Thursday, April 28, 2011

NASI GORENG AYAM GIANT



Hello fwenss............hai

hmm....lambat sikit bersiaran hari ni....pagi tadi I kena attend seminar di DOE (Jbtn Alam Sekitar) gantikan Mr Boss.....

kenapa I kena gantikan Mr Boss...??soal

ingat lagi tak...hari tu kan I demam+selsema...tapi masih dtg kerja..sama-sama siapkan tender dengan Mr Boss kan..? itu virus sudah merebak ke Mr Boss...sekarang ni turn Mr Boss lak tak sihat....




lepas habis seminar tu....I uruskan hal-hal yang lain....lepas tu...terus pi cari makan...yer lah dah tengahari dah....I makan Nasi Goreng Ayam Giant...

Nasi Goreng Ayam Giant...?? besar macam Giant kah Nasi Goreng Ayam itu...??

haha....meh tengok meh...rupa Nasi Goreng Ayam Giant nih...



la....ni ke Nasi Goreng Ayam Giant...?? tak besar macam Giant pun....

hehehe...memang la tak besar... I makan nasi ayam ni kat Pasaraya Giant lah...sebab tu lah nama nasi ni...Nasi Goreng Ayam Giant



tiap kali ke Giant..I suka makan Nasi Goreng ni lah...sedap...

nasi ayam tu digoreng...ayam masak merah ni pun sedap...

I pernah cite dengan you all dulu..ingat tak..? tapi itu versi bungkus punya...yang ni versi makan di situ..



luar kawasan Giant...
I makan sorang-sorang jer....feeling-feeling dok tepi tingkap....makan dengan sopan santunnya...hahaha....wek



sebahagian dari seminar yang I attend tadi...esok lusa nak kena present pada Mr Boss lak...

best tu..memang la best bila diberi peluang macam ni...tapi terasa kecil bila berada di seminar tu...sebab...ramai Mr Boss yang attend...huhu..


itu saja lah cerita tuk hari ni.....I ingat nak share tutor....tapi dah petang-petang macam ni...dah xde mood....tunggu next week jer la yupp...pang

psst.....nak tanya juga ni....apa you all rasa..bila makan sorang-sorang di tempat terbuka...?? segan ke....or..ade aku kesah...???

37 comments:

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
prosedur bawa masuk kenderaan luar

diy bumper pecah bumper calar

eemmmmmmm kadang tu segan gak kadang tu aku buat dekkk aje buat tak tau ajerr... pernah beli nasi lemak giant ni wsedap gak rasanya.. belum lagi rasa nasi ayam dia ni

Prince Halilintar said...

alamak..berjangkit kat bos plak virus demam + selsema tu..hehe..sekali sekala nk suh boss amik mc jgk tu..hrp2 die cepat sembuh la kan..

prince xkuar lunch arini..terliur tgk lauk ayam merah tu..waaaa..laparnya :(

ekin mahmud said...

uih segan juga,,,tp klau dah xda teman,mkan juga sorg2.peduli ape kan
n then makan mesti xhabis,sbb makan sorg2 xberselera sgtlah

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

sedapnye..nak cikit

HonEyBuNNy said...

ne tetiba rasa nak makan nasi neh...hehe...

mula2 rasa maloo gak makan sorg2 tempat terbuka...then buat2 xmaloo la...hehe

Miss Tira said...

Makan sorang-sorang ditempat terbuka feeling tau. Nak makan gaya apa pun takde hal punya. Hahahaha. :D

ana ayesha said...

wah nabilah org kepercayaan boss

mkn sorang2 tgk tpt kalau tpt yg dah biasa ok jer

nunama said...

ingat2!! nasi ayam yang akak cakap best! hehe.

harini, officemate g makan kat "Ceri". Bukan restoran ceri ataupun p makan buah ceri. Tapi, disebabkan depan kedai makan tu ada Pokok Ceri. dorg tak tahu nama kedai tu ape. so, dorg namakan "Ceri". hahaha. macam2.

kalo sesorang makan, em kadang2 segan juga bila ada org pandang2. tapi, bila dah lapo sgt, "do i care?" hehe. ;)

lieya orange M.I. said...

ada tempat lieya boleh jer mkn sorang2..ada tempat tak blh..hehehee

segan.... :)

KUREKURE COMEL said...

kalau mina..mina tak kisah pun...
kdg2 mkn sorang2 pun best jgk..hehehe..


cuma mkn tu dgn kadar kelajuan dari biasa lah...hehehe...

aliesha kirana said...

hah! ingt2.. nabilah penah citer psl nasi ayam goreng ni.. heehhe.. nmpk sedap!.

kalu AK kene makan sorg2 AK xkisah sgt..ngap jela..cuma sunyi la dok sorang2 kn..hehehe

mOon jOhari said...

ayam 2 npk mcm sedap je...tp x bape minat nc ayam @ nc gOreng ayam...tataw nape...

aque said...

wah.. dapnye................... nak....

akak makan sengsowang jew kew??

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Nabilah sedapnya nasi goreng ayam giant.sambal cam mabeles je.kalau pegi giant nak cubalah.

shark fin tu hirup cam sup.alah tu dah campur isi ketam, kalau semua shark fin bangkrup dia.

seminggu sekali said...

saya tak kisah makan kat tempat terbuka. nak ajak saya jadi hos jalan-jalan cari makan pun boleh.

makan punya pasal :D

munna said...

tgk keadaan nabila...klu tempat terbuka mcm shopping mall atau fast food tak kisah sgt..

IMANSHAH said...

banyak lemak ni..huhu

aRe-lOnG said...

sungguh mengiurkan...
terasa lapa la pulak...ish2...

nORmAL said...

nasi goreng to buat saya lapar sekali gus boleh jugak menghancurkan schedule diet saya nie hahah...

makan sesorang kat luar malu ke tidak hahha kalu dah lapa tak ingat orang dah yang penting aku kenyang .. senang cerita ada aku kesah hehhe.. saya tak kisah..

♪..aq[daN]pUteraku..♪ said...

hambuih2...trade mark last tu, ada q kesah?? hihi ;)

hi bella syg..mf, lama tk jenguk ke sini..ciat tak??

best la bila jd org kpcyaan boss kn?? keje bbaik tau ^^

gadisBunga said...

giant betul ayam nasi goreng giant tu. heheh~

kalau sengsorang biasanya gb akan duk kat tepi tingkap atau tepi column sebab segan. kene pastikan ada netbook, baru tak rasa sorang2 sangat. heheh~

redza said...

Alhamdulillah..rezeki tuhan

sy xkesah sgt mkn sensorang..buat muka tebal je...bila sorang2 xdelah nk lepak lama2...habis mkn terus blah

qyqa said...

hehehe..
kalau nasi ayam tu jual kat tesco kena buh tesco lah kat belakang kan???
^^

miera myrofa said...

uhmm..saya pilih 'ADA AKU KESAH!'
hehehehe.. :))

Cik SHiNJU said...

makan sorg2 di tmpt terbuka?
x bape nak segan gak..
kekadang bwk laptop nak2 tmpt ade wifi free...pastu ym ngn member boleh lg gelak sensorang sambil makan..huhuh

pena said...

wah.. nampak sedap,
nasi goreng tu makan dgn sup ke?

lebih suka bungkus je berbanding makan sorang-sorang..

Ati Masrif said...

mmg jual dalam pasaraya giant ke?

kak ati kalau makan sorang2
pun suka dok tepi tingap
leh ..feeling dan ada benda nk tengok
hehe...

Oasis said...

Saya pun selalu kena ganti bos...kadang2 naik segan bila yang hadir semua besar2 dan matang2. Hehehe

Meriah jugak sarapan dia eyhh...

mie said...

gue pantang tgk yang merah2 ni..
mesti sedasp kan..
kena cuba..
eheheeee

Siti Nurhayati Dollah said...

Wah, sedapnya. Pagi-pagi terasa lapar.

mancai said...

walaupun sudah makan... tapi terasa lapar lagi pulak ni... ish2...

Fadzli Amir said...

Macam sedap je...tapi kat giant bayan lepas ni takdak..hehehe

lalink7 said...

kebetulan semalam..husz makan sorang2 kat mamak stall..orang lain sume berkaple dan berteman..husz je sorang2..terus jadi macam batu sambil maka..orang asik duk perati jee sbb husz sorang..mmg menyampah jugak la..hmm..tensionn

pasni xnak makn sorg lg kat public..=(

CT NoArIzAh ArIs said...

Hehe..klau porut dh kebuluq x aku kesah laie srg ke tidak janji mkanan sodap porut den pun konyang !!

Leeya Hezlin said...

nak nasi ayam nabilah la..
ada tak??ehehehehe

Dilla Ady said...

nape kt giant kluang nih tak bez camni ek?

jarang makan sorang2 kt luar..rase cam sengal jek...nk menelan pun payah..huhu

Along Tapa said...

aiseh..ni giant batu berendam kan??nasib baik ko tak kenal aku...kalo tak, sesia jek terkantoi aku lepak kat situ lepas balik kelas aritu....hahaha....

Gorengbaek - Sebab filem melayu susah nak hit kat wayang....

Hangit Habis dah - Aku faham perasaan ko.....Anwar....

Kerat Senget - My Own Path

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...