Thursday, June 16, 2011

AARON AZIZ SANGAT COMEL !!!!



Ok.....tak pernah-pernah update 2 entry sehari...gara-gara Aaron Aziz.....maka terpublish la entry ke dua ini...huhu...

Well....pukul 3 ptg tadi..ada live chat bersama Aaron Aziz. di tv3.com....I tak ketinggalan la follow......tell you what....watak Aaron Aziz. sama je macam Seth Tan dalam cerita Nora Elena tu tau...

meh tengok gambar  Aaron Aziz yang I sempat snap2 guna butang Print Screen tadi...


  
banyak kali perkataan COMEL keluar dari mulut ni...hehehe....




Aaron Aziz sangat kelakar orang nya.....
ada satu soalan...

"suka makan chocolate tak...?"

dia hanya mengangguk-anggukkan kepalanya sahaja...serius sangat COMEL..!!!



katanya topi yang ada atas kepala dia tu..ada sentimental value..

sebahagian dari balasan Chat  Aaron Aziz


flying kiss dari Aaron Aziz 

time ni tengah jawab soalan mengenai berat badannya...
Aaron Aziz malu nak jawab..so dia tulis je.....huhu..



minit-minit terakhir....Aaron Aziz buat-buat nangis...ok..last nak cakap..

COMEL...!!!!!!

haih...untungnya wife Aaron Aziz ...

ok lah...maaf jer..kalau ada yang rasa annoying dengan entri ni.....xde niat nak menggedik ke apa....sekadar ingin berkongsi....ye  

psst......Nora Elena episod akhir petang ni..cant wait...!!

26 comments:

ikatankasihku said...

org first komen....

memang comel giler pun....
rasa nak tarik2 idung dia....

Amni said...

betul! memang wife dia sangat untung.. hiksss... amni tak follow dia.. tapi amni follow wife dia.. ahhaha...

p/s: nabilah, kalau kita invite email gmail kita untuk contribute kat blog kita kan, setting yang lain tu macam mana? sebab rasanya yang guna email yang contribute tu tak dapat nak edit banyak benda.. huhu...

aque said...

comel!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pingsan2... hahahaha....

beautiful_rose said...

hikhikhik ramai y jatuh hati dgn aaron ni nanti =p

d_tieah said...

Frust!!! Lupa lah.. Gggrrrrrrrrrr..

Entry Terbaru 1 : Wow.. 1 Malaysia Don't Want SKMM Block File Sharing Website
Entry Terbaru 2 : Panas! Hacker Semakin Berani, Jaga Blog Anda

Ieda Al-Habsyi said...

ramai betoi jatuh cinta kat dia ni, hehehehe, yg peliknya mak aku pon sama! heheheh :)

YanaMIB said...

hahh agak terkezut gak tgk nabilah buat 2 entry hr ni..huahuhua hebat penangan aaron nih..haha

kwn yana ada follow twitter wife aaron..dia ckp aaron kt luar xde la mcm seth tan...haha tp dia seorg somi and ayh yg sgt caring...fuishhh sukaaaaaa! ^_^

dh dh pas abes nora elena pi berangan cite len plak ye..hohoho~

Ailya Insyera said...

hAHA.Dia comeeel sangat.Hihi.Actually dulu, taklah minat dia sangat.tapi lepas tenguk nora elena, tetiba rasa comel gila kut dia ni*keliip2 mata*hihi

ainz said...

sangat comel! waaa.....ade tak lelaki malaysia yang cam aaron.. ;p

Leeya Hezlin said...

ye..dia comel.. :)

IMANSHAH said...

hurm, lelaki comel ke

asfz lily said...

ni mesti kes cite nora elena :)
cite tu memang best ;)

~cik tiram~ said...

comel nye.....da la taf.hensem. huwa....nanges ar camni..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
اسلام عليكم

http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
kembara mahkota johor 2011 daulat tuanku

uihhhhh nora elena habis hari ni kerrr lahhhh aku tak tengok pulakkkk....

ade tak kat you tube citer dia...

Ati Masrif said...

mmg dia kiut..

wife dia pun kiut
walau dah beranak 3...cayalah

jadilah warga malaysia
macam kita nih...kena dok
lama2 di msia :)

pena said...

hehe.. ni semua tempias nora elena.. ni.. =)

HonEyBuNNy said...

tadi ila sempat layan jugak chat live neh...

then g tido sebab xsabar nak tunggu pukul 7 nak tgk cerita neh....;_)

nunama said...

hahaha. Kak Nabilah nih.... hihi. Takpe2. Aaron Aziz punya pasal, publish 2 entry. :)

munna said...

tak minat dia ni... sebab tak tgk nora elena... klu tertengok mesti suka juga...tgh hot di pasaran mamat ni....

lalink7 said...

jelessnyee ngan wife die kan..hehehe..takpe doa2 la walaupun bakal somi xmcm seth pun at least prangai caring skit mesti dah bersyukur..hehe

Anonymous said...

adoii husz ko ngan nabilah dh teruk dahh =p









~ynwa~

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..takat blh jatuh chenta tgk lakonan dia lah kan..bertuahlah sapa jd isteri dia..tp kalau akak mahu pening kepala dpt suami cam aaron neh..psl cemburu tak habes² nnt ~heeee

aliesha kirana said...

wahhh byknyaa nabilah capture! hahaa..seyess COMELLLLL! xleh nak luahkan dgn kata2 lg. hahaha.. innocent, prangai childish pun ade hahaah.. cairrrrrr!

asliner said...

=)

Tapak Kaki said...

saya klub kipas aaron aziz!haha

zEri sAfEerA said...

hahahaha ^^ sy pon x ktinggalan hr 2. tp siyes pning kpale sbab bnyk sgt chat yg masuk. x sempat nk bc. sadis :(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...