Saturday, May 28, 2011

JUARA MENTOR 5



Happy Saturday everyone...........hai

Esok Mentor 5 Final kan...?



tinggal 3 contestant jer.....you all rasa...siapa akan di nobatkan sebagai Juara...??


adakah IQA ?? 
jom kita dengar single pertama IQA..yang akan dinyanyikan pada Konsert Final esok..




how....best tak...?


adakah Juara akan jadi milik SHIHA ?


akan bawakan lagu ini masa Konsert Final nanti...meh dengar meh...best juga...


 
 
ataupun pilihan youall adalah...
SALMA

lagunya........



best jugak...!!

haih..tiga-tiga best lah....

tapi siapa pilihan I eh...??

sejujurnya....sokongan I...100% pada SALMA 


siapa pula pilihan you all....meh share meh..........pang

kepada bakal juara.....hope....kamu akan lebih bersinar selepas rancangan Mentor ni...jadi macam BLACK...jangan jadi macam juara-juara Mentor yang lain...habis Mentor....terus tenggelam....

p/s : pagi tadi terdengar iklan di HotFM....hmm......besar kemungkinan...Shy8 @ Usop Wilcha..akan jadi DJ di HotFM ??? kalau betul....wah....bertambah hot la HotFM nanti...pang




19 comments:

sizuka[Izzati] said...

whoahhhh msti rmai tgok malam nih kan.lama dah xtgok final mentor ke af ni.kehkeh.salma best.

nabilah_2908 said...

HYE SIZUKA ;

yupp..yupp..Salma the best.. ;)

malam esok dear..hari ahad.. :)

redza said...

xtaula sape menang...pasal xtgk pon mentor huhuhuu

aliesha kirana said...

Salma! AK sokong Salma! heheeh.. tp terkejut markah salma rendah mggu lepas..mujur dia dmasukkan smula.. fuhhh.. hrp2 ramai akan sokong Salma kali nii.. caiyokk!

xsbr nk tgk! heehe. ^___^

pipoq said...

tak tengok pun Mentor ni..

aque said...

fara pown tapasti sume sedap2...
mcm iqa jew.. sbb tgok mcm iqa akrg tgh naek

HonEyBuNNy said...

ila xtahu nak pilih sapa...hehe


adik ila cukopp minat mentor...sebab ila jarang tgk..kui3...

ana ayesha said...

ana tak ikut rcgan ni tapi pd pendapat ana, kemenangan mentee akn ditentukan oleh mentor juga

di antara ke tiga2 mentor erra yg paling fofular n hot mungkin salma yg akan menang

Papa Mifz said...

x brp nak layan la mentor...xpe nanti papa mifz tye wife siapa pilihan dia eh..hehe

Bro Ery said...

Ahlamak, tang ni yang Bro lemah sikit ni. Erm, Bro undi diri Bro sendiri je laa. Hahahaha..

P/s: Semua wanita je lelaki mana? Tak aci~

IMANSHAH said...

Salma tak kan memnang kerana faktor rupa..percayalah..padahal dia paling berbakat

cik azeya said...

tak suke mentor. tak kenal pon muke masing masing. tapi kawan saye cakap salma best. so i guess maybe salma menang lah kot. haha

Tapak Kaki said...

agaknya usop wilcha nak lawan paknil kat era tu ke? macam berbakat jugak usop tu jadi dj

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

jenis jenis kereta mpv

uihhhh esok tak dapat tengok pasal aku masa tu dalam perjalanan pulang dari KL balik JB ... camner nak tengok Mentor dalam kereta ni agaknya.... rasanya kena singgah R&R dulu lahh... rasanya macam Salmah yang menang

asliner said...

huhu..
kite tak tgk..
hope yg layak lah juara..=)

jaa64 said...

mesti best!!

tp tak tgk pon..dok kolej..hoho

Cik Ina Do do Cheng said...

akak baru first time dengar suara dorang ni, sebab akak dah lama tak nengok tv, sebab rosak. tapi akak dengar suara salam tu sedapkan.

Dilla Ady said...

lambat pulak tinggal komen yg nih..yes, salma juara mentor!

lalink7 said...

a'ah husz ade dengar..

ala.iklan sole sole tuee mmg dah hint dia la tue nak jadi penyampai..elok la tambah2 makin bertambah bising konti nnt..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...