Friday, May 20, 2011

SENYUMLAH....



Hye.....hye...hye........ye 


senyumlah.....walaupun hati mu sedang menangis........


apa perasaan you all bila tngok gambar ni...?
kelakar or kesian..?


yang ni pulak....??


senyum tak bila tengok gambar yang ni...? 
comel jer kan...hehehe....

tapi tak sure...betul or edit....rasanya edit...


" meh sini papa nak ajar.....dengar baik-baik......."


cuba cari apa yang tersembunyi.....


alahaiii..................

moga kalian semua terhibur dengan paparan kali ini......

minta diri dulu........take care fwens...........

p/s : Friday bluess......wek

31 comments:

Leeya Hezlin said...

betul..senyum la selagi kita mampu..even kita rasa sedih.. :)

nukilanaffiza... said...

yeah..senyum memulihkan segala apa yang regang di muka kita...seronok tgk gambar2 ni walaupun edit but creative...

jom ke blog saya...ada berita menarik pasal isu Halal Haram

lalink7 said...

Ya Allah..comel nyee sume haiwan2 tueee..kalau lah dapat bela kesemua sekali mesti hidup bertambah ceria..kan Nabilah..hehe..kite suke sangat nagn kucing

YanaMIB said...

comel gila..tp apesal tah ai ni suka tgk binatang comel2 tp nk pegang ya ampunn...boleh histeria kut...tmbh2 haiwan berbulu nih...huhuhu~

ana ayesha said...

gbr semua sweet tapi kalau jumpa kucing berdiri kaki 2 tu mau pengsan

friday blues? pe maknanya?

redza said...

senyum...senyummm ahaha

kucing2 tu haiwan kesayangan nabi tu..kena bela elok2

aque said...

mesti la sengeh... somel tau pic2 tu.. hehhehe

nabilah_2908 said...

HYE LEEYA ;

yupp......awet muda gitu.. ;)

HYE NUKILANAFFIZA ;

senyum itu penawar duka kan..?

okey...jap lagi sy sampai... :)

HYE LALINK ;

tp sy kesian tgk kucing kuning tu...sedih je muka dia..

HYE YANA ;

hehehhe...Yana kena buang la kot perasaan tu...cuba pegang bnyk kali... ;)

nabilah_2908 said...

HYE ANA ;

friday blues...sama gak macam monday blues... :)

HYE MR RED ;

tul tu...tp sy tk pernh bela... ;)

HYE FARA ;

good....awet muda.. :)

sizuka[Izzati] said...

alahaiiiii comelnya kucing pikachu tu.hehehe.gambar2 ni memg buat sizuka tersenyum :)

aliesha kirana said...

alahai... somel btol kucing2 tu..hehehehe... senyum selalu..barulah hati tenang... muka pun xcpt tua..hehehe

nabilah_2908 said...

HYE SIZUKA ;

tp kesian kat dia....puas kena warnakan...agak2nya warna asal kucing ni..warna ape eh..? huhu.. :)

HYE AK ;

yupp.....senyum itu penawar duka.. ;)

Qistina Filzah said...

mmg sgt2 cute..shuke sgt,kalo de prob tgk mende2 cute nie terhibur..
nabilah, lari tajuk sket, kte da lamer xjenguk blog kn, busy sket, tp skrg ble bukak..dier papar sekjap jek tewus jadik 'fleedy.com' pesal ekz..awk penah kene gtu x?

ikatankasihku said...

tq, gambar2 tu buat saya tersenyum.....

❤NazirahMoktar❤ said...

senyum itu indah kan..bile kt senyum, org yg kt tak kenal pon senyum balik kat kt.

De Mois said...

tahniah Nabilah..anda berjaya membuat readers anda tersenyum. Sekurang-kurangya dapat meredakan emosi masing2. hehe..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

Ati Masrif said...

comel...

tapi kesian pula kucing yg
kena color bulu tu...

tak bahaya ke

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

comeyy semua..terhibur tgknya..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

senyumlah, senyumlah, wahai cek mek molek.. senyum adalah amalan mulia :)

Siti Nurhayati Dollah said...

Comel je gambar-gambar. Rasa tenang tengok senyuman tu.


*senyuman boleh mengalirkan rasa positif. Kalau rasa sedih, jadi gembira. Kalau rasa marah, boleh reda.

HonEyBuNNy said...

alahai.....

comeiinya la..tersenyum ila...;-)

Papa Mifz said...

tersenyum lebar papa mifz tgk gmbr2 di atas...hehe

Miss Tira said...

Meeeoooow yang comel.. Meeeeoooow. :)

CT NoArIzAh ArIs said...

Assalam.. yg warna kuning tu dh mcm pikachu pulak dah..tapi kesian pun ada tgk si comel ni..huhu!!

nunama said...

laaa nape sedih2 ni kak?
cheer up please..... ^^

senyum. xperlu kata apa-apa. senyum. :)

Amni said...

Baru nak tanye solan yang sama ngan nunama.... are u okey dear? cam sedih je... huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

diy boot kereta karat
diy spray bumper dan grip handle pintu

uihhh pikacu ituuuu.... comel ...gelak tengok telatah haiwan tu.... macam2 hal lahhhh

zEri sAfEerA said...

comel. jom senyum :)

Nizam said...

semua senyum2 kan...hehehe

Prince Halilintar said...

mmg prince terhibur tgk gambar2 tu nabilah..thanks ye sudi share..

Tapak Kaki said...

kadang-kadang susah jugak nak senyum bila dah terlampau sedih atau marah.. tapi semua gambar ni buat aku tertawa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...