Thursday, June 30, 2011

BLOGSPOT BERMASALAH LAGI ??



Selamat petang kawan-kawan.......

sesetengah dari kita hadapi masalah kan...? ada yang tak boleh log in blog....bila log in..keluar perkataan

BAD REQUEST 404....betul tak..??


ok...I ada 2 cara...hope dapat la membantu you all semua.....dah...takmo nangis-nangis lagi yupp...hehe...


wokeh.....apa yang you all perlu buat adalah...

CLEAR HISTORY

kalau tak boleh juga......youall tukar la ke browser yang lain.....

hope membantu.....
kalau tak boleh gak...?

errr........tak dapat nak tolong la kalau macam tu......

ha....kot-kot you all ada cara lain...meh la kita share sama-sama.....

29 comments:

Bionic women said...

tq so much dear...dah buat,,then jadi dengan jayanya

nukilanaffiza... said...

thanks miss nabilah...so far abg fenn tak kena bad request lagi....

luahfikiran said...

SALAM,
LF PERNAH JUGAK PERNAH HADAPI MASALAH MACAM INI ! ESOKNYA CUBA OK PULAK !

aque said...

kat tempat fara Alhamdulillah ok....

tapi fara simpan juge dalam note pad... thanks akak :D

YanaMIB said...

erk start bila ada prob ni?? so far kita xde mslh lak nk log in blogspot..huhu selamatttt! =)

ikatankasihku said...

ada gak blogger lain kene mcm ni...tapi nasib sy punye ok... :)

~ yus ~ said...

info berguna ni..tq.:)

redza said...

yg pakai mozilla bermasalah..klu GC, IE ok je

gadisBunga said...

kdg2 jadi mcm tu. tapi malas nak fikir.

tekan terus x di penjuru kanan. heheh~

sizuka[Izzati] said...

thanks for sharing nabilah.tak jadi macam tu.tp mane tau satu ari nnti tkena :P

Aina said...

ooo ingat sy sorg yg kena.sy dpt bad request 400 terpaksa delete cookies banyak kali.sebelum publish post jadi lagi..lagi..tension giler.bila tukar browser dpt pulak error 413..huhu

ainz said...

memang tensen btul harini..hoho..berapa kali dah try tips nabilah ni..akhirnya dapat gak..tapi still xle uplod gambar gak..sengal2 ubi betul..

LiFe KaMi said...

leceh la kan skang ni blog mudah berjangkit ,system mudah rosak, byk sgt virus kot..
kami pun tak pernah kena lg mcm ni,slalu nye bila da tekena baru kami duk sibuk cari mcm mana nk settle..huhu

iPai said...

rilex2 .. lain pon kena sama ni ..

Cik Ina Do do Cheng said...

nabilah , akak baru habis nangis, dari tadi semua tak boleh wat apa, keluar yang 404 bad request , nasib baik minta tolong ratu kebaya bukak blog nabilah , kebetulan plak nabilah ada cite kisah ni. terima kasih nabilah, separuh nyawa akak nak pergi tadi.terima kasih sekali lagi.

Leeya Hezlin said...

tq for sharing..
selalu juga kena.huhu

ana ayesha said...

ada masalah rupanya tak tau pulak sbb ana tak kena

clear history ni mmg ana buat setiap hari mungkin sbb tu tak de masalah

nunama said...

waaaah!!! good3. :)

hehe. dulukan kak, kita pernah kena macam ni. Tapi, alhamdulillah sekarang da tak. hihi.

kepada yg kena tu, Selamat Mencuba!! :)

p/s: jgn lupa berterima kasih tau. hik3. ;)

Farhana Jafri said...

xd la plak kne ari ni.. but anyway, thanks siz share tips ni.. hik3 :D

cik azeya said...

tatau pon ade masalah sebab dah lame tak bukak blog. hehe.

cik azeya said...

tatau pon ade masalah sebab dah lame tak bukak blog. hehe.

sarah-najwan said...

salam dik..

tenkiu sb bg cara ni..blog akak da bole sign in

akak salu guna IE..ni tukar ke mozilla..maka bole la bukok..

akak mohon utk share deh..
terima kasih dik..

munna said...

ooo..nanti klu ada masalah ni lagi bolehlah try cara ni....

NuSaNa NoSa 91 said...

alhamdulillah, setakat ni xkena lg.. bila dh kena nnti, ada pedoman nk wat pe.. heee~ tq ye~ ^_^

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
cara atasi masalah aircond bateri dan enjin kereta

mintak blog aku selamat 404 ... thanks aku pun tak tau nak wat apa kalau terjadi nasib baik ko ajarkan

kella said...

semua org error 404! tapi kita erorr 413! apa masalahnya tu! memang haru biru la semalam! sekarang tengah nak cari entri nabilah yang kena tukar dari yahoo ke gmail tu! nak tukar nak tukar !! tqq.. =)

pipoq said...

hehehe..aku ok je..tak de problem..cuma problem siputband je..

Tapak Kaki said...

hahaha.. takan menangis sampai macam tu sekali tak dapat update blog...

iPai said...

owh clear kat situ ke ? thanx sebab share ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...