Saturday, June 25, 2011

HAPPY WEEKEND





apa program you all hujung minggu ni...??pang


p/s: otak penat....semalam pun tidur awal...mimpi lak..tah hape..hape tah....huhu..

16 comments:

Ailya Insyera said...

class study birthda-ing.Hehee=)

munna said...

kak munna pergi makan kenduri je...

Ati Masrif said...

mmg byk xtvt
tapi apapun kena tgk
kesihatan syahmi dulu...

aliesha kirana said...

sambung menulis je kot. sbb lembab je progress novel. hahaha. so xde program jalan2. lagipun nk smpai ujung bulan, duit pun dah sesak. hohhoho..

selamat berhujung minggu nabilah! ^___^

Ieqa Rahim said...

nk mkn aiskrim byk2 hujung minggu ni...~teheee~

Amni said...

amni nak g joging petang ni.. esok nak men bowling ngan geng blogger sarawak.. hiiks...

sizuka[Izzati] said...

happy weekend nabilah~!takde plan pape pun.heee.

ana ayesha said...

sedapnyer aiskrim kalau dpt makan dgn roti mcm zmn sek dulu

hujung minggu cam biasa mencuci, menggosok, berkemas ni pun belum habis lagi

Leeya Hezlin said...

hari ni kena kerja la..
huhuhu..
btw,have a nice day nabilah.. :)

ainz said...

nabilah rest byk2..kalau boleh, tidur cepat..rehatkan otak,k..take care,dear.. ;)

ainz said...

nabilah rest byk2..kalau boleh, tidur cepat..rehatkan otak,k..take care,dear.. ;)

De Mois said...

hmm..kena balik batu pahat. nak kena belajar balik. malas pulak rasa

Menarik di SuaraSendiri
Pengulas sukan buat hal

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
generasi kawasaki ninja dan kips

uihhhhh aku hujung minggu ni masih kerja lagi lahhh Over time cari duit lebihhhh.... malam baru balik kampung tengok ayah ibu kat kampung

asliner said...

ingat nak kuar gi jalan..
tapi demam pulak menyiggah..huhu

Dilla Ady said...

walaupun da terlepas, nk jugak tinggal komen..huhuhu

hepi belated weekend..ade eh? hihi

Tapak Kaki said...

weekend lepas aku pergi kenduri kahwin je.. best sangat.. kenduri oenuh dengan adat budaya melayu.. rare!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...