Thursday, April 21, 2011

BERHIBERNASI




Hye fwens.....!!!hai

sedang bersiaran langsung di rumah sekarang ni...I cuti hari ni.....Mr Boss bagi cuti tampa rekod..ha...best tak.....??

eh..lupa nak tanya....how are you today....??? I pulak macam mana...??



ok lah....agak mamai juga la....dek kerana penangan ubat power....ubat power tu apa...??

ubat selsema+ ubat demam+antibiotik = mamai lah jadinya

tapi masih gagah ni on9....ini pun salah satu ubat juga tau...hehehe....wek

aktiviti hari ni.....memang rehat habis-habisan lah....lepas subuh..I telan ubat power then sambung tido sampai la kul 11 baru bangun....haha...best betul....



lepas ni....nak makan jap....lepas tu....erm....erm..........lepas tu nak buat macam kucing demok ni buat lah....

buat apa...?? you all tengok la gambar kat bawah nih....



hehehehe......nak rehat puas-puas....esok dah keje balik...

ok lah...I minta diri dulu...nak g dapur....nak cari benda yang boleh di makan...dari pagi tak makan lagi nih...

esok kita jumpa lagi yer.....till then....ta...ta.....hai


p/s : terima kasih yer untuk segala nasihat....doa....keprihatinan you all semua.....terasa di sayangi...hehhee....love you...!!!muah


20 comments:

asliner said...

semoga sihat kembali selepas makan ubat power itu..=)

p/s: i feel great today..hehe

Prince Halilintar said...

semoga dpt rehat secukupnya dan sembuh cepat...xrekod untungla..hehe

En iLham said...

semoga cepat sembuh kak..dapat update yang best2 untuk peminat2 blog akak..hehe

seminggu sekali said...

sebenarnya saya pun demam.telan panadol je. tak pergi klinik. takot jarum haha

syafakillah ya nabilah :)

Siti Nurhayati Dollah said...

Kalau makan ubat memang rasa nak Zzzz je sepanjang hari. Mamai.


* apa pun cepat-cepat sihat ya

YanaMIB said...

haa bagus la amek mc..bila bdn kita sakit, maksudnya bdn kita mmg mtk utk rehat..so rehat je la yeh..

get well soon nabilah ^_^

redza said...

bestnya tido zzzzZZZ huhuhuu

insyaAllah esok sihatlah tu

pipoq said...

patut la lambat hapdet arini..hehehe

rehat jangan tak rehat..bos tgh sayang tu gunakan je kesempatan yang ada secara betul..

d_tieah said...

Arghhh.. Tak suka makan ubat.. Ngee :) Hope cepat cepat sembuh ek nabilah.. Ngee :) Tapi tabiklah sebab masih gagah meng'update'


Entry Terbaru : Skrip Dialog Usop Wilcha Jadi Sebutan Setiap Hari

atty's said...

selamat beristirehat tau..jgn lupa makan ubat ye

alongxp said...

wah...seronoknye cuti... xpe...tdo ye...hahahaha...

aliesha kirana said...

baguslah nabilah..rehat puas2 tau..heheeh..smoga cpt sembuh!

Miss Tira said...

Rehat betul-betul. Ubat jangan skip ye. Yang lain kita berdoa agar mendapat kesihatan yang baik. Semoga cepat sembuh.

Farhana Jafri said...

mkan bnyak2.. hehehe sme la kite tdo je ari ni.. bdan xshat sgt hehehe.. get well soon siz!! ^^

mie said...

selamat bercuti..
eheheheee

HonEyBuNNy said...

bestnya cuti...cuti tu untuk rehat tau...semoga sembuh tau..jangan lupa makan ubat...heheh

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Honda ex5 dan Honda wave
Semoga ko berehat cutiiiii... cepat sembuh yerrrr..... sedap tau rehat cam ni....

EEEMMMM aku tertanya maksud berhibernasi... last adik aku cakap maksud hibernasi... sambil rehat makan nasi...

last2 aku jumpa jugak maksud hibernasi dalam bahasa sains adalah sesuatu haiwan seperti beruang yang akan berehat sepanjang musim sejuk. semasa proses ini haiwan akan tidur sepanjang masa dan tiada aktiviti dilakukan.

Ini adalah untuk mengelakkan tenaga digunakan supaya haiwan itu tidak perlu keluar mencari makanan pada musim sejuk. itu lah namanya hibernasi. betul tak? kalau salah tolong betulkan.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Alah ciannya nabilah, tak sihat ye? makan ubat ye, rehat secukupnya,nanti sembuhlah tu, lepas tu boleh update blog.

nunama said...

hehe menyayangi, pasti akan disayangi. :)

Makan orange k. (n_n)

nukilanaffiza... said...

hmmm...semoga miss nabilah cepat sembuh....arini tak update blog lagi kan?..hehehe...harap sihat hendaknya....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...