Thursday, June 23, 2011

SPONTANEOUS THURSDAY : RENOVATION



I join SPONTANEOUS THURSDAY lak....


beza sikit dengan #WW....di mana #ST ni percakapan secara sepontan...yang terlintas di fikiran...
ha..macam tu la lebih kurang..


Nak renovate blog.......sekarang ni sedang mencari material....ingat nak minta khidmat yang pakar....tapi kebanyakkan yang I jumpa...memang cantik..tapi comel sangat...I nak jenis blog yang smart...tapi mengekalkan ciri-ciri keperempuanan...

boleh rekeman kat I tak....mana-mana blogger yang handal bab edit2 layout+header blog...??

begitu juga dengan giveaway sempena 3th Apa Kata Hati Anniversary bulan 11 nanti....

semuanya dah kena rancang dari sekarang kan....? pang

23 comments:

pipoq said...

aku suka kalo blog yang mesra pengunjung..ringan nak loadpage..nak baca senang faham bahasanya..

YanaMIB said...

erk utk hari kames pn ada tema jugak..huhu..mcm² lah =P


bdk ni terer edit blog...http://www.cikbulat.com/

yg lain ai xbrape familiar lah =)

Cik Ina Do do Cheng said...

akak tak pandai bab -bab tu.tengok je pandailah.bila nak tukar ni, tak sabar nak tengok yang baru.

nukilanaffiza... said...

abg fenn pun baru je dlm dunia blog ni...tak pandai segalanya...huhuhu...

ainz said...

Tak lame dah tu..anniversary apa kata hati tahun lepas mmg byk perubahan yg nabilah buat..pening gak nak fikir..hmmm..gudluck,dear.. ;)

redza said...

xtaulah pulak sape yg terer nih..wahh dh nk masuk 3taon dah huhuu

aliesha kirana said...

wah ade pulak #ST eh. heeheheh.. hmmm AK pun rase nak ubah blog. tp nk ubah header je kot. heheheh. background dh simple. heeheh. cuma dah bosan dgn header. haha.

kella said...

selamat berenovasi la nabilah! buat cun cun tau! leh jadi inspirasi.. =)

sizuka[Izzati] said...

whoahhh blog nk berubah wajah.coooooollll~!

luahfikiran said...

SALAM,
IKUT HATI NAK TOLONG TAPI TAK TAHU ! KENA TANYA PAKAR ICT! LF TUNGGU KEHADIRAN BLOG STYLE YG BARU NANTI !

Amni said...

amni ada kwn.. Kat twitter nama dia solehah.. Amni guna phone.. Kalau amni guna lappy maybe amni boleh tinggal link blog dia.. Tak tau la design dia menepati tak apa yg nabilah nak.. Hee... Nak tanya, blog amni lately berat tak dear?

beautiful_rose said...

kalo nak ubah blog,biar simple dan mudah untuk di baca.paling penting,janganlah berat2 sanagt tak larat kot nak angkat...hehhehehe =p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

oh baru tahu hari khamis ada ST..tp hari-hari pon akak tulis yg spontan kikiki

HonEyBuNNy said...

mestu blog neh bakal cantik mantik lagi neh...

betul tu..perancagan awal sgt lah penting kan...;-0

asliner said...

wah..
macam best je..
nanti boleh join..hehe

pena said...

spontaneous thursday pun ada?

boleh la cuba buat next week.. hehe..

Julie Rosarina (22) said...

salam, nanti blh tlg bg details info pasal kedai nasi kerabu yg sedap tu? area mane,bukak kul bape..nak sgt2 p beli ni...info kt blog sy k.urgent...teringin bebenor..

nunama said...

All the best Kak Nabilah!! :)

p/s: nak tolong pun, x reti sgt. aisyhh.

Heidi Shafiq said...

renovate tambah jamban bleh? :P

iPai said...

nak renovate dah ke ?? hmm .. tak kenal yg boleh direkemen .. selalu try n error sendiri je ..

wah .. giveaway !!

Farhana Jafri said...

xtau la siz, ana skrg pun tgh cari spe yg pndai edit blog mcm siz nk tu.. xsuke sgt yg comel2 ni..

ikatankasihku said...

nak renovate......tak sabar nak tunggu "rumah baru" nabilah..
agak2 tema warna ape ek, purple jgk ker nanti ....

Tapak Kaki said...

apa kata hati ni nak di renovate lagi ke.. macam baru je lepas renovate.. yang ni pun still smart apa.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...