Wednesday, May 04, 2011

BLOG REVIEW : MATAHARI



Hari Rabu tiba lagi.......hello my lovely fwenssss............pusing

hmm.....blog best mana eh yang akan di review pada hari ini....?? mari kita lihat...siapa yang kena...!!!



wokeh...hari ni...I nak reveiw blog MATAHARI...yang di miliki oleh KELLA



cantik tak header blog MATAHARI ni...?? for me...header ni..cantik sangat...
ada juga kisah di sebalik header ni....nak tahu..?? boleh baca di sini..
MENGEPALAI
emo8 TENTANG KELLA

seorang wanita..itu dah tentu lah kan...huhuhu...



profile picture yang digunakan....sorry pecah sikit...

bergambar dengan backhoe..comel jer kan..? hehe..


KELLA sudah berpunya ya...sedang hidup bahagia bersama suami tercinta...huhu..

pandai memasak....KELLA juga pandai tau ambil gambar....gambar-gambar KELLA semua cantik-cantik...



dari cara penulisannya...I rasa...KELLA penyayang orangnya....love nature...love her life....sayang semua yang ada di sekelilingnya...comel-comel gitu....

peramah tu dah tentu...rajin tanya kabar kawan-kawan bloggernya....cuba la tegur....sure akan di balas semula dengan mesranya...


KELLA bersama dengan cinta hatinya....


emo8 APA YANG BEST ??

cuba masuk ke blog KELLA.. kita akan di sambut dengan header yang cantik...background blog yang putih...buatkan kita rasa tenang...damai jer...

penggunaan ayat dalam blog KELLA pun...santai...adakalanya KELLA menggunakan ayat-ayat yang puitis juga...

ikut pada mood la...tul tak KELLA ??


nak baca...? click sahaja gambar ini..I dah link kan terus ke blog KELLA


cerita dalam blog KELLA....pelbagai.....macam-macam ada....luahan hati....aktiviti harian...aktiviti bersama family...di tempat kerja....cerita-cerita yang boleh kita jadikan pedoman..

paling I suka...bila KELLA share kan gambar-gambar yang di snap sendiri oleh KELLA ... di mana gambar-gambar itu sangat lah cantik...meh tengok meh...


cantik tak...??

yang ni...?


nice kan..?

haih..bestnya kalau I pandai snap gambar2 cantik macam ni..


hrummm...mendamaikan jiwa.....


seperti mana yang I dan mention pada perenggan atas tadi..KELLA juga pandai memasak...suka tau bila KELLA sharekan aktiviti masak memasaknya...

rajin juga buat kek.....I telan air liur jer la tengok kek dalam blog KELLA...untung la hubby KELLA...dapat makan sedap-sedap...hehe..




tiramisu...best tak you all...?
nak resepi....click gambar tu yupp..



lapar tak bila tengok gambar ni..? hehehe...

ha....I suka satu gambar ni...hati I kata..

"alahai...sweetnya....."


taddaaa...bekal KELLA dengan hubby....sweet jer kan..?


ha.....macam mana.....best kan blog KELLA ?? apa kata you all singgah jap....berkenal-kenalan dengan KELLA...

wokeh....itu sajalah untuk kali ni....moga ketemu kembali pada minggu hadapan.......pang

p/s: grrr....sejuk ler.......dah bape kali dah ni g toilet.....huhu...tempat you all macam mana eh...panas or mendung macam kat Melaka ni gak..??

32 comments:

aque said...

mmg sweet.... so.. jom kite fly ramai2.. hehhehhe

nabilah_2908 said...

HYE FARA ;

sila...sila... :)

redza said...

akan singgah kesana secepat mungkin haha

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

hehehe..sila la singgah..kenal2...tambah kawan.. :)

Prince Halilintar said...

prince dah kenal dgn kella ni..best n baik orangnya..suke masuk blog die komen kat entri die dan tengok2 pic yg menarik kat blog kella ni..hehe

ikatankasihku said...

cun2 gmbr dia snap...

nabilah duk melaka kat mane?

sy area town dkt je ngan tesco mlk...

nunama said...

tadi g usyar kejap. seronok!! :)

tertarik nak usyar bila nampak gambar makanan. Nampak sgt menyelerakan utk kek tiramisu, nasi yg berlauk dan bekal makanan yg sweet tu. heehe. (n_n)

p/s: Kak Nabilah, nasi ape tu? Entry tajuk ape?

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE ;

best kan...tgk gambar2 yg cantik kt blog Kella tu.. :)

HYE IKATANKASIH KU ;

oh...kt bandar yer...sy kt bukit rambai.. ;)

HYE NUR ;

kalau tak silap akak..nasi minyak tu....Nur click kat gambar eh..akak ada link kan.. ;)

HonEyBuNNy said...

bahagia ja tengok KELLA & suami...

sweet gitu bekal untuk suami..

nak terjah la blog KELLA>..

pipoq said...

berukben bermasalah sket arini mungkin sebab hujan setiap hari membekukan gelombang 4G..ehehehe..

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

yupp...yupp..masih dalam mood bercinta pasangan ni.. :)

terjah la.. ;)

HYE PIPOQ ;

musim ujan kan skrg ni...kt sini pun sama..beku...nasib baik line internet tk beku... ;)

Dilla Ady said...

nnti akan jenguk bile ade kelapangan..

sini panas nabilah...berpeluh2 ha..

nunama said...

dah klik. tapi, kuar gambar je. buka blog Kella. hehe.

p/s: gambar yang diantara tiramisu dgn sweet 'bekal' couple. ;)

ikatankasihku said...

O ye ke..
rumah mak saya kat bukit rambai..
teruna tampan...
ntah2 kita kenal kot.....

patutla anak saya , www.yayasayang.blogspot dia ckp nabilah ni org bukit rambai....
tak tau la mcmne dia tau....conpius jap ni

nunama said...

*bukan. typo error. hehe

nabilah_2908 said...

HYE DILLA ;

la panas ke...tkpe...nnti sy suh awan hujan ni kt tmpt Dilla lak..hehe.. :)

NUR ;

akak dah masukkan link dalam gambar bekal tu..try click2.. ;)

INTANKASIHKU ;

hehehe...tak perasan lak kalau kita kenal..sbb sy jrg gak keluar rumah...ngeee... (^_^)

Si DD (adik sy) kenal dgn Yaya..myb dr situ gak nya yaya tau...hehe.. :)

SYAMIL said...

sweet sangat
kagum2
nak terjah blog kella pasni
kat cni pun hujan
mate pun mcm berat jer
hehe

nabilah_2908 said...

HYE SYAMIL ;

best kan dalam dpt melayan mata yg berat tu..? hehe...

singgah la nnti..kenal2..tambah kawan.. :)

mykhalis said...

perghhhh..memang meriah blogger nie..ziarah jom

ikatankasihku said...

oo..patutla....
berjiran rupenyer....
hehehe :)

ikatankasihku said...
This comment has been removed by the author.
nabilah_2908 said...

HYE KHALIS ;

jom singgah.. :)

IKATANKASIHKU ;

kecik kan dunia ni..hehe.. :)

lalink7 said...

jth cinta tgk kek tiramisu dia...inilah wanita yang diingini oleh setiap lelaki..pandai masak..pandai itu ini...ohh heaven makanan itu..eeheeheh

nabilah_2908 said...

HYE LALINK ;

husz try la buat...hehe.. ;)

aliesha kirana said...

cambest jee blog die.. hehehe.. ade resepi best2 lak tu..AK terjah skrg!

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

gi la terjah.... ;)

gadisBunga said...

walau saya jarang singgah blog dia, tapi saya suka blog dia!

Ati Masrif said...

salam nabilah..

dah mlm baru sampai..tak sihat ni

akan kak ati terjah nanti :)

kella said...

TERHARUNYAAAA...........
TAK TERLUAH DEK KATA KATA... SELAIN RASA TERHARU DAN BERTERIMA KASIH! TENGKIU NABILAH...
DETAIL SUNGGUH REVIEW INI! MALU PULOK RASANYA!!

TERIMA KASIH BANYAK BANYAK! PATUTLA.. ADA RAMAI ORANG BARU YANG SINGGAH.. TRAFFIK PUN TIBA TIBA LEBIH DARI BIASA...
RUPANYA PENANGAN REVIEW NABILAH RUPANYA!!

TENGKIU SO MUCH!

SEMOGADIRAHMATI ALLAH ./..

:)

nabilah_2908 said...

HYE GB ;

yupp...betul tu.. :)

HYE KAK ATI ;

la..kesian akk...dah makan ubat..? :)

HYE KELLA ;

akhirnya...tuan punya blog sampai gak..hehehe..

sorry tak bagi tau....saja nak buat surprise.. ;)

moga dgn pertambahan visitors n followers menaikkan lagi semangt Kella tuk terus berblog.. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Yesss... betul apa yg di tulis x ada yg salah malah betul-betul belaka... sy pun dh lama follow kella dan selalu ikuti N3 terbarunya.

asliner said...

suke lagu yang terdapat kat bawah header kat blog kak kella..=)

p/s: sangat suka juga gambar last kali..sweet giler..sebab dua2 suke makan ulam..=)

nak singgah nnti..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...