Friday, April 08, 2011

CUCI MATA DI ABPBH 2010




Hello fwens.........!!!!!hai

ari ni nak cerita tentang ABPBH 2010.....I tau agak basi cerita ni...tapi tak kira nak cerita gak...wek




actually...I bukan nak bercerita sangat pun....saja nak ajak you all cuci-cuci mata tengok para artis yang hadir pada malam ABPBH 2010 tu jer..

I ambil semua gambar-gambar ni dari OH MEDIA ..

tapi tak semua lah....sikit je...kalau you all nak tengok semua...cepat-cepat click ABPBH 2010 BLUE CARPET & ABPBH 2010 SEKITAR MAJLIS



FARA FAUZANA

baju dia tak berapa cantik....myb kalau guna warna yang lebih terang...lagi ok kot...
pendapat you all lak..??



FASHA SANDA

erm...even macam-macam kontroversi....tapi dia ni memang lawa...huhu..



Si cantik MAYA KARIN



CHERYL SAMAD

sweet jer...tapi baju dia..errrr.....tak tau nak komen apa..hehe..
something wrong..somewhere...



JUE AZIZ

seksi oooo........



YUNA

elegant....nice..!!



sape tak kenal....??

best kan performance dia..untuk penutup ABPBH 2010
dengar kat radio....dia kata nak nyanyikan lagu baru...tapi tak de la pulak..



ELLA

erm.....nampak dah tua kan..? jatuh dah pipi dia semua...huhuh



MIA

comel jer.....



IRMA HASMI

cantik kan...??dia dah mula bertudung....I like..!!




FIDA

ni pun sama...sejuk mata memandang..manis jer..hehehee



LISA SURIHANI

oh....dia ni lagi la cantik...baju dia pun cantik...macam fairy....



Jejaka Hangat di pasaran..

SHAHEIZY SAM

naik betul saham dia ni...huhuh...

and....yang ni la paling...paling hot...



USOP WILCHA !!



pagi ni dia ada di Hot.Fm...Ya Allah..mau pecah perut I dok gelak sorang2....selamber jer dia cara dia cakap....tapi mampu buatkan orang gelak..hehe..

memang terbaik lah pihak ABPBH jemput USOP WILCHA

pasti akan jadi ingatan sampai bila-bila..


wokeh....cukup lah yer tuk hari ni...

macam yang I dah mention kat perenggan atas tadi...nak tengok gambar artis lain...sila la ke...ABPBH 2010 BLUE CARPET & ABPBH 2010 SEKITAR MAJLIS

P/S : sorry quality gambar agak rendah...sebab I kecilkan sikit saiz gambar ni...so..mudah la nak loading...

31 comments:

SYAMIL said...

hakikatnye yang bertudung semua nampak cantik dan manis2 belaka..kalau yang terdedah tu mest mcm tak brape lengkap je rasenye walaupun dah cantik gile dah

patut usop wilcha menang artis paling popular. tapi die tak masuk bertanding plak kan.haha

Prince Halilintar said...

prince setuju sgt gan semua pendapat syamil tu..die dah komen ape yg princ nk komen..hehe..penangan ucop wilcha ni dah merebak ke seluruh msia..mmg klakor habis la..

redza said...

xtgk pon ABPBH huhuh

tpi Mia tu mmg comel hehe

ana ayesha said...

x tgk sbb tak alert tapi tak pula rasa rugi

mia pd ana dia terlalu budak utk didedahkan dgn acara begitu

yg bertudung satu penghijrahan yg baik

n3scaf3_ais said...

cerah bukji mata..hehhe..tapi usop terbaik...hehehe

Gambar Rembes Jazmine Lee
Satria Neo R3 Supercharge
Terasing Di bumi Sendiri-Usop Wilche

nurkaloi said...

heheheh usop wilcha terbaik
ngehehe

sume bleyh dikatekan oke laa jugak
tp jgn laa seksi sgt derr

::..daYa..:: said...

salam

tahun nie tgk ABPBH
tahun lepas tk tgk
memang tk rugi tgk tahun nie
meriah sangat...

comel irma bila dah bertudung

ella memang nampak tua dah

qyqa said...

baju lisa surihani sgt2 cantik gila...
hehehe

munna said...

SUKA DGN ADIK MIA SARA.... MMG BEST PART USOP WILCA TU...

YanaMIB said...

ai paling suka dgn yg bertudung and lisa surihani..terbaekkk..dressing x melampau sgt.."less is more"...mcm maya karin tu rs over sgt la bunga² kt kain tu...hehe~

paling suka tgk kulit dorg ni hahhh..licinnnn..mak aihhh..bila la nk dpt kulit licin gebu gebas cam lisa surihani...T_T

Miss Tira said...

Cuma ada berapa kerat je artis yang berpakaian sopan. Yang lain semua hampeh. Hahaha.

perondajaketbiru74 said...

hmmmm fasha tetap hot...

asliner said...

kali ini artis seksi jatuh kepada :
JUE AZIZ..

*kita hanya mampu mendoakan dari jauh..jangan dikutuk penampilannya..kerana takut kita terikut sama..waallahualam~*

Along Tapa said...

aku nak komen satu2 gambor..hehe..

fara fauzana - gebor mana dia amik buat baju tu?

fasha sanda - dia memang nampak hot..sampai saat dia bukak mulut bagi speech..foul betul..

maya karin - dia tak pakai jubah putih tu dah kira ok la tu...

cheryl samad - yang kain bawah tu diorang baru tambah ke?macam hasty made jek...

jue aziz - aku macam pernah tgk baju ni..kat mana ek...

yuna - cleopatra in the making..

dato siti - siti..sudah..tembam....

ella - hahahaha...

mia - ibu bapa yang kehilangan anak..sila dapatkan anak anda....

irma - hmmmm...

fida - perasan tak...warna tudung dia tak sesuai dengan baju...

lisa surihani - saya jantan...jadik no komen...haha...

shaheizy sam - personally, kalo takde tie, dia nampak lagi macho...

ucop wilcha - kenapa kat wicha tu dah takde kusyen rimau belang2 tu..dah tak vogue dah...

sekian...

Gorengbaek - Pesan ayah yang terbaik dari ladang

Hangit Habis dah - Kenapa 3 blog Long?

Kerat Senget - Tembikai Susu itu best

Ati Masrif said...

warna baju fara fauzana
tu tak kena dgn kulit dia

jadi nmpak pudar + pucat

sentiasa harap CT akan
terus bertudung...maybe
lepas tercapai apa yg dia
inginkan...

anak..? :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Sy x tgk pun ABH hr tu mujur ada gmbr kt cni leh gak cuci mata yg rabun-rabun ayam ni !!

lalink7 said...

Nabilah..hehehe...best tgk baju2 dorang if ade acara macam niee..masing2 baju xnak kalah..tp tringin nak pkai heels si jue aziz pakai tuee..macam sexy jee kasut tuee..alahaii..dahle kite peminat jue aziz..eheheheh =))

Dilla Ady said...

setiap kali ade acara-acara nih dilla suke gak tgk baju diorang..yg lawaknye diorang nih kekadang pakai jugak baju yg pelik2..

almaklum la kan da org sponsor..tp kite tgk, gelgeng2, gelak2..

usop mmg d best!

nelly said...

Fida lawa seyh !

kella said...

fara fauzana memang tak kena bjunya, cheryl pun! si Fida memang sangat canteekk! ella memang dah tua nampak dia...
ya ampun.. siti nampak sangat berisi ya.. pipinya tembam... :)

nukilanaffiza... said...

hmm..usop wilcha satu legacy baru dipasaran...nama dia dulu tak terkenal...tapi disebabkan usop dia menjadi popular...

Tak berkesempatan nk tgk APBH sebab ada urusan diluar..huhuhu...

aliesha kirana said...

suka baju fasha walopun xminat die..hahaahah.. eh baju irma pun santekk! heheeh.. tp mmg usop gak paling meletopp! AK skee..haahaha!

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said...

dah cuci dah....:)
apa pn ABH tahun ni memang mantop....

@mamadiana

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

semua cun2...weee...;) tk tgk pn abph T_T nk donlod jap agg..hehehe..

yala, ella da tuaaa...bila la dia nk kwinn..;)

aque said...

saya suke baju fasha sanda... sangat cantek.... pinjam2... hahahah

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah entry terbaru
kereta gear auto dan gear manual

yupppp banyak yang terbuka mata hati nak bertudung kan manis dipandang.... beb

aku suka lawak usup wil cha tu lawak guling-gul;ing best gilerrr ... mmg baguihhh meriah kali ni nampaknya

lieya orange M.I. said...

comelnyer mia sara...kecik2 dah dah pakai baju lawa2... :))

baju fia tu lawa laa...

Cik Ina minat Do do Cheng said...

cantik semua, tapi yang tak best first time akak tak dapat tengok ABPH, tv rosak.

Nizam said...

suka maya karin... mata dia lawa... eekekeke

senydream said...

terbaeek la!...siti nurhaliza..hehe..:)

Adlan said...

ouh! rasanyer..maya karin dah macam sangkut batu karang ape ntah kat kain dia tuh..huuu

above all, dato' ct and lisa surihani jugak yang cantek!hehe;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...