Wednesday, April 27, 2011

BLOG REVIEW : BRIGHT OR DARK



Hello dear fwens......!!!hai

Blog Review tymeee.............mari kita lihat blog best mana yang akan di review hari ni...



sepertimana yang dah tertera pada tajuk....hari ni I nak review blog

BRIGHT OR DARK
dimiliki oleh
PRINCE HALILINTAR




emo21TENTANG PRINCE HALILINTAR

nama pun PRINCE HALILINTAR sudah tentu nya blog ini di miliki oleh seorang lelaki....

nama betul....I tak pernah tau rasanya...I lebih senang panggil PRINCE sahaja....meh kita tengok profile PRINCE ni kejap eh..



orang Perak ni....tapi sekarang ni menetap di Shah Alam...
rumah PRINCE dekat jer tau dengan i-City..

masih single lagi......dalam erti kata yang lain...masih belum berkahwin..


hatinya sudah di miliki or tidak...?? itu kena tanya pada PRINCE sendiri lah...kot la lepas I buat review ni ada yang berkenan..hehehe...

PRINCE ni... I boleh kategorikan sebagai budak baik....kalau nakal pun sikit-sikit jer la rasanya...stock alim-alim gitu....tul tak PRINCE ??

maaf lah kalau salah....I ulas ni pun bedasarkan cara penulisan & penceritaan PRINCE jer...

emo21APA YANG BEST

pengisian blog BRIGHT OR DARK ni....simple jer...cerita-cerita pun santai...tak berat pun...kita baca pun relax je....

banyak melibatkan daily life PRINCE .. cerita tentang family & kawan-kawan...

love story...ada la terselit...tapi tak banyak...payah sikit nak jumpa...huhuhu...kenapa eh...segan ke PRINCE ? malu2

oh....PRINCE baru je lepas bercuti....hari tu ke Langkawi....lepas tu ke PD lak....alahai....jeles tul tau...



ha....PRINCE ni pun pandai masak tau....percaya tak...?? percaya lah.....lelaki zaman sekarang memang ramai yang dah pandai masak....independent..



antara entri yang sempat I geledah..

pandai kan buat cucur....comel je bulat-bulat...



tadi masak simple jer kan...ha....yang ni..masak Paprik lak...

melalui cerita ni...percubaan pertama...tapi dapat pujian...kira pass la tu kan..?

kalau nak baca...click jer la pada gambar...I dah siap link kan..

seorang blogger yang friendly....tegur lah dia....pasti PRINCE akan tegur you all semula...pang

hmm....I rasa cukup la sampai di sini dulu.....tunggu minggu depan tuk mengetahui blog best mana pula yang I akan review yupp...

p/s : lewat lak I publish entri hari ni.....semalam tak sempat nak prepare...pagi ni....pagi-pagi lagi boss dah masuk...so buat kerja la dulu...tu yang lambat...

lately ni...I rasa masa seakan-akan tak cukup je......petanda akhir zaman......or I semakin busy..??

38 comments:

aliesha kirana said...

prince yg peramah! heheeheh... sllu jenguk prince.. eh mcm wajib hari2 jenguk die..eheheheehe~ ^_______^

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

ha...betul...blog wajib di singgah... :)

pipoq said...

ooo..takut kantoi ngan bos ye..

nabilah_2908 said...

HYE PIPOQ ;

hehehe...tul juga tu...tgh ada kerja kan..kalau tgh free...tk kisah sngt.. :)

sizuka[Izzati] said...

whoahhhhh hai putera petir!eh putera petir kena review dgn nabilah.WOW!!ni must-visit-blog yawww.best oh nabilah buat review.heeee~

Prince Halilintar said...

okay..nak menitiskan air mate(tipu je)..hehe, prince ucapkan terim kasih byk2 pada Nabilah,terharu rase..entri ni mmg best..tapi byk yg nak suh prince jawab je tu..hmm..kene wat satu entri ni..hehe

nabilah_2908 said...

HYE SIZUKA ;

hehehe..hanya pengupas apa yg sy tahu..

yupp..yupp..salah 1 blog wajib terjah setiap hari.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE ;

tuan punya blog dah sampai...hehehe..

eh...eh...tak payah la buat entri..huhu.. jwb jer kat sini..

Siti Nurhayati Dollah said...

Selalu nampak Prince Halilintar komen kat blog Nabilah ni :)

* Betullah kan. Masa rasa cepat je berlalu. Dalam sehari ada je urusan tak sempat nak selesaikan.

mOon jOhari said...

yup betOi...sorg blogger yang peramah + ecem + pandai masal lagi 2...hehehehe...

KUREKURE COMEL said...

prince baik...hehehe....
*bior dia baca komen ni..kihkihkih*

nabilah_2908 said...

HYE YATI ;

yupp...sy pun selalu ke sana.. :)

bab masa pun..setuju sngt...terkejar2.. :)

nabilah_2908 said...

HYE MOON ;

hehehe...tersenym lebar la Prince bila baca komen ni nanti.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KUREKURE COMEL ;

hehehe...tak di nafikan...Prince mmg baik... ;)

Miss Tira said...

Boleh tahan juga dia memasak ye. Nampak menyelerakan tu. :)

nabilah_2908 said...

HYE MISS TIRA ;

rasa pun sedap lah agaknya kan..? :)

munna said...

untung sapa dapat dia pandai memasak...

nabilah_2908 said...

HYE MUNNA ;

hehehe...lelaki zaman skrg dah ramai dah pandai masak kak... :)

HonEyBuNNy said...

nak terjah la blog Prince neh...hehe

iya la nabilah...

masa sekarang cepat ja berlalu kan...mmg terhad ja,ila pun rasa cm tu tau...

Dilla Ady said...

da kenal ngan incik prince..stuju2...stok baik gitu orgnye incik prince nih...sonot kawan ngan die..

dilla lak tak rase mase makin terhad...cume malas makin menjadi2...huhuhu..

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

terjah la yupp..boleh tambah kawan... :)

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

ha...sy pun nmpk gak Dilla kt blog prince tu.. ;)

la...virus M menyerang yer..cepat2 g buang virus tu.. :)

Lizzie Yasmin said...

agaknya bila nk review katak yer.. hahaha.. jadah nya.. datang sini pun skali skala

nelly said...

terjah !

Ati Masrif said...

rasanya kak ati dah flwlah blog dia
tapi jarang singgah ..hehe

nabilah_2908 said...

HYE LIZZIE ;

huhuhu...selalu2 la ke sini...boleh kenal2 dgn lebih rapat..so mudah la sy nk review nnti.. :)

nabilah_2908 said...

HYE KAK ATI ;

hehehe...xpe la 2... :)

Cik SHiNJU said...

Prince friendly gak orgnya...
Blog best...

nORmAL said...

wah best la support blog member bila nak entrykan blog saya lak heheh ... saya dah mula tak malu ehhehehe.. salam perkenalan...

En iLham said...

wah
nak singgahlah blog bro ni..

nunama said...

hehe. aah. dia sama cam Kak Nabilah. friendly. :)

but, kita x pernah komen lagi. baca sahaja. hihi.

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Nabilah familiar sangat nama penulis blog tu.ada masak-masak gak ye, harus diterjah lepas ni.

bunga said...

eheh..cam kenal tu.hee

lalink7 said...

hmm..menarik..penah komen kat blog dia..tp tiada kunjungan balas..sedih..huhuhuhu

mykhalis said...

khalis tak berpeluang berkenalan dengan bloggers nie.. jom ziarah!!

nukilanaffiza... said...

wah....blog opismate I dah di review....bestnya prince...naikla nama prince halilintar yg dah sedia naik nih....tahniah prince...

memang budak baik dan alim2 gitu....seronok berkawan ngn dia....calon suami yg sesuai bg sesiapa yg tgh mencari....dia opismate I so I tau la...hehehe

Fadzli Amir said...

Salam kenal...baru je kenal dia tak pasti adakah dia bekas along atau ceti haram...hehehhe

YanaMIB said...

yeayy..kita pun minat baca blog prince..hehe


nabilah syg, ai dh dpt ur present...tenkiu sangat2 tau...ada entry utk u autopublish kul 2pm nnt...cekidaut tau!! hikss ^_^





















youtube free download, limewire

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...