Saturday, May 14, 2011

LELAKI PENYIMBAH ASID



PESANAN KHIDMAT MASYARAKAT

kawan-kawan....berhati -hati lah dengan Lelaki Penyimbah Asid yang sedang mengganas di sekitar Kuala Lumpur..



dan ini gambar Suspek...


Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur, Datuk Ku Chin Wah berkata, suspek dipercayai
  • menunggang motosikal Honda EX5 berwarna hitam, dilihat 
  • memegang botol berlabel 100 Plus.
Orang ramai boleh menyalurkan maklumat kepada polis melalui  Hotline polis KL (Rakan Cop) di talian 03-21159999 atau SMS POLISKL ke 32728

♥♥ **************************************************** ♥♥
Hye fwens...!!!!!!!! ( dalam nada yg tinggi sedikit + excited )wek

phewww.........dua hari blogspot bermasalah...buatkan masing-masing ketaq tangan tul tak...? baik ngaku...

 apa pun....I rasa lega sangat..keadaan dah kembali normal seperti biasa....

ok lah...hari ni takde cerita apa sangat.....cuma nak sebarkan pasal Si Maniac ni.....haih.....sesuka hati jer main simbah-simbah asid.....

guys....hati-hati selalu yupp.....terutama yang berada di sekitar KL.....

take care........have a great weekend............love you..........muah

41 comments:

IMANSHAH said...

hati2 gadis2 metropolitan

nabilah_2908 said...

HYE IMANSHAH ;

yupp...berhati2 la selalu.. :)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gile ape mamat ni.. aku simbah alkali lak kat muka die baru tau :)

sizuka[Izzati] said...

hohoho.take care tau semua org.apebendalah buang tabiat simbah2 asid ni.huuuuuu~

Siti Nurhayati Dollah said...

Tak tahu apa motif dia. Harap cepatlah ditangkap.

Amni said...

ha.. denga2 jugak pasal ni... lega sangat amni dah balik kuching... huhuhu.....


blogspot prob, terus kurang semangat amni nak blogging nabilah... ni baru nak carik semangat balik.... huuu

redza said...

blogspot buat lawak semalam huhuh

org ramai dh takut2 skrang nih..harap2 cepat polis tngkap org gila nih

LiFe KaMi said...

memang orang giler ni..
masyarakat kena ambil berat walaupun tak berlaku pada diri mereka tapi semua kena ambil tahu takut terjadi pada sedara kita plak..
penjenayah ni kena dihapuskan segera..

aque said...

huh.. sekarang mcm2 dieowg nie... makin menjadi2 ger2...

sume hati2 yew... walau x dok kl sekali pown....

❤NazirahMoktar❤ said...

rasa syukur tak dok KL..tpi ye la, bende macam ni kalao dah nak jadi tak kira la kite dok mana kan..so, memg kena hati2 selalu.takut betul skrg ni...hidup takde privasi betul..huhuh :\

nabilah_2908 said...

HYE TOP ;

mmg sakit otak mamat ni..magsa terbaru anak polis..muda lagi budak tu...alahai..kesian... :(

HYE SIZUKA ;

tu la...merisaukan....dia yg sakit otak..orang lain lak yg jadi mangsa....

HYE YATI ;

gila org ni..mungkin dulu dia patah hati dengan perempuan....enth la..moga2 pihak polis dpt tngkap dgn segera mamt sakit otk ni...haih....merisaukan..

HYE AMNI ;

tu la...syukur gak...dok kat Melaka ni..tp jgn sampai menular ke sini sudah la....

sama lah kita....kebetulan dpt msg ni....terus la publish kt blog..nk cite pnjng..mmg xde mood sngt.. ;)

pipoq said...

dah takde keje lain nak buat kot tu..hehehe..

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

bukan semalam je...kelmarin lagi dah start buat hal...

konon maintenance 1 jam...ha...hambik..lebih dari 1 hari..huhuhu... :)

pasal maniac ni...moga2 cepat la pihak polis tngkap kan..? :)

HYE LIFE KAMI ;

yupp..itu la sebaiknya...tah berapa ramai lagi gaknya akan jadi mangsa..Ya Allah...moga kita2 semua di lindungi.....

HYE FARA ;

betul tu....even x dok kt KL..kena hati2 selalu....malang tu tk berbau....org gila skrg ni pun semakin ramai..

haih...dah rsa tk selamat kn..? :)

HYE NAZIRAH ;

yupp...yupp....rasa tk selamat je skrg ni..ramai sngt org gila....hati2 la selalu...

nabilah_2908 said...

HYE EN PIPOQ ;

gila mamat nih....haih...

Miss Tira said...

Psycho gila mamat ni. Seram bila memikirkan. Takut dia tukar port dari KL pergi tempat lain. Ish ish..

nabilah_2908 said...

HYE TIRA ;

erm....sy pun terfikirkn bnda yg sama...

mcm pembunuh bersiri kan....bila dah rasa tk selamat kt KL..pindah lokasi lain lak...

moga2 pihak polis cepat2 la tngkap mamat gila ni....:(

aliesha kirana said...

mmg menakutkan kan nabilah! mntk2 dijauhkan laaa bala2 mcm ni. Ya Allah.. moga2 maniac ni cpt2 la tertangkap, jgn biar dia merosakkan masa depan ramai org lagi.. amin...

nabilah_2908 said...

HYE AK ;

setuju sngt AK....kesian kan pada mangsa2 dia sebelum ni...

moga dgn tersebarnya maklumat tntg mamat sakit otak ni...cepat2 la tertangkap la mamat ni...:(

Prince Halilintar said...

kene bace byk2 doa pelindung diri...insyaAllah akan terhindar dr perkara2 tak diingini ni...

nabilah_2908 said...

HYE PRINCE ;

mudah mudahan..kita2 semua di lindungi kan..? :)

eT said...

jantan ni xwaras kot...simbah ikut dan jek...huhu

nabilah_2908 said...

HYE ET ;

mmg gila pun lelaki ni.....haih..merisaukan...

senydream said...

takutnyer mintak2 la cept2 tangkap org ni n xder lagi kes ni,huhu2..

*mf dh lme gak x sempat blogwalking kat sni, btw thanks tau sudi lagi singgah blog saya,big thanks!...*

nabilah_2908 said...

YE SENYDREAM ;

kamu...hati2 yupp..takut mamat psycho ni ubah lokasi....

its ok....nmpk ada update terbaru..harus la singgah... :)

qyqa mokhtar said...

psiko..
hohoho..

memang rasa pelik tgk dashboard 2 hari ni.. blog x di update.hehehe

nabilah_2908 said...

HYE QYQA ;

hmm...moga dgn tersebar nya berita ni...dpt bntu plos tngkap si maniac ni.. :)

Rina AVAIL a.k.a cik betty said...

redha jelah dgn apa dah berlaku terhdp komen dan entri yg lesap ditelan kabus pagii tu..sedey wuwuwu..

lelaki nih gila..kalau dpt dia curah lak asid kat mata dia..

HonEyBuNNy said...

serious takot n risau nak jalan sorang2 sekarang...

cepat2 la tangkap org tu....semoga kita di jauhkan semua ne...amin..

asliner said...

uish..
tau takpe..
kes ni makin menjadi2 lah pulak..
kasihan perempuan..(-_____-)
semoga kita semua di peliharanNya..

adol ihsan said...

Salam..

Hati2 bagi anda yang di luar sana..

:)

gadisBunga said...

dia ada masalah mental. risaulah.

takde ke org yg boleh buat behaviour analysis macam dalam citer criminal minds?

Papa Mifz said...

risau la kan....dah la wife papa mifz kerja kat KL....harap penjenayah kene tangkap la copat2...

pena said...

ish.. masalah betul la orang ni..
apa motif dia sebenarnya?

nunama said...

apelah agaknye kalau dia dpt dengan menyimbah muka kat org lain ek?
isk3.
ke dia buat pada org tertentu sahaja? pelik manusia zaman sekarang. huhu.

Afzainizam said...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

~~~~~@@@~~~~~~
Selamat Hari Guru
~~~~~@@@~~~~~~
Wahai guru yang dikasihi,
Engkaulah pelita diri ini,
Menerangi hati nurani,
Moga dirimu dirahmati
~~~~~~~~~~~
Ya Allah peliharalah guruku,
Agar dipimpin terus hambaMu,
Agar terhindar dari Neraka,
Moga dibukakan pintu Syurga
~~~~~~~~~~~
Tak terbalas jasamu
Berkorban jiwa raga
Mendidik anak bangsa
Jadi insan berguna
~~~~~~~~~~~
Keikhlasan di hati
Hulur bakti dan budi
Kau penyambung warisan
Ilmu cahaya hati
~~~~~~~~~~~
Ampunkanlah wahai guruku,
Kesilapan anak-anakmu,
Ku serahkan jiwa ragaku,
Agar terdidik nafsu liarku
~~~~~~~~~~~
Dengan izin Allahu Rabbi,
Engkaulah guru yang sejati,
Engkau bersabar mendidik kami,
Moga dirimu diberkati
~~~~~~~~~~~

Afzainizam said...

//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
bila blog kena block timbul

diy bumbung kereta karat

EEEEMMM kalau dapat orang ni siap kena pukul lahhh ko..... aku harap dia ni tertangkap jua... biar dia kena hukuman setimpal.... harap wanita di luar sana berhati-hati yerrr

sahromnasrudin said...

sakit jiwa nie..kne jumpe psikiatris..

seminggu sekali said...

semalam nak keluar ke wangsa maju. tak jadi terus bila baca paper kelmarin tuu ada kes simbah asid terjadi kat situu.

hadoiii.

ana ayesha said...

apalah masalahnya dgn dia ni?

thanks for the info

zEri sAfEerA said...

aisy,,, menakutkan je kan?

Leeya Hezlin said...

hmm,menakutkan betul la..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...