Wednesday, June 22, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥2



hari yang best.....!!






ada dengar Hot Fm tak tadi...?

ada dengar tak nama Zafira Nabilah di sebut-sebut oleh para DJ..?

ada dengar tak suara Zafira Nabilah berkumandang...??

wink...wink.... (^_^)

23 comments:

Ieqa Rahim said...

xdgr la plak hot fm...knape knape??topik psl ape??

aliesha kirana said...

alaaa sedeynyaa.. xdpt dgr. sbb kat ofis dh tukar siaran, dgr Suria FM skrg ni. dl2 dgr la Hot FM. sygnyeeee... T_T

aque said...

fara x dgr.... x de radio... :((

sizuka[Izzati] said...

huuuuuuuuuuu xdpt dengarrrr

ana ayesha said...

ye ker ala tak dgrlah ceritalah

ainz said...

nabilah tuju lagu ape?untuk sape?heee... ;p

Tapak Kaki said...

old school tu beb.. kat rumah atok aku ada sebijik... cik nabilah masuk radio ke tadi? sorry la.. tak bukak radio hari ni.hehe..

JunAina said...

apa kes? cer cite...cer citeee...

Cik Ina Do do Cheng said...

ye ke Nabilah, bikin suspen je. baik cakap cepat akak nak tahu ni.

nunama said...

alamak! ape ni ape ni? ruginya!!! pasai pa kak Nabilah? hihi. excited jugak ni nak tahu.

macam best je. cecite2. hehe. :)

Farhana Jafri said...

hah?? ye ke?? ari ni busy xdgr radio pun.. np?? np??

musollah said...

SALAM,
ADA RADIO TAPI X "ON" ! JADI X DENGAR APA2!

redza said...

xdgrlah pulak...citer sikit apabendanya

~cik tiram~ said...

suke hot fm...heeee..:D
ce cite ce cite..

Cik Domo said...

ala..tetiba hari ni xlayan hot.fm plak..keh3

Latest Entry: Wordless Wednesday #1

Miss Tira said...

Wow, apa yang berlaku sebenarnya ni.. Cer citer...

RepublicAku said...

dengar2 tapi masa tu tido.....keh3

::mak incik:: said...

nape kak nabila???? pames la die.. hoho...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
balut sarung seat door trim dan dashboard kereta

uihhhh nama ko masuk radio makkkkk ooiiiii ruginya tak dengar radio plakk..... ko dah jadi glamor lahhhhh.....

d_tieah said...

Kenapa nama awak kena sebut??? Kena panggilan hangit ke??? Hahaha.. Maaflah,, kat Miri takde hot fm plak.. terpkasa dengar Era je pagi pagi..

Entry Terbaru : Penyelesaian Isu Laman Web Disekat

*Miss Syahnia* said...

ala ain pagi2 dgr era fm lah
lain kali nabilah gtaw
awal2 yea..dah mlepas nk dgr
nbilah kat radio.. ;)

iPai said...

semua orang mintak cerita ... cerita laa .. cerita la .. cerita laa .. nak tau juga !!!

ZAMRAATUL said...

dengar akak mintak lagu permintaan.. tapi suara akak kat radio sama je suaraakak kat umah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...