Wednesday, June 29, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥3



OPSSS!!! TERJEBAK SUDAH...
dulu
Boys Over Flowers
sekarang.....


p/s : lelaki & gitar + pandai nyanyi...I like..!! AKU, DIA & TZM?? wek

41 comments:

pipoq said...

hehehe..dah terjebak ngan 'K' jugak ?

ainz said...

nak jugak! heee...kene download,ni...thanks for sharing nabilah.. ;)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak ada cuba tgk citer boys over flower ni kat astro..tp cam x masuk sbb heroin dia x cute sgt bg akak..citer marry me marry nih main kat channel mana?

apa pon full house tetap di hati utk selamanya..hehe

Isteri Encek Bard said...

so sweet

Siti Nurhayati Dollah said...

aMBOi.. pagi-pagi dah korea ya :P Kalau dah mula tgk cerita korea, sudahnya tak bergerak ke mana-mana.

d_tieah said...

Asal aku je tak layan lagi k-pop ni.. Hahahaha..

d_tieah said...

Mungkin esok lusa tak tahulah..

aliesha kirana said...

JGS!!! aahaha. tp AK xsuka heroin die tu.. xpadan dengan JGS di mata AK. haha. xcomelll!!!!

ana ayesha said...

ana layan cerita korea ni zaman winter sonata jer .......

Cik SHiNJU said...

Suker gakkk...mekasih 8tv.. :D

sam_sunshine06 said...

wah.. cerita baru nie.... thnks 4 information..

redza said...

=)

kella said...

apa yang maksud wordless2 nih... kat sana sini kita tengok ada.. ada segmen baru ke nabilah? hmmm musykil lak! heee

YanaMIB said...

ni mmg peminat tegar drama korea..kita tgk full house and my boss my hero je..haha yg len2 xreti la nk lyn =)

beautiful_rose said...

hamboi hamboi...peminat drama korea ke nieh...

Judiene said...

Minat sangat eh dia dengan citer Korea.
Sama la ngan adik I.
Tapi sayang, abang dia tak kongsi minat yang sama.
Hehehe.

sizuka[Izzati] said...

OMG kenape rmbut JGS camtuh?cam pompuan dahhhh~

nabilah_2908 said...

HYE EN PIPOQ ;

haha..nmpk gaya mc tu la...huhu..

sy suka juga cite2 mcm ni...cuba elakkan dr terjebak...nah..kena gak.. ;)

HYE AINZ ;

hehehe...ain suka juga eh..best la..bnyk yg sama kita ni.. :) :) :)

HYE RINA ;

kt tv8..sabtu 6ptg.. ;)

yer la kan kak..Full House best lagi.. :)

sy suka..sbb jln cerita..bab pelakon jth no 2...kalau best citenya..best juga la pelakonnya.. :)

HYE IEB ;

yupp..yupp...comel2 je ceritanya.. :)

HYE YATI ;

ha..betul tu...kalau ikut kt tv..rasa geram je tk sabar nk tunggu episod seterusnya...

sy mmg cuba elakkan...nth mcm mana..tertgk hari sabtu yg lepas..nah..terjebak sudah..hehe :)

nabilah_2908 said...

HYE D_TIEAH ;

bagus la tu...kalau dh start layan..hmm...payah gak..

HYE AK ;

haha...ms mula2 tgk pun confius sikit..samada JGS or org lain...huhu..

bg sy..sy tk kisah lak siapa pelakonnya...kalau jln cite best..jadi je.. :)

HYE ANA ;

hehehe...lepas winter...autumn in my heart lak..hehe..

HYE CIK SHINJU ;

hehehe...lama kan masa tayangan...1 jm stgh... ;)

HYE SAM ;

yupp..yupp..welkem..!! :)

nabilah_2908 said...

HYE MR RED ;

Senyum..tak perlu kata apa2..hehe.. :) :)

HYE ROSE ;

erm...minat la juga..hehe.. :)

HYE KELLA ;

hehehe...yupp...lbh kurang mcm tu la...tiap hari rabu..para blogger di kehendakki share gambar je tmpa cerita..biarkan gmbar sahaja berbicara...biarkan pembaca nilai sendiri apa yg cuba kita sampaikan.. :)

HYE YANA ;

leh la dikatakan minat..tp x bape fanatik sngt...huhu... :)

HYE JUDE ;

hehehe...tak pelik kalau lelaki x minat... ;)

nak kata minat sngt tu tidak la..sedang2...kalau jln cerita best..layan je..

kalau tnya siapa pelakon...erm..kurang tahu..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE SIZUKA ;

hehehe..dalam cerita ni pun...org tanya soalan yg sama..

dia ni lelaki or perempuan..hehe.. :)

sniffa93_aznil4eva said...

dah terjebak?
hehe selamat menonton!

Heidi Shafiq said...

:)

LiFe KaMi said...

terjebak citer korea ok lagi kot dari citer indon yg mcm sama je jln crita,,:)

munna said...

KAK MUNNA TGH LAYAN PLAYFULL KISS SKRG NI....

ikatankasihku said...

kalau dah terjebak tu susah nak berenti dah.... :)
tapi mmg macho kalau laki pandai main gitar sambil nyanyi2....

nunama said...

hahaha. Selamat Menonton!! :)

p/s: saya x tgk lagi cite ni. dorg kata best. tapi, ritu ada kuar kat KBS, x tgk pon. haha.

Aeh akak2..nanti akak cite la sikit2. hihihi. :)

Kakzakie said...

Tak sangka ZN suka menonton cerita ini. Kalau dah tonton kena ikuti itu yg tak boleh miss...

ღ p!nk veLvet ღ said...

ta abeh2 la sane sini dok suke korea, hahaha~~

Hans said...

skrg demam korea ke?
hehehe

Wordless Wednesday #4

azwanyrazak said...

aku pon gler korea gak.. huhuhu.. (ensemnyer hero tue kan??) hahahaha

Tapak Kaki said...

i like jandi.ahaks...

aque said...

fara da lame x terjebak ngan korea ni....

malas nak rebot remot tb ngan nenek... huhuhuhu

mcm besh jew.... nak tgok...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
diy buat mudguard dari fibreglass

fuhhhhh penangan citer Korea ni... tak leh tengok nanti terikut sampai habis ..... dulu mmg ada tengok cita full house dan sonata perrgghhhhh sampai last episode habis tengok

Julie Rosarina (22) said...

suke2..suke klu moon blakon jadik heroin.kiut giler dia ni. nak carik la cite ni..hehe..pagi tadi p bukit rambai lagi, dh jumpa kedainya.mekaseh ye..rupanya dkt sekolah, jenuh mencari..;)

gadisBunga said...

masih teringat winter sonata.

ketinggalan zaman betul kan? heheh~

QaRr JaliL said...

erm..ala..x tgk.

~cik tiram~ said...

marry me mary ! heeeee kiut sangattttt..

::mak incik:: said...

hai kak nabila... omjaayyyy... k.nabila pun dah bejangkit.. kak AK mesti sukakan.. haha... fatin dah ada full cite die.. tapi xsempat nak tengok g je.. hak3...

AyieBlog said...

Adik-adik suka lah layan citer-citer macam ni. Bernanah telinga dan mata dibuatnya.

lalink7 said...

hahahaha..tue la pasal..kesian Nabilah ek..kite hari2 ini la makanan kitee..citer korea sampai lebamm..hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...