Saturday, May 21, 2011

KISAH DONGENG



Hello fwens......Happy Saturday...!!!!pang

hmm...hari ni..tak nak cerita banyak.... I nak share lagu baru dari Stacy yang bertajuk

KISAH DONGENG




suka la lagu ni.....tengah-tengah hujan ni...

memang layann huhu...........
 
cuba la dengar.......pang



p/s : apa program youall minggu ni eh....?? tengok Nur Kasih...?? 

18 comments:

d_tieah said...

selalu dengar lagu ni dalam radio,, tapi baru hari ni tau bahawasanya lagu itu stacy yang bawa.. thanx sharing.. hehe..

aliesha kirana said...

lirik yg menyentuh hati kan.. hihih. mcm kena je dgn AK.. heeheh...errr plan AK ntah jadik ke x.. haaha.. risau pulak wayang full.. tehee

CT NoArIzAh ArIs said...

Hari minggu ni....??
ermmm belum di fikirkan lagi.

redza said...

best jugak lagu ni walaupon xkenal siapa tu stacy hehe

mOon jOhari said...

baru sekali dengar lagu ni kat radio...jarang dengaQ radio...

chantek gambaQ last 2...

aktiviti mggu ni ialah btenggek kat ofc...

De Mois said...

La..ingat nak bercerita pasal cerita dongeng tadi. Tak pernah dengar lagi


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

HonEyBuNNy said...

ila tengah layan dengar neh...;-)

smlm ila da tengok nur kAsih n pirates...;-)

bestla...

ana ayesha said...

minggu ni tak de plan abg hafiz belum habis periksa so kena duduk rumah study

nur kasih rramai yg kata ceritanya biasa2 jer

Prince Halilintar said...

prince nak gi tgk wayang...xtaw ade ke x tiket nur kasih tu..klu xde tgk cite len la..

Miss Tira said...

Ouh, minggu ni kerja laa Cik Nabilah. Cerita Nur Kasih tu ramai orang cakap membosankan. Nak tengok cerita Pirates Of Caribbean.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

x best ah lagu stacy neh..

Along Tapa said...

aktiviti aku ialah.....stadi...nak exam minggu depan...haha...

Siti Nurhayati Dollah said...

aktiviti minggu ni adalah kenduri, kenduri, dan kenduri.

*penat pun ada hari ni.

mie said...

program macam biasa...
makan tido..
eheheee

Papa Mifz said...

x berkesempatan lagi nak tgk nur kasih with wife...dia dah x sabar2 tuh...huhu

pena said...

hmm.. tak pernah dengar lagi lagu stacy yang ni..

lalink7 said...

hmmmm...sempat tgk nur kasih dengan jbwood dan bakal FIL, MIL, and bakal kak ipo..hehehe..best jugak..menanges tak berlaguuu..hehehe

nunama said...

oh. saya pergi main laut kat Penyabong. padahal, laut sejengkal dekat kg ni, xnak pergi. haha.

Akak dah pergi tgk ke Nur Kasih? Best tak? ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...