Wednesday, June 22, 2011

BLOG REVIEW CUM CONTEST



Hello fwens......!!lala

kenapa macam pelik je tajuk kali ni....?

hehe...xde apa yang pelik la.....kiranya I buat 2 in 1 la.....memandangkan contest yang I join ni..lebih kurang suh buat review....maka terhasil la entri ini...


blog yang I akan review ini adalah blog


Siapa  AMIR JAHARI  ni??

Apa kaitannya dengan contest...?

well....I jon Contest yang di anjurkan oleh MISS AMNI dari Blog YERDEH! JIWANG
ingat tak....I pernah buat reivew tentang blog YERDEH! JIWANG 

kita cerita sikit tetang syarat-syarat kontest ni yupp...

MISS AMNI menghendakkan peserta menceritakan serba sedikit tetang  blog AMIR JAHARI 



wokeh...mari la kita mulakan.... pang

sepanjang I ikuti blog MISS AMNI ... I tau la serba sedikit tetang AMIR JAHARI  ni...

Bekas pelajar Akademi Fantasia Musim Ke 9......seorang pelajar di Aswara....dan kini sedang sibuk dengam aktiviti seni.....meh tengok sebahagian gambar yang I ambil dari fan page AMIR JAHARI
sangat pandai buat lagu sendiri..lirik...lagu...semua sendiri....huhu...
ha.....tak lama lagi akan mengeluarkan Single Pertamanya..yang bertajuk 
Tampa Mu..

 
nak dengar tak lagu Tampa Mu....?? click jer eh kat gambar tu......akan bawa you all terus ke entri ini dan sekaligus dapat la you all dgr lagu ni...

dalam blog AMIR JAHARI menceritakn aktiviti hariannya sebagai anak seni....simple-simple je ceritanya.....menarik tuk di baca...



salah satu entri yang buatkan I tersenyum sendiri.....buatkan I teringat masa lalu....tentang seseorang..tak tau apa dia buat sekarang ni....
Tapi takde kaitan langsung dengan AMIR JAHARI ...sila jangan salah faham..huhu wek

meh I tunjuk entri mana....
 
AMIR JAHARI buat surprise tuk MISS AMNI.....siap nyayikan lagu lagi....so sweet......!!!!
tak caya...you all click jer gambar ni...nanti baca sendiri..dengar sendiri lagu ni.....huhu

apa lagi eh......??

hmm...I rasa itu sahaja lah yang I dapat ceritakan.......to MISS AMNI hope dapat la terima penyertaan saya ni...hehe...

eh...mau join juga....? cepat-cepat click tajuk contest kat atas.....hari Jumaat ni tarikh akhir....

wokeh la....I minta diri dulu yupp....banyak kerja yang harus diselesaikan....nanti I singgah blog you all pulak yupp...
eh...eh...jap....lupa lak..wish me luck eh...wek


p/s : kawan buat kontest...harus la support...tak gitu....?? kamu...kamu...terutama yang dekat di hati...kalau buat kontest...insya'Allah I akan bagi full support...macam ni juga.....pang

18 comments:

Amni said...

Ya Allah.. terharu nya nabilahhhhhh...... suka sangat entri ni.... hikssss.... thank u so much sebab support tau....!

noted! yeahhh!

munna said...

good luck nabila....pasangan bahagi betul miss amni dan amir jahari...semoga mereka berbahagia...

ainz said...

tersenyum sampai ke telinga amni.. ;)

aque said...

chaiyok akak!!! aja2 fighting.... mcm ade harapan jew.. bace cmnt cik Amni.. hehhehhe....

lalala.... besh of luck tau akak :D

redza said...

wahh sweet couple

ikatankasihku said...

oooowwwwwhhhhhhh, rupenyer.....
barulah tau..
kalau nabilah tak buat review entry ni sy pun tak tahu AMNI ni siapa....AMIR JAHARI ni sape...

bagus2 merendah diri.. i like..moga berjaya dlm bidang seni

AMNI + AMIR JAHARI....kene belanja nabilah lah mcm ni..hehehe

pipoq said...

singgah jangan tak singgah..

nukilanaffiza... said...

bagus la amni ni...amir and amni pasangan sehati sejiwa..hehehehe

ana ayesha said...

good review baru le tau

good luck yer

aliesha kirana said...

goodluck nabilah! AK pun sllu gak jenguk blog Amir lepas jenguk blog Amni hehehe.. mmg sgt suka lihat pasangan ni.. so sweeet!

YanaMIB said...

oh dia ni artis?? mantop! =)

bagus u ni, support member²..ai pn suka join GA/contest kwn²...klu ada ms free lah..sbb kita pn harapkan org support kita nnt..ye dak? =)

neway, gud luck nabilah...^_^

Kakzakie said...

Kalau suruh buat N3 serampang dua mata nyata ZN memang pandai. Hebat....

pena said...

gud luck, kak.. =)

Tapak Kaki said...

berbakat dan sentimental jugak si amir ni.. boleh tak mintak dia tolong ajarkan main gitar..?hehe nampak macam cool je.. :D

Papa Mifz said...

ooo artis eh....gud lak yer nabilah...:)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh amir nih..hope dia berjaya menjadi anak seni spt yg diharapkan..AF bkn tempat utk dia..tp x mustahil dia blh berjaya dgn bakatnya yg tersendiri..hope dia ke jinjang pelaminlah dgn miss amni tu ^^

Dilla Ady said...

misteri sungguh si amni ni ye...teringin nk tgk orgnye...mesti sehebat elia aweknye khairul fahmi...

okeh, gud luck tuk contest nih ye dear..

nunama said...

All the best Kak Nabilah! hihi. :)

Dorang ni, mmg sweet. Tak sabar nak tgk dorg pakai baju pengantin nanti. Hik3. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...