Thursday, July 14, 2011

BLOG REVIEW : HONEY BUNNY



Ola..........hai 

kita tukar jadual la eh....Segment Blog Review di bawa ke hari Khamis pulak yupp...


wokeh....kali ni nak review blog gadis comel ni....

nama pun comel je kan....dimiliki sepenuhnya oleh Cik Ila

emo10SERBA SEDIKIT TENTANG TUAN BLOG


kalau ke blog dia....boleh jumpa banyak rabbit yang comel...tengok saja la pada header blog ni..belum masuk entri lagi tu...

jelas la di sini bahawa Cik Ila sukakan rabbit...


manis je orang nya.....masih lagi bergelar seorang pelajar...status...single but not available...betul ke Cik Ila ? hehe...

Cik Ila seorang yang friendly tau...rajin singgah ke blog kawan-kawan yang lain...tanya kabar....cuba la you all tegur2 Cik Ila pasti akan di balas semula dengan mesra nya... 



emo10 APA YANG BEST ??

well...entri kat blog HONEY BUNNY  simple-simple jer...apa yang pasti...pembaca akan mendapat manfaat daripada entri-entri yang di publishkan...

Cik Ila suka share cerita-cerita yang berbentuk motivasi kepada pembacanya...tentang agama...cinta pun ada juga...


 entri yang berbentuk motivasi.....

 

begitu juga yang ini..


ini entri terbaru.......
 

emo10 APA YANG SEDANG BERLANGSUNG DI BLOG ?

ha....ada GIVEAWAY sedang berlangsung di blog Cik Ila , meh la join...tarikh tutup esok 15 Julai 2011 

I join ke...? erm...tak la.....tak cukup syarat....hehehe.....



so......jom la kita singgah jap ke blog Cik Ila ... lagi ramai kawan...lagi meriah kan dunia blog ni...tak gitu kawan-kawan...?


Apa beza RABBIT dengan BUNNY ??
menurut wiki answer.... Bunny ada lah nick name untuk Rabbit...takde perbezaan pun...ngerti...? hehe...

wokeh....sampai sini dulu.....kita jumpa lagi pada segment yang sama pada minggu hadapan.....wek


p/s: teringat pada seorang blogger yang turut mengemari Rabbit....siapa kah dia......hehehe....

15 comments:

Cik Ina Do do Cheng said...

dengar hunny bunny pun dah comel. mesti tuan blog tu comelkan. kalau ada masa akak pegi. sekarang ni cam sibuk je.

ainz said...

blog ila antara blog yang slalu sy terjah setiap hari..tak pernah jemu sebab ade je fakta yang boleh dijadikan renungan di sana..jom la datang ramai2!

Papa Mifz said...

ada gak kadang2 singgah blog arnab madu tu...:)

ILA HonEyBuNNy said...

alamakkkk...

ila online2 terus maloo semunyik bawah katil....sbb blog ila kena review..hehe...

ne rasa nak tutup muka neh malooo...hehe..

thanks ya nabilah....

ehem3...blog sapa tu yg suka rabbit jugak?macam tau2 ja neh..ehheh

Kakzakie said...

Sesekali ada juga kakak ke blog Ila. Memang comel orgnya....

ikatankasihku said...

blog dia sempoi, colourfull.
orang nyer peramah, kuat gelak...
bermata sepet, berpipi tembam...hehehehe
itulah ila....

iPai said...

nice .. uhuh .. nak try tengok2 laa cam tuh .. hehe

Prince Halilintar said...

minat betul die kat rabbit kan..prince pun teringat kat kawan blog yg suke rabbit tu...hehe

KAMIHIDUP said...

betul tu, cik ila ni memang rajin singgah blog orang, heee.

hai cik ila, kenal KAMI tak? heee. :)

aliesha kirana said...

comel! heheeh. nnti AK jenguk.

[sutera kasih] said...

wahh ila lah !!hehe
betul tu, ila friendly..!! :)

Dilla Ady said...

nnti singgah ke sini la...dengo friendly harus la singgah kan..

Tapak Kaki said...

aku dah mula follow blog honey bunny.. blog dia rileks je..aku suka.

shairazi rosli said...

likes this.

anyn nahmudin said...

simple je blog nie,,,,

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...