Friday, March 25, 2011

RAISYA IMAAN TIHANEE



Selamat Hari Jumaat kawan-kawan.........hai

hari yang paling I suka.....even pada keesokkan harinya masih bekerja...huhuhu...

okeh....xmo bebel panjang......mau tanya.....

kenal tak dengan RAISYA IMAAN TIHANEE ?? sure tak kenal...sebab I tak pernah mention pun nama ni...

mari kita berkenalan dengan RAISYA IMAAN TIHANEE atau nama manjanya IMAAN


sejurus selepas IMAAN dilahirkan oleh ibunya

02 January 2011


emo12SIAPA IMAAN


actually IMAAN ni anak SYA..kawan I.....kami sama-sama belajar dulu...

masih ingat dengan entri ini FELANESYA's WEDDING DAY cepat - cepat right click kejap...tengok kenduri kawin Ibu & Walid IMAAN

RAISYA IMAAN TIHANEE
merupakan gabungan nama Ibu & Walid nya...

dalam ramai-ramai di antara kami....SYA kawin dulu...SYA juga yang dapat anak dulu....kiranya kami-kami ni semua...excited juga lah....


ini la Ibu & Walid IMAAN

wokeh...dah tengok.....jom kita layan gambar-gambar IMAAN yang lain pulak...



selepas beberapa hari di lahir kan...

I suka gambar ni....comel kan...?? ada sepasang lesung pipit...dah pandai senyum..



lepas IMAAN lahir....my friends and I...memang dah rancang la nak tengok IMAAN tapi sampai la sekarang tak dapat pergi...


yer la...bila rancang...org tu tak dapat pergi...org ni ada hal...sampai lah IMAAN dah besar..
dekat dua bulan dah..

takpe lah tu..faham..masing-masing ada commitment mereka sendiri..biasa lah kan...bila dah terpisah..nak jumpa balik...memang payah...

bila dapat jumpa....weeee....sure seronok..!!


so.....tengok IMAAN dari facebook ibu dia jer la...



time ni baru lepas cukur jambul...

memandangkan I tak tau bila nak tengok IMAAN ni..I pun pos kan jer la hadiah tuk IMAAN

sebelum ni memang dah siap beli dah set baju baby.... kalau nak bagi set tu ..sure dah tak muat.. so I pun beli yang baru...then pos kan terus ke rumah IMAAN ...

nak tengok tak I bagi apa...?


tadaaaa.......baby rompers tuk IMAAN


macam mana cute tak...??

I order dari TiniHani.com

harga sangat berpatutan....service pun bagus....

bukan tuk baby je...tuk orang besar pun ada....tak caya...? pergi la ke TiniHani.com tengok koleksi-koleksi yang ada..

ha...nak tengok kat facebook pun ada juga...click kat sini..
KEDAI JAHIT KU TINIHANI



see...rompers tu dah selamat tiba di rumah IMAAN ...dah siap pakai pun...

meh kita tengok dari dekat pulak..



ish......geram I tengok pipi IMAAN ni...huhu...

sayang nya..masih belum dapat bertemu....

takpe...ada jodoh nanti..kita jumpa yer IMAAN....


wokeh...itu sahaja untuk tatapan you all hari ni.....ye

source : Aisya Imaan_Facebook

p/s: I suka la craft-craft macam ni....cuma tak reti nak buat jer....you all pula macam mana..??

37 comments:

d_tieah said...

Comel giler budak tu.. Hahaha.. Gebu je.. Rasa cam cubit je pipi dia.. Hahaha..

Entry Terbaru : Biarlah Orang Mengutuk *Senyum* Nuffnang Bagi BE Lagi

redza said...

bila tgk gmbr2 baby nih tetiba rasa nk kawen laju2 huuuuuuuuuuu

khairolghani said...

comelnya ada lesung pipit..hehe..

ana ayesha said...

olooooo comeinyer geram tengok pipi gebu dan montok tu ..... teringat abg hafiz mcm tu jugak masa baby bila dah besar kurus

handmade crafts ana mmg suka sgt2 tapi masa amat mencemburui, jeles tgk org lain boleh buat mcm2

aliesha kirana said...

sgt comel!!! nama pun sedap. haish! macam nama dlm novel la pulak. teheee. comey2! ada lesung pipit, mcm Auni! heheeheh..suka!!

AK pun suka craft, tp xreti..hahaahah!

Prince Halilintar said...

uiii..comey2 dan debab2 budak tu..geram lak bila tgknya..hehe

cantik baju tu nabilah..

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

gebu nye IMAAN....geram nengok heheh

(^^,)❤..

lalink7 said...

alahai..cam nak geget je pipi diaaaaaaaaaaaaaaa...huwaaaaaaaaaaa..nak baby..nak baby...gile desperate..heheheh

Siti Nurhayati Dollah said...

COmeeellll sangat. Baby memang sentiasa nampak cute je kan? Apa rahsia mereka? huhu.

* Comel baby rompers tu siap ada rabbit lagi. Rabbit tu kawan saya.

::mak incik:: said...

kak nabila... fatin dah jatuh cinta la ngan dia.. huk3... tomey2nye.... lesung pipit xtahan 2...

Nizam said...

comel la imaan... :)

topimagine said...

comelll.. chinese look :)

nukilanaffiza... said...

waaa...ingat anak nabila..anyway baby ni memang cute..maknye pun cute tambah pula walidnya yang hensem...
abg fen blum diberi rezki utk memiliki cahaya mata...usaha tangga kejayaan...harap kejayaan semasa di endau beach resort tempoh hari...hehehe...

atty's said...

comeynya iman cam japanesse..
umi ngn walidnya pun sama cantik & ensem

YanaMIB said...

gila comel la imaan tu!! dem! rs nk picit² pipi dia..mcm ghope ank korea pn ada..hahaha..sumpah cute! ^_^

Miss Tira said...

Alololo comelnya. Bila besar mesti hensem ni. Hehe.

nunama said...

waaaaaaahhhhh!!!! Comelnye Imaan! :)

nak baby camni jugak. hehe. Kak, betul ke kalau nak baby comel, kena punya mak dan ayah yang comel? hehe. ;)

suka juga dgn craft. suka tengok. haha. tapi, x reti buat. (n_n)

ms dyana said...

Syomellnyer dia!!!rs nk gigit je pipi!

Dilla Ady said...

kalu boleh saya A kat imaan tu, dak acha nur iman batrisya pun leh ngendeng pakai jugak ni kan,kan,kan?hihihi

oh, chumelnye anak kwn nabilah nih...tembamnye pipi die..ade lesung pipit lak tu..

arghhh..rindunye nk cium bau baby!

Dilla Ady said...

typo

*kalau boleh buang*

camne leh jadi kalu boleh saya lak..huhuhu..

*luv Syahnia* said...

tembamnye..cumel..
bila nk dpt pgang baby ni
ank sedare suma dah beso2
huhu

Firdaus Kasim said...

hehe.. tembam mcm awk.. ngee~

zEri sAfEerA said...

hee. comelnya iman. tp cian die sbab tggu org 2 x kunjung2 tibe. tehee ;)

eddy said...

assalam....tiada page break ke blog nie?? terlalu panjang

Tasha said...

comelnya dia tidur..... suka la....

niesz said...

comel nye die kak, geram giler niesz tgk, ni kalau dpt kat niesz ni mahu lunyai budak ni niesz kiss..hahahaha...cantik la bj tu..comel!

~cik tiram~ said...

comel giler ohhh.mase baru lahir pun cumel nye nak cubit2 je pipi dier....

SyAmSuL AnUaR said...

co..co...comelnya!!!!!!

mie said...

wow!!
menarik hadiah tu...
suka rambut Imaan tu..
heheeee

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Teringat plak masa anak akak kecik suka beli rompers tu. comel budak tu ikut mak ayah dia.nama pun istemewa, tak pernah akak dengar sebelum ni.Bagus rompers tu ada nama baby sekali.

aNiS aNiSa said...

comelnyeeeerr!!

geram3...rasa cm nk tokak + ggit2 pp dy yg tombam tu...

cantik rompers tu..comel =)

entry best : Tempat Larangan bagi Manusia~

nabilah_2908 said...

HYE D_TIEAH ;

hehehe...sama lah kita Tieah...cuma tk dpt jumpa jer lagi.. :)

HYE MR RED ;

haha...apa lagi..gi la kawin laju2.. :P

HYE MR K ;

anak Mr K pun comel gak.. :)

HYE ANA ;

ok la tu Ana..kurus..senang sikit..ada yg time baby gebus..sampai ke besar gebus...huhu.. :)

Ana reti kan buat craft2 mcm ni..? sy minat jer la..nk buat mmg tkde bakat.. :)

HYE AK;

Ibu dia la tu...jenuh la kot gabung2kan nama..akhirnya menjadi..

ha...bab craft tu..kita sekapal..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE ;

thnks to Kak Tini la..sbb jahitkn baju ni tuk Imaan.. :)

HYE YANIE ;

hehehe....xpe2..Yanie pun boleh dapat baby gebu macam Imaan... :P

HYE LALINK ;

hehehehe...apa lagi..kawin le... :)

HYE YATI ;

ha'ah kan..asal baby jer..mesti comel...huhu..

Rabbit...ya...sy tay tu..sngt sinonim dgn yati.. :)

HYE FATIN ;

ha...akk pun...nk2 ms 1st time tgk gambar dia.. :)

nabilah_2908 said...

HYE NIZAM ;

yupp...mmg comel :)

HYE TOP IMAGE ;

ha'ah kan...ala2 korea pun ada.. :)

HYE AFFIZA ;

hehehehe.....moga berjaya..!! insya'Allah..akan ada rezeki tu nnti.. :)

HYE ATTYS ;

tu la kan..ikut gen Ibu & Walid nya.. :)

HYE YANA ;

hehehe..Yana pun leh dapat baby gebu mcm Imaan....sabar sikit..x lama dah...la..la..la... :P

nabilah_2908 said...

HYE MISS TIRA ;

handsome...? hehehe...Imaan ni baby girl.. :)

HYE NUR ;

betul la kot teori tu...cuba tgk Ibu & Walid Imaan..sama2 cantik.. :)

tp kan...bukan ke semua baby comel..? semua itu ketentuan Allah...betul tak..? :)

HYE MS DAYANA ;

hehehe..geram jer kan..? :)

HYE DILLA ;

ha'ah kan...nama acha pun ada Iman...huhu.. :)

rindu bau baby...?? :P

HYE LUV SYAHNIA ;

ala...xpyh la tunggu anak buah..Syahnia pun x lama lagi nk kawin kan..? huhu... :)

nabilah_2908 said...

HYE FIRDAUS ;

tembam macam saya...?? hahah...pernah nampak sy ke..? ;)

HYE ZERI ;

huhuhu....tul gak tu kan...xpe la...belum ad ajodoh nk jumpa... :)

HYE EDDY ;

maaf lah dah menyusahkan kamu...mmg xde.... :)

HYE TASHA ;

comel kan..? :)

HYE NIESZ ;

hahaha...tul tu Niesz...sygnya masih belum berkesempatan nk jumpa.. :)

nabilah_2908 said...

HYE CIK TIRAM ;

mau tersedak2 Imaan gaknya...ramai yg puji dia comel.. :)

HYE SYAMSUL ;

heheheh.... :)

HYE MIE ;

suka rambut Imaan yg mana..? ;)

HYE KAK INA ;

4 hari 4 malam kot..Ibu & Walid nya memikirkan nama dia.. :)

HYE ANIS ;

hehehe..sabar...sabar.... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...