt umah ja best stremyx..huwawaw

Bro Fit said...

haha lepas ni boleh buat resepi ayam goren sabar plak.. heheh sabau je la..

- Fitrihadi.com -

Hozookery said...

Macam sedap jer nasi goreng nie... trus lapar tgk gmbar ni..huhu

Leeya Hezlin said...

nampak sedap nasi goreng tu..tiba2 rasa lapar pulak..hehe

Wawa~* said...

dulu2 mmg slalu buat hal.. kna slalu call org tm buat komplen... mmg sakit hati. huhuuuu... skrng dh kurang sikit... syukur jugak...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

akak tengok nasi goreng tu pun dah hilang sabar , nak makan, laparlah perut.

Sabar ye Nabilah, nanti okeylah tu.

nabilah_2908 said...

HYE KAZAZTAN TEAM ;

ada juga 2, 3 org blogger mengeluh pasal ni...skrg ni jadi kat sy lak..huhhu..sabar jer lah kan..? :)

HYE IEDA ;

perlu kena dgn tema.. :)

HYE ANNA ;

sorry dear...skrg ni..dh betul kn...dh xde virus lagi kan..? :)

HYE MR RED ;

sy pun xdpt detec ada virus or tk..mmg guna Mr Fox..

nasib baik Mr Red n yg lain2 bagi tau....

tindakan dah di ambil..skrg ni dh xde virus lagi kan..? ;)

HYE EKIN ;

yupp,,,mcm tu la gamaknya.. :)

nabilah_2908 said...

HYE LALINK ;

heheheh....tak boleh nk hntar..jauh...sabar jer lah.... :)

HYE EN ILHAM ;

Syamil guna wifi kan..? kalau guna BB...mmg faham sngt kelembapannya.. :)

HYE YATI ;

biasanya laju je..sejak2 kes gempa bumi kat NZ tu..line mula problem..

HYE NUR ;

makan coklat...yupp..mampu menenangkan jiwa.. :)

HYE D_TIEAH ;

Tieah share...kita boleh diterima...sy punya ni...x ramai yg share..lembab sesngt... ;)

nabilah_2908 said...

HYE JUNAINA ;

kalau busy...mmg tak dan nk intai2...keje macam sy lak..ada kala free memanjang..so internt itu pntg..kalau tak..mau mati kutu sy kt office ni.. :)

HYE PIPOQ ;

hahahah...mungkin..tp boleh mati kutu sy..keje dh xde... ;)

HYE PRINCE ;

hehehehe..sbaar...sabar.. :)

HYE MR K ;

boring gak..kalau bnyk web yg kena block..:)

HYE NIESZ ;

tul tu...kalau time ok..laju je...tgk movie on9 pun best..x sngkut2.. :)

nabilah_2908 said...

HYE YANA ;

same goes 2 u dear...selamat bekerja.. :)

HYE AFFIZA ;

hehehe...sbb nk suh Affiza sabar...(^_^)

HYE SEKSI BANI ;

huhu..bestnya dia....bila tah internt nk kembali pulih.. :)

HYE KAK ATI ;

hehehe..boleh la kak..perut kenyang...rasa relax sikit.. :)

HYE SHAHROM ;

wslm.. :)

malam..myb ramai user kot.. :)

HYE ANA ;

alahai....masin sngt ke..?

nabilah_2908 said...

HYE ET ;

wah....idea yg bernas... :)

HYE RIE ;

hahahah..mungkin juga la... :)

HYE TIA ;

nasi goreng biasa je...xde resipi rahsia.. :)

HYE AK ;

dah seratusempatpuluh kali dok on off modem ni..sikit lagi nak meletup..hahahaa...xmo juga dia.. :)

HYE DILLA ;

hahaha...mmg sngt kena dgn tema.. :)

nabilah_2908 said...

HYE FARHAN ;

tu la..kalau guna BB..masih boleh terima...tak tau la pe masalahnya...

HYE ALONG TAPA ;

hrumm....rasanya itu bukan masalahnya...masalah dr TM sndri kot.. :)

HYE NIZAM ;

huhuhu..sabar jer la...g la makan.. :)

HYE QISTINA ;

hahaha..betul juga tu...kalau tk sabar..x sedap.. ;)

HYE TIRA ;

hehehe...tiba2 tajuk tu terlintas di fikiran.. :)

nabilah_2908 said...

HYE FIRDAUS ;

tkpernh lak.kenapa..service kat sana lambat ke..? huhu..

HYE HONEY ;

macam adik sy dulu la...tp bila wifi dh laju...terus tinggalkan BB...sy lak kena sambung byr...huhu.. :)

HYE BRO FIT ;

hahaha..boleh jer.. :)

HYE LEEYA ;

heheheh....kalau tak sabar..g cepat2 cari makan.. :)

HYE WAWA ;

masa mula2 guna..mmg masalah...mcm wawa gak...call banyk kali...ps tu baru ok...

skrg ni wt hal balik..

HYE KAK INA ;

huhu..sbar jer la... :)

efyery84 said...

CERITA AKU DAN SESUATU
-Bro Ery-

Internet dikawasan ini dan kawasan-kawasan yang sewaktu dengannya pada Bro ok je. Tapi yang tak ok bab nasi goreng tu. Mintak sikit. Hehehe.

Ali ridha said...

sejak minggu lepas internet rumah aku pun ada masalah.modem semua menyala...internet tak tersambung...bayar punya la mahal tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...