Thursday, June 30, 2011

LUMRAH KEHIDUPAN




Lumrah kehidupan kan...? tiap yang hidup pasti akan mati....
♥♥ **************************************************** ♥♥
perginya tampa pesan....tau-tau mati je...di mana silap nya...?


terima kasih......di atas segala jasa bakti mu....!!! huu
 
p/s : yes....I sayang sangat dengan dia... jujur I katakan...air mata ni mengalir bila tengok dia tak bernyawa lagi....beberapa kali cuba tuk hidupkan dia..namun semuanya gagal...sampai terbawa2 dalam mimpi...dalam mimpi tu I happy sangat bila dia bernyawa semula....bila bangun.......erm....... Selamat tinggal...

20 comments:

ikatankasihku said...

adoi..frustnya kalau semuanya hilang mcm tu jer...dah kene cari balik nombor2 save balik dlm sim... :( pelan2 la k

redza said...

terpaksalah beli henpon baru..beli yg canggih2 ye...alah membeli menang memakai

YanaMIB said...

dh smpi masa bli hp baru la tu..hihi =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

memula ingat bf meninggal..rupanya hp..beli baru jelah dik..

ana ayesha said...

dah agak dah ni mesti hp relakan ajerlah dah takdirnya begitu

jgn biarkan diri dirundung kesedihan carilah pengganti hehehe

nabilah_2908 said...

HYE IKATAN KASIH KU ;

ha..itu yg parah...dalam tu ada no akaun...macam2 maklumat..huhu..

nomber telefon pun.. :)

HYE MR RED ;

huhuhu..ada jual tak fon canggih2...tp harga singgit je..? :P

HYE YANA ;

tu la...syg yg benarnya nak tukar..tukar fon baru tu xpe..maalahnya segala isi kandungan dlm sim card tu payah nk cari balik.. :)

HYE RINA ;

hmmm..fon tu ada sentimental value kak...tu yg sedih.. ;) :)

HYE ANA ;

esok..esok...ok la x sedih lagi dah.. :)

pipoq said...

wow..cik nabilah pakai hempon ATUR cam dalam gambo tu ke ? hehehe..

dah rezeki la tu nak kena tukar hempon baru..sabor aje la..

aliesha kirana said...

aduss sedihnyaaa.. nak soh beli smartphone la tu..hehehehhe

aque said...

ger.. mmg x ley hidop kan skrg kalo x de phone....

so cecepat g hantar beliau ke klinik berhampiran...

hope ape2 yang ade dalam phone masih selamat... amin...

hik3...

Kakzakie said...

Kakak ingatkan kucing/ikan yg mati. Hehe... buat kakak suspen... Beli baru ZN...

Leeya Hezlin said...

kesiannya nabilah..
xapa lah dah sampai masa dia kan..
hmm,kena beli hp baru la nampaknya..
:)

ainz said...

bb satu! ;p

nunama said...

hahahahahahaha...
Kak Nabilah! Ingat kan ape la tadi.

huhu. xpe2 kak. Akak kena tukar kepada yg lain.

"patah tumbuh, hilang berganti"

walaupun tak sama, pasti yg baru nnti, dpt beri something yg lebih baik.

jgn sedih2 lagi. :)

p/s: kak. Belilah samsung galaxy tab ke. blackberry playbook ke.. hihi. ;)

asliner said...

signal untuk beli hadset baru tue..=)
tapi btul lah kate orang..
kalau hdset tue dah lame dengan kite..sanyang sangat nak buang..huhu

cik azeya said...

ala. hp 3310 saye kan ade. nak pinjam? ehe. :)

Cik Ina Do do Cheng said...

nabilah , ko buat akak suspen je. beli je yang baru, kalau dah tak boleh guna nak wat cam manakan.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
cara atasi masalah aircond bateri dan enjin kereta

uihhhh tak ade rezeki dah tu jena tujar baru nampaknya

Tapak Kaki said...

dah kebumikan belom jenazah handpone tu? hehehe.. apa model handphone cik nabilah pakai?

iPai said...

wah comey ... mesti hp tuh sedang membaca nanges2 ... nak reply kat komen pon die takde kredit ..

iPai said...

my hp ada telepati .. dia dapat kontk roh hp awak tuh ..

dia cakap 'semoga nabilah sihat2 selalu'

aww .. so sweet ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...