Wednesday, June 01, 2011

BUTTERSCOTCH ANYONE??



Hello fwens....!!!muah

sorry la...I tak dapat nak buat Blog Review hari ni......macam biasa lah...sibuk dengan kerja...dari semalam sebenarnya....nak draft pun tak sempat....

postpone ke minggu depan la eh.....pang



eh...dah tengah hari dah kan...you all makan apa eh...? I makan mende alah ni jer...



roti butterscotch...tapau dari rumah la...huhu.
I sapukan dengan butter...masukkan dalam plastik..

ini la my lunch...



lawannya...1 mug 3 in1 coffee mix....

aik makan ni jer...kenyang ke...?? diet ke...??

hahaha.....kenyang la juga....diet..?? xde maknanya......actually..sebelum gerak pergi kerja tadi...I dan makan sebungkus nasi lemak..1 cawan susu & seketul karipap...

tengah hari..makan lite jer la...petang nanti...nak makan nasi lagi.....wek

ha....you all pulak...makan apa tengah hari ni...? share lah....



keje I pun...dah tak banyak mana.....so....boleh la intai-intai blog you all pulak....ye


p/s: kejap je dah bulan June.....bulan depan dah puasa......tapi hutang puasa tak habis ganti lagi...konon nak ikut Fara puasa straight tuk minggu ni...lepas tuk hari Isnin jer...hari-hari yang berikutnya..kantoi...heheheh.....

psst....kamu..kamu semua...dah ganti puasa belum...? wek

27 comments:

beautiful_rose said...

tak makan lagi...nanti petang kot baru g makan.

alhamdulillah tak de hutang puase thn lepas.hope thn ni pun sama.susah betul kan kita org perempuan ni nak dapat puasa penuh sebulan.

kalau dapat tuh,mmg terasa heaven giler...terawikh pun penuh.

aque said...

suke roti tu... kalo hadap kat fara seplastik pown ley abesh.. hahhahah

hari ni makan epok2 jew..

redza said...

sy biasanya klu pagi dh mkn nasi..tghari mmg xmkn pape..minum air je

hahaaaaaaa sape2 yg berkenaan tu..sila ganti puasa laju2

HonEyBuNNy said...

ila makan nasi lauk udang..hehe

ila pun banyak kerja skrg..sok ada presentataion...kat sejam jugak kena diri sorg2 depan clus...huwawwa...

alamak..belom habis gnti puasa...hehe

YanaMIB said...

sdp kan roti butterscotch ni..mkn cemtu pn dh sdp..=)

hr ni lunch nasi cmpr..tadi ujan lebat kt cni..pehtu jd lapa *tetibe slhkan ujan =.=*

ai pn sama la..isnin je pose..pehtu kantoiiii..hahaha..oke oke esk nk cuba pose..hinssff~ =)

pipoq said...

kenyang ek ?

kalo aku takde maunya sebungkus nasik lemak je..paling sikit dua bungkus la..pehtu tengahari makan sikit..malam makan ringan2 je..

munna said...

hari ini kak munna makan kepsi utk lunch

nukilanaffiza... said...

kenyangke cik nabilah?

saya baru pas makan double spicy mcdeluxe regular...hehehehehe...

pedas tapi tak kenyang...huhuhuhu

MindaMalay said...

Nampak roti teringin nak makan roti gardenia... dok srwk ni haram nak jumpa roti semenanjung.

ikatankasihku said...

Mamam roti je...ptg kang mesti lapar balik...
ari ni mamam mc chicken...yummy....
kebetulan time lunch tadi pegi air keroh, terus jer menuju drive thru mc d.... :)

Tapak Kaki said...

kalau makan 1 bungkus roti tu mesti boleh kenyang kan... aku suka butterscotch tapi dia mahal..sob sob sob

asliner said...

sedap butterscotch tue..
tapi kalau makan selalu jadi muak kan?
hari ini masak sambal kerang+ade sambal belacan+ulam2+sayur goreng+ikan caru goreng+nasi..hehe

aliesha kirana said...

wah! nak kata nabilah dietttt jugak! heheehe.. AK blom habis ganti lg..adesss, ble ntah nak pose ni..hihihih.. besok dh dkt nk pose barulah kalut kan? xelok btol prangai..heheeheh

Dilla Ady said...

belum lagiiiii...tgh bercadang2 jek...tp mulenye tak pun lagi..kang da dekat baru le kelam kabut..huhu

sedap btul la butterscotch nih..dilla pun sukeee...kalu makan berkeping2 tak sedar org belakng..

merahitujambu said...

diet ke ni???tpi kenyangkan

Qistina Filzah said...

mam untuk tghari nie ayam masak merah, ganti puase?same la..baru nk wat nie..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

lunch sy makan ikan terubuk bakar, nanas campur timun, kubis cina tumis..emm..masak utk suami kan..tak leh lah bg makan roti jer..hehe

~cik tiram~ said...

td lunch bos belanje.
baek pulak dier ri ni.haha.
bos tapaukan ikan,sayur ngan telur masin sebijik.bukan separuh.
huuuu.tak abes makan lak tuuu...huhu..

daddyzkool said...

itu roti waktu kecemasan jika org rumah tetiba malas nak memasak...heheee

Siti Nurhayati Dollah said...

kombinasi yang sedap.. :D 1st June.. akhirnya jun tiba sekian lama menanti :)

zEri sAfEerA said...

hee ^^ yay. sy pggemar butterscotch. tp sejak masuk upm, susah nk dpt sbab time ade stok je, mesti abis dulu. huhu :D

Kakzakie said...

Kakak dah biasa puasa syawal. Jadi ganti puasa masa syawal lagi. Hari-hari lain dah boleh puasa sunat.

Cepat sayang ganti esok rejab dah bermula....

qlah said...

salam , ehhe .
hari ni , cadang nak masak ayam masak merah kowt .

*jum , qlah ajak tuan blog makan sekali . hehe ;)

cik azeya said...

wlaupun agak sedap. saye xle mkn roti tu. nnt sakit perut. :(

senydream said...

bru jek nk tyer cukup ke x to mkn rti jek tpi dh ckp dah,hehe2...ckp bak pose ni tol la bln pose dh nk sampa lgi tpi gantinyer lom hbis,huhu2..xlarat...:(

MEKAR said...

salam.

uih..makan butterscot pun letak butter lagi ker. hehe. tapi memng sedap roti tu. sweet jer

CT NoArIzAh ArIs said...

Kejap je dh nk sampai puasa pastu raya balik... cepat benau rasanya skrg nikan billa ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...