Thursday, July 21, 2011

BLOG REVIEW : PAPA MIFZ



Ola fwens.......hai 


Segment Blog Review tiba lagi.......ha....bila tangok tajuk dah tau la kan Blog mana yang akan di review...



blog yang semakin meningkat popular...tahniah Papa Mifz
emo3TENTANG PAPA MIFZ

kenapa Papa Mifz....??

Mifz tu bukan nama asal...Mifz adalah nama anak kesayangannya......hidup bahagia bersama wife dan anak yang sangat la comel...geram je tengok Mifz tau..


see...ada nama wife dan juga nama anaknya dalam profile nya...




emo3APA YANG BEST

dalam blog memang banyak cerita tentang anak dia ni...tell you what...anak dia sangat comel...dah besar nanti...confirm akan manjadi pujaan ramai gadis.....


comel kan....?  

yang lain-lain..cerita sama lah macam kita juga...apa yang terlintas di fikiran...itu la yang akan di kongsikan...

ha..baru-baru ni...Papa Mifz ada kongsikan trip percutiannya bersama isteri tercinta di Pulau Redang....seronok tau ikuti cerita tu...tempatnya pun cantik...

nak ikuti cerita ini....apa lagi you all pergi la ke blog Papa Mifz godek2 cerita di sana...buat masa ni..I link kan cerita percutian part akhir yupp..click gambar sweet couple di bawah ini...


emo3 TOKEY KEDAI CERMIN MATA

iyer.....Papa Mifz ada buka kedai cermin matanya sendiri....lokasi kat mana.....I tak bape nak ingat....

 

ha..siap promote lagi nak bagi diskaun.....nak tau lebih lanjut..click2 saja yupp....

kot-kot nak buat cermin mata/ pertanyaan ke...boleh la tanya terus pada  Papa Mifz

ha...macam mana menarik tak blog Papa Mifz ni...? jom la kita kenal-kenal..tambah kawan....

wokeh...itu sahaja tuk kali ni..jumpa lagi minggu depan yupp....pang   


p/s : post ni...dari kul 815 I mula draft....sekarang ni baru siap......phewwww.....I banyak keje le....nak siapkan tender bagai....nanti jumpa lagi yupp.....ha...jangan lupa singgah blog Papa Mifz 

28 comments:

ikatankasihku said...

memang dah jadi rakan bloger yg rapat..
dia sempoi orangnyer, selalu bahasakan diri dia GUA...akhir kata utk papa mifz,
GUA CAYA SAMALU , BRO.. :P

En iLham said...

wah..memang banyak tau blog terbaru n best2 dari blog akak..thanx kak..memang baguslah blog review akak ni

kella said...

kita pun baru je kawan ngan papa mifz! dia sangat sweet orang nya.. =)

merahitujambu said...

comel sgt baby tu...nk g terjah jap

Cik Ina Do do Cheng said...

sebelum buat review mesti Nabilah buat homework tentang blog tu. rasanya akak dah pergi blog ni, cuma tak berapa baca. nak gi jenguk lagilah.

beautiful_rose said...

thanks share link ini..... =)

Kakzakie said...

Kakak boleh katakan kerap singgah and baca kebanyakan N3 yg dipublishkan...

Tapak Kaki said...

pernah berbalas kunjungan dengan dia.. dia memang cool.

aliesha kirana said...

wah sgt somell itu budak.. akan AK terjah nnti!

Qaseh dalia adelia said...

comel macam pakistan budak tu

sis shuhada said...

last pegi redang thn 2003. memang besss.
e, terkomen kat sini pulak.
btw, hai nabilah!

Papa Mifz said...

wah...tocey2 coz buatkan blog reveiew utk blog papa mifz nih...terharu siot....thank yer nabilah...:)

ikatankasihku said...

papa mifz kene bagi contact lens free kat nabilah nih...hehehe....

ILA HonEyBuNNy said...

papa mifz ada wife n anak y comel..;-)

suka baca y kejutan dekat wife dia xmnjadi tu...heheh..tapi tetap romntik..;-)

Dilla Ady said...

baru2 nk mengenal orgnye jugak ni...

dilla pun byk keje, tp malas..buleh??huhu

KAMIHIDUP said...

comelnya anak dia.

Ati Masrif said...

dah flw dah..

dulu dia lama tak wat n3..

Ann Huda (Ate) said...

Ohh..Ate tak pernah tahu dia ada kedai spec.

adan said...

comelnyer anak die.. betul la tu.. mesti jadi pujaan ramai kelak..

Dearie Pearls said...

baru 1st time melawat blog dia semalam.

anak dia memang sangat comel. habislah dah besar nanti mesti jadi pujaan malaya. hehehe

asfira aminuddin said...

babe anak die comel gilaaa! jom kite serangg! =))

IMANSHAH said...

salam

blog ana sudah ok..tq sebab tak lolek bantu

iKhRam said...

selalu jugak tinjau2 blog beliau..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akak mmg dah kawan dgn blog ni..

p/s: bilalah blog i nk terpilih direview nih wuwuwu :P

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
generasi nissan sentra

baru jerrr terjahhh blog dia balas balikk komen dia...

Rayban print dia tu cantikkkkk....

anak dia tu mmg comel bebbbb.... harap dia bahagia bersama family tercinta itewww

syahira ariff said...

pnyayang betul
siap bubuh nama anak lgi hehe
slmt bknln dlm dunia blog papa mifz
=)

bila nk review blog sy plak nbilah?
ni aii bawak balik sup bonggol unta dr mesir utk u tau *bodek bodek

asliner said...

yup..
anak dye sangat comel! =)
ikut mak dan ayahnya..

dah follow sebelum kak nabilah review..^_^

iPai said...

penah datang ke blog dia sekali dua ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...