Friday, June 17, 2011

CREATIVE !!



Selamat hari Jumaat kawan-kawan...........baling   

Pagi ni...bumi Melaka basah dek hujan....mendamaikan hati bila perhatikan titis-titis hujan tu....macam tengah turun salji la pulak kalau tengok dari dalam office ni..huhu...


hari ni..nak share gambar yang creative dengan you all la....actually I dah plan mende lain..tapi card reader tak bawak...so..kasi tukar la....wek  

ok lah...meh tengok meh....

weee..nice kan....kalau ada kat rumah....


ni pun best gak...leh pretend kita ni dokter yg sedang bertungkus lumus menyelamatkan nyawa pesakit..hehehe.. wek

alahai...kesiannya dia......mata kena cucuk straw...

rasanya ni sepit kat rumah Batman kot....hehe...


I tak reti guna chopstick..kalau ada kat rumah ni..best gak...
ha...you all reti tak guna chopstick ?

weee...cantik design air kotan ni... 


haha..best gak kan kalau dpt beg lappy macam ni...

 
sesuai bagi mereka yang selalu ngantuk dalam kelas...meeting ke...ok gak..hehehe..



kalau I...I nak tayar kete...beso sikit....lagi best......

hrummm.....cukup la sampai sini yupp...dah hari Jumaat ni..kita relax-relax kan fikiran kita.....moga terhibur dengan paparan kali ni....pang 


minggu ni..hari2 busy.....tapi tidak hari ni....hari ni...I macam rabbit dalam gambar ni...free.....yeah..!!!

pada kawan-kawan blogger yang I tak sempat singgah balas ni....maaf yer...masa tak mengizinkan...takpe...jap-jap lagi I singgah yupp... ye


31 comments:

Siti Nurhayati Dollah said...

Bayangkan kalau kita guna sepit batman tu, tiba2 kaum kerabat kelawar ingat tu habitat dia.. hihi habislah rumah kita.

Amni said...

nabilah memang sentiasa ada je idea nk update blog kan.. hee....

p/s : dear, jom join segmen amni... hiks!

Anonymous said...

sleep safe tape tuu..nak beli kat mana hehe









~ynwa~

YanaMIB said...

sleep safe tape tu kita kena cari a..slalu nau rs ngantok kt opis nih..hoho~ =P

lalink7 said...

canteknyee cop tayar tueee..kalau ai nak buat tayar tue ade
"life is a word" dan husnalalink.blogspot.com...mesti bestt...heheheheh =)

luahfikiran said...

SALAM,
CANTI TENGOK BENDA2 TU ! KALAU KITA RAJIN BERUSAHA DAN KREATIF, INSYALLAH MACAM2 KITA BOLEH BUAT !

KAMIHIDUP said...

smart je. heee, melaka pagi hujan, sedapnya kan, heee. :)

sizuka[Izzati] said...

wah nice!hehe comel je air kotak tu.yang chopstick tu memang invention sungguhlah.hehe.tp xdelah susah pun pakai chopstick.kikiki.

ikatankasihku said...

Rintik2 kecil membasahi bumi melaka....
dinginnya....

memang kreatif...air kotak pun jadi air kotan nabilah.....hehehe

aque said...

tgok pic2 ni... senyum sengsorang jew.... besh....

suke arnab tu.. comel!!!

ainz said...

aaa...tampal mate..orang tanye xjawab..konon2 termenung jauh la tu..padahal..ahaha!

paling suke beg lappy tu..sangat menarik! ;)

munna said...

suka tgk benda2 kreatif ni...berkembang minda dan perasaan sekejap

HonEyBuNNy said...

kreatif la...

air kotak tu suka tengok....kat mana ada neh..hehe

pipoq said...

huu..dalam banyak banyak gambar yg ada tu, gambo cawan berstraw tu je leh bukak..

Kakzakie said...

Copstick tu buat kakak gelak. Tak terbayang kalau ada yg jenis ni rasanya lagi susah sebab tak boleh adjust.

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..mmmg cecomellah semua benda tu ya..kt ner boleh beli eh?

aliesha kirana said...

comel2 haahaha..sgt kreatifff! heheeh.. AK kalu boleh nak toaster tu. hahaah nak berlakon tgh selamatkan pesakit. ahahahah

~cik tiram~ said...

haha. nak jadik dokter tu kelaka.haha..

Judiene said...

Hahaha.
Memang kreatif betul gambar² tu.
Bestnye kalo Safe Sleep Tape tu ade jual kat sini kan.
Selamat sikit nak tido dalam kelas ke, kat office ke.
Hahaha.

Mak Su said...

maksu x reti guna chopstik ;P

nabilah, ya betul.maksu skrg editor utk majalah tu :)

gadisBunga said...

suka sepit batman tu! suke suke!!

Farhana Jafri said...

sepit batman!! terbaik la.. pembakar roti tu unik tp klau trlbih excited jd doktor mcm dlam cite ER cnfirm hangus roti tu.. hahahaha

asliner said...

advance betul teknologi sekarang..
inovasi sedang melanda..=)

azana said...

yang mata palsu 2 klaka...hehe
n copstik cam 2 ada jual ekk. nk beli la ...

Dilla Ady said...

suke yg straw cucuk mate tu..cam dpt bayangkan btul2 pulak penutup air tu sakit..huhu

CT NoArIzAh ArIs said...

Syokkk betul tgk picture2 ni menenangkan otak sambil cuci mata..:)

seminggu sekali said...

saya akui saya tak pandai makan guna chopstick. hehe

org melayu kan. tangan juga yg best :)

Tapak Kaki said...

memang kreatif.. menda ni semua ada jual kat malaysia tak? kalau ada nak jugak order sebijik dua.hehe

Tapak Kaki said...

memang kreatif.. menda ni semua ada jual kat malaysia tak? kalau ada nak jugak order sebijik dua.hehe

nunama said...

sweetnye! :)

Nak pembakar roti tu. Nak Sepit baju tuh. Nak beg lappy buku. Tapi, nak chopstik real. hihi.

zEri sAfEerA said...

yay. pernah guna chopstick dulu2 time duk ostel. bff yg aja guna. skrg dah lama x guna. knpem dah x reti. hehe :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...