Wednesday, May 18, 2011

BLOG REVIEW : KHAMISA MALAMI





Hello kawan-kawan..........hai

dah terlewat update ni....biasa kul 10 dah update...nak buat macam mana kan...ada kerja....

ok..ok...jom kita lihat blog best mana yang I nak share dengan you all hari ni....





tadaaa.....blog KHAMISA MALAMI..

yang dimiliki oleh...

REDZA

tapi I suka panggil MR RED...huhu..


emo10TENTANG MR RED


jom kita tengok profile MR RED



kipas susah mati Liverpool fc...



yupp....memang betul-betul kipas susah mati.......jap lagi I cerita...yupp..

ada tak antara you all yang sokong pasukan bola yang sama...? kalau ada...boleh la geng....eh...kalau yang sokong pasukan lain pun..boleh geng gak...

MR RED ni...orang Kelantan tau....masih bujang lagi...huhu...

emo10APA YANG BEST

well.....I boleh katakan....yang macam-macam ada dalam blog MR RED ni.....dari isu-isu semasa..hinggalah entri-entri yang santai...


antara entri yang pembaca suka......kebanyakkannya isu semasa....



entri-entri yang santai pun ada juga..antaranya....



bukan itu je...MR RED suka juga share kan lirik-lirik lagu...yang jarang kita dengar....kebanyakkannya lagu-lagu rock yang lama-lama....

lagu-lagu berbahasa Inggeris pun ada juga.....



antara perkongsian lirik di blog MR RED



pernah dengar tak lagu Silaturrahim...??

nak tau punya pasal....I terus cari lagu ni kat youtube...dengar sendiri...huhu...

kalau pembaca yang tak tau..itu lirik lagu...pasti ..mereka akan anggap lirik itu adalah puisi..



peminat kumpulan SEARCH....

dari sini...you all boleh agak kan...MR RED suka lagu-lagu yang ber genre apa..?pang


MR RED juga mengaku yang perempuan cun di bawah ini adalah awek dia...huhu...

nama perempuan ni..memang selalu menjadi sebutan MR RED



ada siapa2 yang nak claim Megan Fox ni awek dia juga...? huhuhu

emo10KIPAS SUSAH MATI LIVERPOOL FC

nama pun kipas susah mati...tentu-tentu nya banyak cerita pasal Liverpool....




ini la antara entri yang berkaitan dengan Liverpool....

mau baca...? click je la pada gambar yupp....

emo10OTHERS

MR RED selalu sokong segment BLOG REVIEW ni...I perasan...tiap kali I review blog....pasti akan nampak kelibat MR RED pada blog yang I dah review.....

kepada blog yang I dah review.....setuju tak dengan I ... ? huhuhu....

satu lagi....di blog MR RED ... you all takkan jumpa sebarang iklan.....tak kira la dari Nuffnang mahupun dari syarikat yang lain....

zaman kini...payah kan nak jumpa blog yang tiada iklan...??

ok lah...cukup sampai di sini....guys.....apa tunggu lagi.......jom la kita singgah blog MR RED pang


p/s: keluar dari topik sikit.......kotak follower I hilang lah.....you all pulak macam mana eh...hilang jugak....??

25 comments:

ikatankasihku said...

blog i pun x de iklan.. :)

Papa Mifz said...

alhamdulillah kotak follower papa mifz x hilang...;)

Siti Nurhayati Dollah said...

Dulu pernah ke blog Mr.Red ni, tapi kehilangan jejak.

Terima kasih Nabilah sebab mengembalikan jejak tu hehe

nukilanaffiza... said...

hmmm...walaupun saya ni plak peminat Chelsea tapi atas dasar support akan ku terjah blog Mr Red ini...thanks Ms Nabilah...

aliesha kirana said...

hohoh..nanti AK terjah! aah laa AK baru prasan, kotak follower dh ilang la..sobs..

munna said...

nak kena terjah sana pula ni...

*Miss Syahnia* said...

mnarik blog beliau ;)

p/s: fllwer kita hlang jugak
bila refresh blik lmbt gler nak
kuar fllwer tu..jap ada jap takde
*mkn hati je* huhu

lieya orange M.I. said...

livverpool kalah laa :p

lalink7 said...

blog si musuh ketat huszzz nieee...hehehehe...

tapi blog yg tak pernah husz xkunjung..blog wajib terjah niee...hehhe...

mmg best tp part paling xley blah dia ngaku megan fox tue awek die..ADE KE? wekkkkkkkk...hahahha


liverpool kalahhh..wekk

Miss Tira said...

Yang pastinya walaupun dia Liverpool tapi Cik Husz tetap dengan ManU.. Hahaha (Backup Cik Husz). Eh, dah 19 kali juara EPL mengalahkan Liverpool baru 18 kali. Tahniah Cik Husz.. :)

Diana2u said...
This comment has been removed by the author.
nabilah_2908 said...

HYE IKATAN KASIH KU ;

ha...perasan juga tu.. :)

HYE PAPA MIFZ ;

oh..bagus la...sy punya pun dah ada balik..thnks to pakcik google...tanya jer..terus dia tunjukkn kita kat mana kita boleh dapat jawapan nya... :)

nabilah_2908 said...

HYE YATI ;

macam jejak kasih la eh..? hehehe..

terima kasih kembali... :)

HYE NUKILANAFFIZA ;

ala...tak salah kalau nk berkawan..even berbeza pasukan....

best apa..boleh ajak gaduh2 manja.. ;)

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

yupp....blogspot belum sembuh sepenuhnya... ;)

HYE KAK MUNNA ;

ok...sila la terjah... :)

HYE MISS SYAHNIA ;

kira ok la..ada balik bila refresh...sy..hilang terus...bila dah buang cache..baru ada balik...

bab makan hati tu...mmg tk boleh nk elak.. :)

nabilah_2908 said...

HYE LIEYA ;

apa kata pergi khabarkan pada Mr Red.. ;)

HYE LALINK ;

hahahhaa....sama lah...suka bila tgk Mr Red or Husz update cite pasal bola...sure gaduh punya..hehehe..

HYE MISS TIRA ;

hehehe..penyokong Husz la ni eh..? :)

sy....tak berpihak mana2..tk ikut sngt pasal bola ni.. ;)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

nak berkenalan ngan mr red la.. hehe.. bile la turn blog aku yg nk kena review ek :)

De Mois said...

Menarik blog ni..tapi SS tak boleh lah liverpool ni. Ecehwah..nanti SS jejak ke sana.

SS punya kotak follower pun hilang la. Aduss..kenapa ek??


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

HonEyBuNNy said...

selalu jugak ke blog in red tu...hehe..

aaah la..blog ila pun xder followers..kenapa eh...

Solihin Zubir said...

errr.. tertarik dkat banner review tu..
lain mcm benor isyarat tgn tu.. :D

CT NoArIzAh ArIs said...

"MR RED"...emmm nama penuhnya dh mcm nama anak akk dh pas ni leh panggil "MR RED" la pulak... mesti dia tersipu2 maluuuu... pernah sggh blog dia ni banyak maklumat yg di sampaikan.

senydream said...

suke la dgr name blog ni kipas susah nk mati liverpool fc evven xsuke n thu sal bola2 ni,hehe2...:)


*kotak follower dh hilang xpe asalkan tetap ada follower tuh,hehe2...*

Prince Halilintar said...

prince nk gi singgah gak ke sana ni..

redza said...

tima kasih nabilah pasal review blog buruk sy tu ahaks

husz~tima kasih gak kt ko..suka gaduh2 ngan ko haha

YanaMIB said...

ai jarang msk blog mr red..tp ada je terjah..suka penulisan dia.. sempoi..


err komen yg delete tu ai yg post..salah guna acc membe daaa..haha =P

alien said...

beruntung la encik red tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...