Thursday, July 28, 2011

BLOG REVIEW : GADIS GIGI ARNAB



Hye....hye....hye........joget

Macam gedik la pulak nengok monyet tu kan...hehehe....

Okey dokey.......mari kita mulakan Segment Blog Review kita.....blog mana yang terpilih untuk minggu ni...?


Blog pilihan minggu ini adalah blog kepunyaan Cik Yati a.k.a Gadis Gigi Arnab


"http://mrs.ayieblog.com"

comel tak header Cik Yati ni..? ada gambar dia ketika kecil dan gambar kanak-kanak lelaki tu..rasa-rasanya Mr Ayie....tul tak Cik Yati ?wek

emo8 TENTANG GADIS GIGI ARNAB

Peminat Arnab ( mungkin ) dulu di blog nya banyak arnab....tapi sejak tukar layout baru ni..dah kurang sikit..hehe..

Sekarang ni...layoutnya bertemakan Perkahwinan.....mungkin tak lama lagi Cik Yati akan menamatkan zaman bujangnya...tunggu je la perkhabaran gembira nanti yupp...
Berjiwa sastera.....adakalanya ayat-ayat yang Cik Yati gunakan sangat puitis...huhu

see...lengkap dah biodata Cik Yati kat sni..baca je la yupp...

tak nampak...?? apa susah...pergi je la ke blog Cik Yati tak gitu..?

emo8APA YANG BEST

memang best pun blog Cik Yati , semua cerita yang dikongsikan pasti akan membawa manfaat kepada pembacanya.

Entri yang berunsur nasihat, ilmu agama dan lain-lain lagi. Nak jumpa entri merapu macam kat APA KATA HATI ni...memang takde punya lah...huhu...

Walaupun sarat dengan teguran, nasihat dan pandangan, cara penyampaian sangat simple..mudah untuk kita faham...susunan ayat yang teratur...seolah-olah kita sedang membaca buku...majalah...

I masih ingat.... I tertarik nak ke blog Cik Yati di sebabkan entri ini..


bilamana Cik Yati buat ulasan tentang Novel Where Rainbows End.. ingat tak I pun ada sharekan dengan you all tentang novel ni...


antara entri yang menarik....cepat-cepat clik gambo tu yupp... sangat bermanfaat buat kita semua...

yer la..ada kalanya kita main hentam kromo je nak tulis apa kat laman sosial...tapi langsung tak memikirkan sensitiviti orang lain...pandangan orang lain...tul tak...?

bercerita tentang hobi, obses dan minatnya terhadap buku dan membaca...


entri berunsurkan agama.....cuba baca tajuk entri ni dulu..
MENCARI TENANG DENGAN CARA COMEL
menarik kan tajuk ni.....buatkan kita tertarik tuk baca selanjutnya....


dan ini...adalah entri terbaru Cik Yati

ha...macam mana....menarik tak....? apa lagi.....jom la kita ke sana.........pang   

wokeh...cukup la sampai di sini dulu yupp...kita jumpa di segment yang sama minggu depan...insya'Allah...

17 comments:

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mcm menarik..nk g jengah jap..

Amni said...

hehehehe... ada munga2 cinta.. ke dah kawen? err...

Prince Halilintar said...

prince pun nak gi terjah blog die la..

Kakzakie said...

Oklah kakak pergi jengah jugalah. Nak juga berkenalan....

ainz said...

heee...macam ila..trademark arnab..comey je.. ;)

Siti Nurhayati Dollah said...

Amni: Belum kawen lagi. Dalam proses :D InsyaAllah.

Rina Avail@cik betty: Terima kasih singgah tadi :)

Prince: Terima kasih terjah blog yati.


Nabilah: Terharunya. Patutlah tersedak masa breakfast tadi. Terima kasih ya sudi review blog Gadis Gigi Arnab. ^_^

YanaMIB said...

best best..suka template dia..simple..font pn senang dibaca..=)

tp yg xbestnya dia ada ikon read more..huuu kita xsuka nk klik ikon tu..so sori cik yati =(

beautiful_rose said...

nabila ni rajinlah buat review blogger...kire ok la de juga benda nak update.azie skang makin slow mcm dah malas pun ye juga....

nabila meh la share aura utk dpt balik kerajinan menulis blog......huhuhuhu T_T"

Siti Nurhayati Dollah said...

Puan Yana: Hehe. Tak apa, nanti yati cuba cari cara lain untuk icon read more tu ;)

redza said...

akan tinjau2 di sana insyaAllah

Tapak Kaki said...

way to go..

Papa Mifz said...

mcm menarik....jap lagi sampai..:)

ikatankasihku said...

meriah je nampak blog dia.. :D

aliesha kirana said...

nampak mcm blog yg berilmu..huhuh..nnti AK lawat die!

Dilla Ady said...

mcm menarik jek orgnye..entri2nye berilmiah sumenye..

nunama said...

aahla kak. pendekatan yang best. hehe. thanx tau gtau pasal blog nih. :)

iPai said...

nabila kalau buat review mesti panjang lebar .. heheh .. menarik .. nak g terjah jap g ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...