Tuesday, April 19, 2011

REZEKI PERTAMA TAHUN 2011



Hye fwens.....!!lala

so..hari ni I nak story mory kat you all la pulak..ape kebende lah 'something' yang I dok mention dalam entri LAUK MALAS semalam......

awal bulan Mac yang lepas I ada revew blog CITRA HATI ALIESHA KIRANA ... dalam me'review tu...I sempat promote/join GA yang sedang berlangsung di blog AK



GA yang ni......

siapa sangka....setelah sebulan....setelah cabutan di buat sendiri oleh dak kecik Auni yang comel ni....tak sangka I di antara yang bertuah...huhuhu..

mau melompat bintang juga la bila resut keluar...hahaha...ok tipu...wek

untuk tahun ni..setelah beberapa GA/Contest yang I join..semua takde luck..

tapi tidak tuk GA dari AK nih...I'm lucky number 1...hehe...syukur...Alhamdulillah...

ini buktinya...you all pergi ke link ini..

Pengumuman! Keputusan Giveaway Aliesha Kirana Mak Ngah Auni!



you all boleh tengok sendiri dak kecik tu cabut undi...comel jer..kan..!!


semalam...masuk ke office....I nampak sampul Pos Express atas meja I...ingatkan dokumen apa la kan...bila datang dekat....belek-belek sampul tu...tengok nama pengirim....eh...dari AK lah...

cepat-cepat buka.......ha..nak tau I dapat apa...??

meh nak tunjuk meh....



tadaaa...ini la kiriman dari AK siap ada cerpen lagi...

terima kasih AK....!! terima kasih juga pada Auni..



ini frame gambar tau....



eyeshadow...



cerpen hasil karangan AK sendiri....exclusive...sebab dapat baca dalam bentuk bercetak..huhu..

you all kalau nak baca..boleh gak...tapi kena baca secara on9 la yupp...hehehe..

meh terjah link ini...

AKU BUKAN HERO KEDUA

baca la....bila free yupp....


hmm..bercakap pasal free....I tak bape nak free lah hari ni.....busy...dari semalam....I kena siapkan 2 tender....1 tender dah siap dah..on the way dah sekarang ni tuk di hantar...



2nd tender....sedang diusahakan.....rumit boleh tahan....macam-macam lak diminta...nak kena fokus lebih pada proposal...kalau proposal mantap...insya'Allah..akan ada rezeki kami nanti...

ok lah...I minta diri dulu....nanti bila free I singgah blog you all yupp....


p/s: perasan tak...cara I balas komen dari you all dah berubah....ok tak macam ni...? kalau sebelum ni I suka simpan..esok baru balas.....tapi lately ni..I tak sempat nak balas semua...tu yang I tukar.....ok lah kan....pang

42 comments:

lalink7 said...

nak try gak la bace e novel tue..macam best jer..hehhee..

hmm..caiyok2 Nabilah for the second tender..best sangat!!

redza said...

wahhh tahniah...tahniahhh

ada gak rezeki huhuu

Siti Nurhayati Dollah said...

Alahai, bestnya dapat hadiah dari si comel :D


* Tak apalah Nabilah, kesibukan tu rezeki :)

JunAina said...

tahniah2...

selamat bekerja semoga berjaya gak dalam tender kali ini, k.aina dah lama tinggalkan dunia tender menender nih...dah pencen.

qyqa said...

wow..tahniah!!!!!

hadiahnya best...
bertuah.. (^_^)

cik nabilah koje apa????
hehehe..tak tau nak tau

YanaMIB said...

wheww eye sedow tu menarik..huhu~ congratz ye jd pemenang bertuah..hehe~

psl komen tu ai rasa mana² pn oke..as long as x ganggu ms kerja yu.. =)

aliesha kirana said...

tahniah nabilah! heheeh.. thanks to Auni kan..heheeheh..
lega, smpai dah bungkusan tu..risau gak xsampai..heeheheh... tahniah!

sorilah, hadiah AK xseberapa..cerpen tu pun last minute baru terfikir nak pos skli..heehehee

ana ayesha said...

tahniah! berjaya juga akhirnya

besar tanggungjawab nabilah, mesti jadi org kepercayaan boss

nabilah_2908 said...

HYE LALINK ;

ha...sila la baca...hehe..
thnks dear..!! :)

HYE MR RED ;

time kasih Mr Red... :)

HYE YATI ;

ha...betul tu kan...cuba tkde keje..mana nk dtgnya rezeki..thnks..!! :)

nabilah_2908 said...

HYE JUNAINA ;

hehehe..best nya kak...sy ni pening2 lalat dah...dah siap..kena tunjuk kat boss lak..

kalau salah kena buat lagi.. :)

HYE QYQA ;

time kasih...

kerja apa...? errr...keje makan gaji jer dik...jadi kuli boss..huhu... (^_^)

HYE YANA ;

time kasih..tul la tu...ada free...I balas... :)

kotak komen ni..dah buka siap2..men refresh je...bila ada komen masuk.. :)

nabilah_2908 said...

HYE AK..

eh..apa pulak tak seberapa..bnyk ni...huhu..

terima kasih sekali lagi...(^_^)

HYE ANA ;

time kasih...

huhuh..terasa berat lak bila Ana cakap mcm tu..

biasa2 je...bantu2 boss...kiranya kami buat 50/50...proposal sy draft...boss akan edit mana2 yg patut..

sy siapkan proposal...boss akan masukkan harga...cam tu la..

company ni kecik je...so..semua kena buat... :)

sahromnasrudin said...

tahniah!!! semoga ia dijadikan motivasi utk sdri terus berkarya

atty's said...

tahniah nabilah..murah rezeki..

nabilah_2908 said...

HYE SAHROM ;

terima kasih... :)

HYE ATTYS ;

time kasih kak... :)

munna said...

tahniah nabila....selamat siapkan tender tu...

nabilah_2908 said...

HYE MUNNA ;

time kasih...(^_^)

LiFe KaMi said...

alhamdulillah rezeki dari Allah SWT..
semoga sentiasa dimurahkan rezeki..:)

nabilah_2908 said...

HYE LIFE KAMI ;

terima kasih..!! :)

HonEyBuNNy said...

alhamdulillah..tahniah nabilah...

murah rezeki...;;-)

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

time kasih... ;)

Miss Tira said...

Tahniah sebab berhaya untuk GA tu. Waaa, tempat pertama tu ye. Tahniah tahniah..

Dilla Ady said...

wah...beznye dapat cerpen dari Ak..jelessss....nk jugak!huhuhu

tahniah ye nabilah dapat hadiah dari Ak tu...

da lame da tak wat tender...rindu tapi tak mo la handle tender...bencikkkk....

Prince Halilintar said...

congratz nabilah..prince lak xde luck kat GA ni..tapi luck prince di GA org lain..hehe

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

hehehe..request lah kat AK...mn tau AK sudi bagi..hehe.. :)

HYE PRINCE ;

time kasih..tahniah juga tuk prince.. :)

pipoq said...

ingatkan lampu rupanya frame gambor..hehe..

nabilah_2908 said...

HYE EN PIPOQ ;

part mana yg nmpk mcm lampu tu..? :)

Oasis said...

rezeki melimpah ruah kali ni kan..Tahniah

Anak sedara saya pun nama Auni. Soffea auni. Arghhh...rindunya.

azana said...

bestnya dapat adiah...huhu
comeynya si budak auni ni..grrr

Ati Masrif said...

tahniah nabilah..

rezeki tu..

kak ati tak pernah
menang apa2 GA pun lagi

nelly said...

tahniah !!

Farhana Jafri said...

tahniah kak.. pndai dax kcik come lote tu pilih.. hehehe.. a'ah bru prasan smalam.. tym tgh scroll nk tlis komen tbe2 nmpak akk dh rply komen org awal2.. okay jgax tu.. nk peram smpai bsok pon okay gax.. hehehe

seminggu sekali said...

tahniah nabilah. selamat bekerja :)

asliner said...

wah..
tahniah2..
rezeki kak nabilah..(^_^)

gadisBunga said...

wah...rezeki murah melimpah ruah ni~

:D

chah said...

tahniah...mudah2an bertambah lah rezki

chah said...

tahniah...mudah2an bertambah lah rezki

beautiful_rose said...

wah..tahniah siap dpt cerpen lagi tu.best ohh... =)

kella said...

alhamdulillah.. memang rezeki.. tahniah..

cikpuanhady said...

tahniah dear..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Belog kami :Jom join Heartbeat.my! Tak efek Nuffnang

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

alahai sesejak ni ko sentiasa beruntung lerrrr.... tahniah lerrr... rezeki ko nampaknya


aku tak pernah nak menang lah GA ni... heran aku

mie said...

cerpen exclusive tu..
eheheheee

Along Tapa said...

frame tu memula aku ingat hard disk...baru nak jeles...nasib frame..hehe..

Gorengbaek - retailing: pompuan pun ada pantang...bukan jantan jek....

Hangit Habis dah - Malware attack kat GB?wtf?

Kerat Senget - Ta Perlu Tanya Kao

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...