Saturday, April 09, 2011

I THINK I WANNA MARRY YOU


Hello fwens...!!!!!!hai

I think I wanna marry you....???? I nak kawin dengan sape tu....???soal


jap lagi I jawab.....you all kena layan video ni dulu...




hahaha....relax sudah...I bukan nak umumkan I nak kawin dengan sape...tak terbayangkan lagi perkara ni semua...calon pun takde lagi...wek


saja nak share lagu best ni jer dengan you all....best tak...??

pada yang nak lamar girlfriend tuk jadi isteri...boleh la kot gunakan lagi ni..hehehe....

sangat enjoy setiap kali I tengok cerita GLEE ... setiap kali tengok persembahan mereka...sure akan ada senyuman....rasa excited...best sangat...!!



pernah kan tengok cerita GLEE..?



ada tak antara you all kat sini minat dengan cerita GLEE ni...?? rasanya yang perempuan jer kot yang minat GLEE..tul tak..? hehehe....

ok la..itu sahaja untuk hari ini......moga terhibur dengan video yang telah disajikan kali ini..nanti kita jumpa lagi..

take care fwens.....have a great weekend..!!!muah


p/s: esok...cerita TRILOGI CINTA episod akhir....cant wait...!!

29 comments:

redza said...

xpenah tgk pon citer tu hehe
jarang sgt tgk tv

Ati Masrif said...

kak ati dah lama tak
tengok cite ni...

hari apa yek?

kella said...

amboi... ingatkan nabilah nak kawin ngan sape tah tadi.. huhuu... saje je uat gimik ya...

ataupun.. hati sedang berbunga bunga ya... :)

JunAina said...

so xcited k.aina nak baca ingatkan dah nak kawen...hehhee...

nice weekend sis, still keje tapi for his time being rasanya inilah last week kena kerja hujung minggu...yahoooo...ya beda bedu...hehhehee...

Oasis said...

Glee season 2 smkn best. Lagu tu pun mmg best. Klu dpt buat betul2 kn best

Miss Tira said...

Terima kasih sebab menghiburkan pagi Tira dengan lagu ni. Waaa, best gila lagu ni. Huhuhuhu.. Nak kahwin!!!

aliesha kirana said...

aah hehehe... AK pun ske tgk! tp kdg2 lupa sebab tertido awal..haahahah.. pastu lama2 dh xikut heheeheh... tp mmg best! suke sgt!

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

suka tgkk!!!

tdk pena miss utk dnlodd..eheheh ^^

lieya orange M.I. said...

lieya dah miss bnyk episod glee...ada cara tak nak download...help help helppp...

Hantu Kak Limah said...

best gak cite tu..tp banyak miss la.....
yang pengting trilogi cinta tak penah miss.....best giler bile tukar jadi drama.....rosham npk macho pulak...hehehhehehe...

Nizam said...

wah, nizam tak pernah tengok pun..hehehe

beautiful_rose said...

tajuk entry bikin panas...ingatkan betul2 la nabila nak kawen tadi =p

senydream said...

nanti jgn lupe tulis sal creter epilog cinta episod akhir ni erk...:)

pena said...

lagu tu mmg best...

tak pernah tengok lagi cerita tu, tapi selalu jugak dengar kawan2x sebut nama cerita ni..

Along Tapa said...

kalo nak propose kawen nyanyi lagu happy besday boleh tak?

Gorengbaek - Kegilaan orang Malaysia dari dulu...ada satu persamaan...(this is parody)

Hangit Habis dah - Kenapa 3 blog Long?

Kerat Senget - Tembikai Susu itu best

anyss said...

Assalamualaikum,
Hu hu hu ingatkan dah boleh makan kenduri ;)

niesz said...

hehehehe...best nye la kalau bf niesz melamar mcm tu, mahu gugur jantung..ekekekeke...

Adlan said...

Glee?? sape kater org perempuan jer layan glee...hey hey hey.. lelaki pon yer..macam sy..haha..some informative drama laa jugak..;p

aNiS aNiSa said...

sama,,,

suka jugak trilogi cinta hehehe

latest entry : Pahala Yang Berterusan~

mie said...

gue xpnh tgk citer glee tu..
best ke?
hehehee

Prince Halilintar said...

prince xpernah tgk la lak cite glee tu..tapi lagu tu mmg best..

Lia Insyera said...

baru nak nyanyikan lagu selamat pengantin baru. tapi rasanya kena nyanyi lagu tipah tertipu.HAHA

bunga said...

best..tapi xpernah tau..hehe

mykhalis said...

boleh suka dengan cerota glee tapi bila nak nyanyi kena hati2 sbb liriknya da yg tak senonoh dan boleh mmbatalkan akidah cam imagine..

::mak incik:: said...

hai k.nabila... lama xmengomen di sini.... ;) glee 2 macam besh je cite dia.. tapi fatin xpenah tengok. huhu.. lagu2 bruno mars memang besh en...

adol ihsan said...

Salam :

Tak pernah tengok citer GLEE ni,, tapi macam menarik aje..

:)

Farhana Jafri said...

eii bestny!! skrg dh xboleh tgk cite glee... dh la bnyak yg trlpas.. nk tgk online xtau ktne.. hu3.. rndu kat rachel and fin!

nabilah_2908 said...

hehe..ada juga yer lelaki yg tgk cerita ni.. tk sangka lak...

tp cerita ni mmg best kan..?

mmg ada beberapa perkara yg bertentangan dgn ajaran kita..malah ada juga beberapa lagu yg boleh menyesatkan kita..

so hati2 ye...berhibur...berhibur juga...jgn sampai terpesong akidah..!! :)

Dilla Ady said...

tak penah tgk glee..jadi agak kejakunan..

ingat tadi ade pakwe ngorat nabilah..saspen yu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...