Saturday, April 30, 2011

PENYATUAN DUA HATI



Happy Saturday everyone.............hai

hmm..... nak share dengan you all lagu lagi boleh tak...?

meh dengar meh........



lagu ni tujukan khas buat pasangan yang berkahwin...bersanding pada hari ini..dan juga esok...dan juga lusa....



antaranya adalah rakan blogger kita Mr Azfar & Mrs Yana..



selamat dah di satukan semalam...

Selamat Pengantin Baru...!!
Moga kekal bahagia hingga ke akhirnya...
maaf tak dapat hadir ke majlis kamu berdua..walau hati ni menjerit mau join sama....

tak lupa juga ucapan Selamat Pengantin Baru buat..



Nisha & Din
1 Mei 2011_Klang Selangor

Ain & Akmal
2 Mei 2011_Kota Tinggi Johor

maaf juga sebab tak dapat nak hadir...


wokeh..itu saja lah tuk hari ni....seronok tengok you all semua dah mula melangkah ke alam yang baru...

esok.....adik sepupu I lak bertunang....tu yang tak dapat nak hadir...clash dengan majlis pertunangan ni...



adik sepupu dah tunang...kakak sepupu dia ni pulak....?? oh.......jangan tanya macam tu ye...sesungguhnya I tiada jawapan.....yang ada cuma jawapan cliche je...wek

kepada yang lain..enjoy your weekend eh...cuti lama kan..? Insya'Allah..kita jumpa semula hari Selasa ni...pang



p/s: tengok tak royal wedding semalam...? I layan juga kat office ni...sakit perut dok gelak sorang2...British Women obsess dengan topi di kepala...

macam-macam jenis...ada yang sebesar dulang...ada yang sampai tak nampak mata...ada yang macam sampan....I sempat juga print screen beberapa gambar...nanti I share pada you all eh...


29 comments:

ikatankasihku said...
This comment has been removed by the author.
ikatankasihku said...

ramai yg pilih tarikh 1 mei kan...
senang nak ingat lgpun ngam2 tiap2 tahun conform cuti punyer...

esok pun abg sy bertunang..reramaila rombongan cik kiah ke johor esok..

ape2 pun selamatlah buat rakan bloger yg janjinya dah termetri smlm...semoga berkekalan hingga ke akhir hayat..amin

aliesha kirana said...

selamat pengantin baru semua! hehehe.

aah AK pn lyn smlm..tgk dr link nabilah.. heheeh..pastu balik umah smbung skit..

mmg org british suka topi kot kan.. mcm golongan atasan gitu..heheeh..

qyqa said...

ala, qyqa x layan pon semalam...
hohoho

x kira nak tanya gak bila nak kawen???^^

Amni said...

hehehehe.. selamat bercuti di hujung minggu.. yeahhh.. minggu ni tak de jemputan kawen.... =)

asliner said...

wah..
kak yana kahwin dah..=)

tengok2..
balik exam teros lekat kat cfe jap..
tengok wedding royale..=)
sangat suke tgk kate..
natural beauty..(^_^)

lieya orange M.I. said...

selamat pengantin baru kepada semua :)


urm tak sabar nak tgk mcm2 ragam topi perempuan british...tak dapet nak tgk wedding dorang ni..huhuu

aque said...

hhehhehe tahu tapew.. banyak kan keje kawen... fara pown adew terime jemputan.. tapi x ley g.. adew sedare dtg umah... huhuhuuuhu

pipoq said...

selamat pengantin baru untuk yang baru selamat nikah tu..yang dah lama nikah tu selamat pengantin lama..

hehehe...

redza said...

bestnya kawen huuuuuu

mykhalis said...

betul tue.. selamat pengantin baru pada semua yg terliabt juga,,

Bro Ery said...

Selamat pengatin baru kepada pasangan yang baru nak kahwin atau yang pernah kahwin atau yang kahwin sebab nak tambah kuota. Hahaha. Selamat berbahagia. :)

P/s: Miss Tira ada convocation hari ini. Jadi Bro Ery menjalankan tugas Blog Walking.

Farhan Zulhusmi said...

ala sianya...xde rezeki kan...
emmm...
tapi xpelah...nanti lepas weding bukan tak boleh jumpa kan...
boleh still wish lagi....

adol ihsan said...

Salam..

Happy wedding utk semua itu.. :)

Aji kecik said...

skrg ni org kawin tak kira musim mcm cuaca skrg sekejap hujan sekejap panas

selamat pengantin baru pd yg berkenaan, semoga kekal hingga ke akhirnya

nabilah, bila dah jodoh nanti akan berdua jugak, tunggulah saat itu nanti

En iLham said...

selamat kepada semua yang bakal mendirikan rumah tangga

agaknye bila plak nak dapat kabar berita penyatuan dua hati tuan empunya blog ni plak.hehe

Along Tapa said...

aku pun nak ucap selamat pengantin baru untuk diorang2 kat entri ko...

apa-apa pun, spider!!! hahaha....

Gorengbaek - Sebab filem melayu susah nak hit kat wayang....

Hangit Habis dah - Aku faham perasaan ko.....Anwar....

Kerat Senget - My Own Path

lalink7 said...

selamat pengantin baru juga untuk YANA & Ujang..huhuhuhu =))

IMANSHAH said...

jemput join contest saya

http://www.abgshah.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

mie said...

kate middleton..
tetap memang lawa..
eheheeee

Nizam said...

tengok orang kahwin ni teringin nak kahwin jer,,,, :)

pena said...

kalau cuti panjang sikit mesti banyak jemputan kahwin..

selamat bercuti.. =)

Afzainizam said...

Di renjis renjis di pilis
Di tepungi lah tawar
Hai beras kunyit di tabur
Disiram si air mawar

Duduk muda sejoli
Atas pelamin berseri
Dihias intan baiduri
Sebagai raja sehari

Lepas duduk bersanding
Jalan rapat berganding
Salam bersalam keliling
Sambil mata menjeling

Riang pengantin baru
Gurau senda bercumbu
Aman damai selalu
Sampai ke anak cucu

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

HonEyBuNNy said...

selamat pengantin baru kepada semua yg mendirikan rumah tangga...

nak kawin jugak...huwawawwa

::mak incik:: said...

fatin pun tengok gak hari 2... gile lawak.... hak3.. tapi victoria comel je.....

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

bulan ni ramai member aku kawen lerrrr..... but suka tengok orang dirikan masjid lerrr.... kita doakan kebahagian mereka.... Amin

Siti Nurhayati Dollah said...

Ramai yang kawin semalam.

Selamat Pengantin Baru :)

Prince Halilintar said...

prince pon kat kg pergi marathon kenduri je..kenyang perut dibuatnya..hehe

kella said...

Selamat pengantin baru untuk semua pengantin pengantin baru...
hati sedang berbunga bunga.. wajah sedang berseri seri..
faham sangat dengan perasaan itu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...