Wednesday, May 25, 2011

BLOG REVIEW : YERDEH! JIWANG



Hello my lovely fwens......muah

tak payah mukadimah bagai.....jom kita teruskan agenda kita......



blog best untuk minggu ini adalah....

YERDEH! JIWANG



dimiliki oleh AMNI

emo8TENTANG AMNI

hmm...lama dah tau I nak review blog AMNI.. tapi asik hold jer...maka......hari ni..akhirnya....tercapai juga hasrat di hati...hehehe...

AMNI ni...orangnya low profile....tak gemar sangat share gambar-gambar dia di dalam blog....susah nak jumpa...tul tak AMNI ?


tapi kalau gambar orang yang dia sayang...banyak...siapa orang yang dia sayang tu....?? jap lagi I cite.....

eh...lupa pulak.....AMNI ni anak jati Sarawak....


emo8APA YANG BEST ??

kalau ke blog AMNI...youall akan lihat...latar belakang blog....gambar profile....semua tentang Music..betul tak...?

sebab....life AMNI dikelilingi dengan Music....



penceritaan dalam blog AMNI lebih kepada personal.....macam baca diary....kisah berkaitan dengan kerja....family...and I paling suka bila AMNI bercerita tentang dia dan kekasih hati nya....sure akan senyum-senyum sendiri...sweet sangat....




even mereka bercinta jarak jauh.....ditimpa pelbagai masalah...dugaan.....tapi kasih sayang tetap utuh....meh I share salah satu dari entri yang buatkan I senyum sorang-sorang..hehe malu2



macam mana....sweet tak...? hehehe

apa.....tak jelas...? tak pe...click je la gambar ni....akan bawa youall terus ke blog AMNI


entri terbaru AMNI ... cerita tentang anak-anak buahnya....comel jer....


emo8AMNI DAN AKADEMI FANTASIA 9

apa kene mengena AMNI dengan AF9 eh...??

ha......kepada yang mengikuti AF9 ...kenal tak dengan contestant yang bernama AMIR ?



ini la cinta hati AMNI

kalau youall masuk blog AMNI....youall akan nampak gambar cinta hatinya di side bar blog...actually mereka ni dah tunang...bila nak kawin...?
tunggu jer la perkhabaran gembira dari mereka berdua yupp...


AMNI banyak juga share aktiviti AMIR di blognya...dengar-dengar AMIR bakal keluar single pertamanya...mau tau selanjutnya...? apa lagi pergi la ke blog AMNI


AMIR di studio Aizat...???



AMIR juga berbakat dalam menghasil kan lagu....

best tak..best tak...?


ok lah....nak cerita panjang lebar pun tak guna juga kan...apa kata you all terjah blog AMNI....kenal-kenal dengan AMNI....seronok ikuti setiap cerita-cerita dari AMNI.....pang


wokeh....selesai sudah.....jumpa lagi minggu depan............


p/s: bila tiba hujung bulan....mula la kepala ni serabut....rasa macam nak pasang dua or tiga tangan lagi..biar kerja-kerja cepat beres.....

cuba bayangkan manusia ada lebih dari 2 tangan......sure scary kan..? wek


34 comments:

HonEyBuNNy said...

amni & kekasih hatinya sangat la sweet...ila pun kadang2 suka baca kisah cinta orang lain...sweet ja...;-)

adehh..xdapat bayang la kalau tangan kita lebih dari 2...hhehhe

ikatankasihku said...

i like jiwang-jiwang...

kalau la ada 2, 3 tgn,dah mcm sotong jadian la pulak.... :)

YanaMIB said...

hoho mmg suwit..penulisan dia ikhlas..mmg nmpk dia sgt rindu and cintakan boyfie dia..nice! =)



p/s:: org da kawen suka ptg rambut sbb senang nk cuci pepagi...ngerti? =P

YanaMIB said...

hoho mmg suwit..penulisan dia ikhlas..mmg nmpk dia sgt rindu and cintakan boyfie dia..nice! =)



p/s:: org da kawen suka ptg rambut sbb senang nk cuci pepagi...ngerti? =P

redza said...

lama dh folo dia hehe

kella said...

ouhh... boleh berkenalan nih!

nabilah_2908 said...

HYE HONEY ;

yupp...kalau Ila ikut dari awal...lagi best...ada jer cerita dari dia.. :)

HYE IKATANKASIHKU ;

ok la kan macam sotong..cepat sikit kerja beres.. ;)

HYE YANA ;

hehehehe...faham dah...kalau rambut panjang..lambt la pulak nk keirng yer.. ;)

HYE MR RED ;

oh...mcm mn..best tk blog Amni..? :)

nabilah_2908 said...

HYE KELLA ;

sila la... :)

nukilanaffiza... said...

wah..bestnya..mesti terjah blog nih kejap lagi...

nabilah citer ni pun dah tergoda dan meronta2 utk bukak blog amni ni..

mOon jOhari said...

mOon minat amir...sora dia sedap...nak fOllow la...

nabilah_2908 said...

HYE NIKILANAFFIZA ;

hehehe..ok..ok..sila lah... :)

HYE MOON ;

yupp..suara Amir sedap...syg tersingkir awal kan..? :)

Miss Tira said...

Wow hebat.. Ada bakat cipta lagu. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

eeeemmmm amni pasti berbangga terhadap kau ni....Sapa yang namanya Amir selalunya suara duia boleh nyanyi....yang penting ada bakat... ada kesungguhan dan ada rezeki boleh jadi penyanyi... aku dah lama tak tengok AF pasal Astro kena potong.... warrgghhhhhh bukan kena potong lah aku saja potong ....

Papa Mifz said...

mcm menarik jer blog nih...bila free nanti terjah la...

xdpt di bayangkan kalo manusia ada lebih dr 2 tangan...huhu

Prince Halilintar said...

owh..prince baru je follow die...

arini prince xde mood nak update blog la =(

KAMIHIDUP said...

oh, hai, KAMI follow sini. :)

munna said...

tak pernah lagi ke blog Amni ni..nak singgah sana pula lepas ni

aliesha kirana said...

sweeeet amat! heeheh.. pasni Amni glamer la kan, sebab kekasih hatinya bakal jadik artis.. eheeheh.. tp ble tgk blog jiwang2 ni, teringin la pulak nak ada kekasih hati.. haahahah!

nabilah_2908 said...

HYE MISS TIRA ;

yupp... :)

HYE AFZAINIZAM ;

hehehe...nape potong astro..? :)

HYE PAPA MIFZ ;

sila la singgah..

hahaha....kalau bnyk tgn...cepat la sikit kerja tu nk siap... xde sarabut mcm skrg.. :)

HYE PRINCE ;

alahai...mana pergi mood prince tu..?

sedih lagi ke..? :)

nabilah_2908 said...

HYE KAMIHIDUP ;

bukan dah follow ke blog sy sebelum ni..? huhu

HYE MUNNA ;

singgah la kak...boleh kenal2.. :)

HYE AK ;

kan...?? tk sangka kita ada perasaan yg sama...hehehe.. ;)

pena said...

hmm..

kadang-kadang suka jugak baca blog yang berkonsepkan macam diari ni..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ah baru ingat..sy pernah pegi blog amni sekali ms AF baru start..ms tu search psl blogger dpt masuk AF lah..sian Amir..xpelah..rezeki dia bkn kat AF..

d_tieah said...

Huhuhu.. Blog Amni.. Selalu gak ke blog dia.. Tu pun kalau ade masa free untuk bw.. Hati nak bw tapi line internet kat ofis ni cam siput sedut.. Gggrrrrrrrr..

Entry Terbaru : Ketagihan Facebook??? Ada Ubatnya..

nabilah_2908 said...

HYE PENA ;

yupp...pelbagaikan bacaan kita seronok juga.. ;)

HYE RINA ;

rezeki Amir ada di tmpt lain.. :)

HYE D-TIEAH ;

hmm....mcm mana hari ni..sihat dah..? :)

ana ayesha said...

hi nabilah!

Sibuk yer dgn kerja? tapi sempat jugak update blog

Tbh tgn nanti mcm sotong lah plak

Nway blog tu mmg sweet dah terjah pun

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

huhu.. muka legend tapi hati cute.... nak jiwang jap la :)

asliner said...

ha ah..
blog yang betul2 peribadi nie..=)

Amni said...

Nabilahhhhhh.... hahahahahaha..... *malu-malu*... terkejut tiba2 follower bertambah+tambah sedangkan hari ni amni giler bz, tak masuk office sebab kena pegi site... ada komen cakap dari blog nabilah.... macam dah boleh agak dah nabilah wat pe sebab hari ni hari rabu.... hahahaha.... thanks dear... malu i... haha... terharu... soh mirul baca jugak nanti.. hihi

nunama said...

yuo2. mmg akui. dorg memang sweet. hehe. :)

Semoga dorang bercinta hingga ke syurga. Amiin. ^_^

p/s: kalau ikut apa yg dibaca, Amni ni orgnye comel2 je. Wallahu'alam. kikiki.

Silalah terjah beramai2. hehe. :)

De Mois said...

Terbaik dan ada jiwang2 gitu..hehe..

Gila..janganlah nak mintak tangan banyak. Penat pulak nak potong kuku nanti. Huhu..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

lalink7 said...

maaf semalam bukan busy pergi interview..hehehe..xmsuk opis sharian..

hrm...best gak blog diee..sweet je kan kalau citer psl bf kat public..ngeeeeeeee...

ztie said...

Tahniah amni dpt review! Hehehe... Dpt link blog ni pun dr blog amni... Selamat berkenalan :)

Hanis MY said...

amni mmg sweet..suka juga dgn blog dia...

p/s: salam kenal...

.sweet-ants. said...

yeah smoga jodoh mani n mirul berpanjangan ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...