Wednesday, April 20, 2011

BLOG REVIEW CANCEL ??



Ola.....!!!hai

yupp....untuk minggu ni....Segement Blog Review terpaksa di carry forward ke minggu depan...



kenapa.....???

kerja semalam..masih tak siap lagi....esok nak kena hantar......so hari ni kena lah all out....letih ler...buat mende alah ni...hrummmm...........

I tak cukup masa nak prepare tuk blog review nih.....ingat nak buat kat rumah.....sampai rumah...I dah tak larat dah....sebab...demam selsema melanda.....



rasa macam nak tercabut dah hidung nih....mana mata berair bagai....memang ikutkan hati nak cuti jer...apa kan daya..kerja belum siap.....tiada siapa yang boleh gantikan...

nak suh boss buat sendiri...mau dia terkangkang sorang-sorang nanti...hehehehe...wek

so..begini lah keadaan I ketika ini...



teruk kan...hehehe...??

takpe lah...kalau tak baik juga...I nk claim cuti pada Mr Boss sampai minggu depan...hehehe..

buat masa ni.....ini lah sahabat baik I....semalam dekat 1/2 kotak habis..kali ni I bawa kotak yang baru...nak tau siapa sahabat I tu...??



tadaaaa.......tissue...........wek


ok lah....sempat juga I merapu pagi-pagi ni kan.....bukan apa..ambil mood sambung kerja....otak tengah blank nih..tak tau mana nak mula dulu...hehe..

I minta diri dulu yer.....take care fwens.....jangan sakit-sakit macam I nih.........muah


p/s: lately ni......jumlah visitors ke blog makin kurang..takpe lah tu kan...dulu kan mana penting dulu...lepas ni I kejar you all balik..

29 comments:

pipoq said...

cancle atau cancel ?

tukar cepatttt..hehehe

nabilah_2908 said...

HYE EN PIPOQ ;

time kasih....dah tukar dah... (^_^)

Miss Tira said...

Semoga cepat sembuh ye. Kerja-kerja juga tapi kesihatan kena jaga. Jangan stress sangat.

pipoq said...

hehehe..jangan lupo makan ubat kalo sakit sakit tu..kalo budak kecik ayor idung mleleh orang cakap comei..kalo budak besor ayor idung mleleh nanti orang cakap "eeiiiii"..

redza said...

dahulukn apa yg patut...jaga diri baik2

Farhana Jafri said...

adoi.. ksianny kak nabila.. pas dh siap ni tke enough rest tau.. t melarat plak slsema tu.. take extra care okay :)

YanaMIB said...

dahulukan mana yg penting..pas dah settle keje tu get rest la dear..cuaca skrg xmenentu, sbb tu boleh demam...jgn lupa minum air mineral byk² k..ai mmg xkn pesan mkn ubt sbb ai sendiri xleh mkn ubt, tp still boleh sehat..haha xelok pn bergantung pd panadol slalu =)

take care nabilah! get well soon ^_^

lalink7 said...

Nabilah ~ cepat telan ubat for flu punyaa..mudah-mudahan berkurangan InsyaAllah..jaga kesihatan yee..jgn work to hard occay.. =))

mamam ubat k..

Amni said...

nabilah buat review serius mantap... kalau amni, bz teus tak dapat nak update blog.. huhu....

Prince Halilintar said...

hai nabilah..

keje mestilah kene diutamakan..tanggungjawab kite tu..ade mase barulah kite manfaat sebaik2nya..hehe

semoga nabilah get well soon..jgn lupe mkn ubat..

ana ayesha said...

tak sihat kena ambik supplement

u r the back bone of the company org penting nih

aliesha kirana said...

alalala..cian nabilah..take care of urself ok... bila selsema, nk buat keje pn xselesa kn..huhuhuh.. xpe2, psl review tu nnti2 pun boleh buat.. utamakan yg penting dl ok.. take care..smoga cpt sembuh!

HonEyBuNNy said...

semoga cepat sembuh....

xpa..minggu depan leh buat kan...pentingkan kerja yg lebih penting lagik..heheh

Siti Nurhayati Dollah said...

Cepat sembuh ya Nabilah :)

Seksi Bani said...

makan ubat & cukup tidur..

get well soon!

munna said...

kerja lagi penting jadi kena utamakan... tapi kesihatan kena jaga juga nabila takut tambah teruk nanti

::mak incik:: said...

ala2... ciannye kak nabila kite ni.... makan take a rest ek... ;)
*p/s: bila nak review blog atin ni.. ngeee...

nunama said...

Semoga cepat sembuh Kak Nabilah!! :)

beautiful_rose said...

ubat mujarab untuk hilangkan selsema.ialah tidur.....


minum air suam banyak2 okeh.take crae........

d_tieah said...

Samalah.. UV menurun sebab seminggu takde post new entry.. BW pun langsung takde.. Takde masa kot nak 09 last week sebab exam.. Next week pun ade exam lagi.. Ngee :)

*Semoga cepat sembuh ek..


Entry Terbaru : Happy Birthday ; Tiket Free Untuk Blogger

shah-kayrul said...

hujan..hujan nie...musim selsema datang kembali daaaa

LiFe KaMi said...

semoga cepat sembuh yer..
kena tumpukan perkara yang lebih penting dulu..
blog bila2 masa ada..:)

Oasis said...

Alamak kesiannya. Abang faham cam ne teruknya bila selesema dik..

Banyak2 minum air suam k, ubat jangan lupa makan ikut time.

Semoga cepat sembuh.

gadisBunga said...

there is always next time. get well soon ok. :)

Along Tapa said...

aku pun perasan lately visitors and commentors dah macam slow down walaupun jumlah blogger makin bertambah...

pelik gak rasanya...

Gorengbaek - retailing: pompuan pun ada pantang...bukan jantan jek....

Hangit Habis dah - Malware attack kat GB?wtf?

Kerat Senget - Ta Perlu Tanya Kao

CT NoArIzAh ArIs said...

Wahai cik kata hati..silalah ke blog sy ambik award yea.
http://ummi-ieraakmal.blogspot.com/2011/04/award-dari-maklong-maaf-lewat-gantung.html

p/s; jaga diri jaga kesihatanmu !!

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Biasalah tu nabila, kita ni bekerja , masa macam tak cukup je. akak pun rasa cam tu,rasa terkejar-kejar je nak wat blog walking.

Finaz Jaafar said...

moga cepat sembuh !!!
nanti bole review blog kte ! hahahahha

Elly & Emmy said...

kesian sis.. dah tak sihat.. byk plak kerja.. jgn sampai lupa mkn ubat yaa.

moga cepat sembuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...