Wednesday, June 15, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥1



Hye fwens..!!hai

I pun dah terjebak dengan Wordless Wednesday.....kita selang seli dengan Blog Review eh...next week I buat Blog Review balik...pang


♥♥ **************************************************** ♥♥


ada senyuman terukir di bibir kamu....am I rite...? (^_^)

special thanks to : TotoNene

p/s : aci tak gambar ni di jadikan Wordless Wednesday..? I busy sikit hari ni....

29 comments:

YanaMIB said...

ahaha mencik tau korg ni update wordless wednesday..huh~ next week nk jugak la terpengaruh..boleh update smpi 4-5 entry sehari..ngahaha =P

Ieda Al-Habsyi said...

uhuhuh! sanggu ape saja demi kekasih hehehe :)

ana ayesha said...

eh hati nabilah dah dicuri ke? aha sape yg dah curi?

lalink7 said...

aci jerr..so sweeeeeeeeeeeeetttt...ahakss...sampai terjatuh ekk..hehehe

aque said...

sweet.....( wordless wed kih2...)

aliesha kirana said...

aci2. sweeettttt heheeh.. hari ni xleh ckp byk, komen pun xleh pnjg2 sbb tgh wordless wednesday..hahaah..

KAMIHIDUP said...

memang tersenyum. :)

Kakzakie said...

Alahai comeynya dia bagi. Bagilah besar sikit love tu....:)

ikatankasihku said...

comelnya gambar tuuuuu... :)

Tapak Kaki said...

boleh je layan menda ni.. kreatif!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak pun harini WW tp almostlah..

CT NoArIzAh ArIs said...

Hari ni ramai kena demam WW... apapapun ada gak update dr tidak betul x cik nabila..hehe!!

Wawa Zolkepli said...

alahhh, comel gilaaaa!
like seratus kali!

sizuka[Izzati] said...

ececey sweet gituh.hehe penah tgok gmbr ni dkt tumblr :P

munna said...

KAK MUNNA PUN BUSY DGN BORANG TENDER ALLOY HARI INI...

delarocha said...

-wordless- :-)

gadisBunga said...

aci! aci! :D

Dilla Ady said...

ala...WW manjang la ari nih...tak bez walaupun kartun nih sgt cute...ye, sy tersenyum bile da sampai part akhir tu!

Ailya Insyera said...

oh senyum sampai ke jantung!EHEM.haha=)

redza said...

dh jd virus lak ww nih..boleh merebak

gmbr tu okla..yela kira acila hehe

Siti Nurhayati Dollah said...

Cute,

(wordless Wednesday, komen pun kena less) :P

cik azeya said...

cooomel! err adelah senyum sikit sikit, haha.

Kak Aya said...

ala ala comelnya pasangan ni.....nak cubit2 je rasa.

asliner said...

aci tak aci kak..
layankan je game nie..hehe

HonEyBuNNy said...

dah jadi trend kan orang wat entry WW...

ila nak buat jugak la,harap2 hari rabu ila free la minggu depan..ehhe

::Hanyll:: said...

hehe~ sangat comel~
tapi tu la xramai lelaki yang mcm tu
sape dpt memang la bertuah

ainz said...

comey!

"Go for someone who is not only proud to hv u, but will also take every risk to b with u"

;)

Cik Ina Do do Cheng said...

akak word less komen boleh? comel.

KUREKURE COMEL said...

nnti mina terjah okeiii...smile...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...