Thursday, July 28, 2011

GOOD LUCK MALAYSIA !!!




moga peroleh kejayaan malam ini.....
Malaysia Boleh...!!!

p/s : malam ni ada forum perdana ehwal islam kat masjid area rumah I...rasa macam nak pergi je...huhu...

23 comments:

redza said...

GO TIGERRRRRR!!!!!

malaysia boleh


pergi jela forum tu..itu lebih berfaedah :)

pena said...

Harimau malaya mesti boleh !

harap dapat tebus balik kekecewaan hari tu..

aliesha kirana said...

all da best malaysia!!! ihhihi xsabar. eh tp better nabilah pegi forum tu..heheeh

YanaMIB said...

all the best mesia!! berjuang habis²an..penuh kut stadium mlm ni..pfftt~

Dilla Ady said...

gud luck tuk harimau malaya kite..buat sehabis baikkkkkk!!!!!

Prince Halilintar said...

semoga Malaysia peroleh kemenangan malam ni...

elok sgt klu dah niat nak pergi tu nabilah..=)

gadisBunga said...

makin ramai dah penduduk malaysia kan?

ikatankasihku said...

malam ni rakyat malaysia bersatu hati. :)

sizuka[Izzati] said...

go go malaysia boleh!forum perdana pun boleh!:D

Ieqa Rahim said...

susahnyer nk wat pilihan cm2...hehehehe....forum pdana dpt pahala,tgk bola dpt kpuasan...fening2....

ainz said...

Tau result je dah cukup..hehe.. ;p

ILA HonEyBuNNy said...

Yeahhh..

ila tgh tgk bola neh sambil berblog...heheh

teyn teyn said...

dah 1 goalll!

PENCONTENG said...

kalah bermaruah kerana kita tidak guna pemain import.

terserlah semangat patrotisme n nasionalisme pemain malaysia :)

pada hemat saya,kita menang sebenarnya.

munna said...

walaupun kalah munna tetap sokong team malaysia...

zEri sAfEerA said...

walaupun sedikit kecewa. tp xpe, diorang dah buat d best :)

kella said...

memang menjerit bagai nak rak bila dapat sumbat gol semalam! namun hampa jugak..
tapi apa pun, Malaysia tetap terbaik! original semuanya takda yang import! true malaysian!! i love Malaysia!

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip rendahkan lowered kereta

kalahhhhh dalam seri walaubagaimana pun team kita dah beruasaha terbaik dahhhh

nunama said...

yeaaayhh!!! tapi bukan rezeki kita. hehe. xpe. next time cuba lagi! :)

p/s: kalau akak pergi, nanti share2 ye kalau ada intipati yg best. hik3.

merahitujambu said...

walaupon kecundang sy tetap pada jejaka harimau

Tapak Kaki said...

menangis sebab kalah bola ok tak?hehe

cik azeya said...

harimau tade rezeki. mungkin ada hikmahnye... :)

iPai said...

tapi malasysia kalah kan ? tak pe laa .. bukan rezeki malaysia di situ ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...