Friday, July 22, 2011

HARRY POTTER



Harry Potter telah sampai ke penghujungnya kan....?
mari kita lihat kronologi cerita Harry Potter dari mula hingga akhir...


comel je budak-budak ni......






dan ini lah yang terakhir sekali..............


semakin matang mereka ni....Emma Watson semakin cantik...tapi kenapa Daniel semakin rendah antara mereka bertiga ni..huhuhuh...


salah satunya cerita yang I tak pernah miss tengok....even tak semua I pi tgk kat panggung wayang..ada juga tengok kat TV..VCD ( dulu mana ada DVD)...tapi setakat ni..memang dah tengok semua..
cuma yang Part 2 ni je belum.....

you all pulak...macam mana..mengikuti juga....??

p/s: kalau ada tersilap fakta...harap dapat la di tegur...

32 comments:

ikatankasihku said...

harry poter makin hensem...
lom tgk lagi kat panggung..

sis shuhada said...

huhu ntah knp sy xminat harry potter.
tp xkesah klu ada yg nk belanja tgk! hehe.

ainz said...

harry potter...hampir semua episod saya akan layan di cinema..tak kisah la berteman ke idak..mesti pegi tengok..ahaha..

yang latest nye belum tgk lagi..panggung full je! jom nabilah! diorang cakap harry tak mati..ahaha..tak puas hati, nak p bunuh harry.. ;p

aque said...

fara da tgok.. tapi bukan kat panggung tapi donlode jew...

mmg besh sangat.. mmg rase nak tgok panggung...

tapi napew harry potter da abesh.. :((

Judiene said...

Harry Potter has been apart of my life since I first watched it back in 2002.
Tak taw kenapa, I jadi obses dengan movie ni.
Bila baca novel dia, cam nak taw dengan detail nya tentang the world of Harry Potter ni, his school and stuff.
Sangat best!

Judiene said...

Harry Potter has been apart of my life since I first watched it back in 2002.
Tak taw kenapa, I jadi obses dengan movie ni.
Bila baca novel dia, cam nak taw dengan detail nya tentang the world of Harry Potter ni, his school and stuff.
Sangat best!

merahitujambu said...

akhirnya habis jugak...dari dia kecil sampai dia dewasa..sy peminat harry poter..x pernah miss...

ijat_asni said...

semua dah tengok
^________^

feel free to visit my blog untuk review HP part 2 ^^

Kakzakie said...

Anak-anak kakak semuanya peminat HP. So dari yg ZN senarai yg pertama dan akhir belum ada dlm koleksi mereka. Novel pun kakak ada tau ZN....

sizuka[Izzati] said...

part 2 memang kevav0ommmmm!!

Ati Masrif said...

rasa hanya 1 saje yg pernah tgk

tapi anak kak ati gilerkan
cite ni
siap ada novel2 yg tebal tu :)

Leeya Hezlin said...

hmm masih belum tengok lagi harry potter ni..
hope dapat la..hehe..
dieorang semua membesar dengan hensem dan cantiknya..hieee :)

pena said...

ikut filem ni kat tv je..

muka harry dari kecil sampai sekarang, tak berubah.

Tapak Kaki said...

aku pun follow HT ni dari awal.. cuma yang last episod ni je belom tengok.. maklum saja la.. kat kawasan aku ni tak da panggung.. so tunggu orang shared file la.hehe..

aliesha kirana said...

hahaa..AK bru nak ckp harry xtinggi2 hahaah.. AK paling suka HP no 2.. Hp & the chamber of secret. hehe. tp pstt psttt..sbnrnya AK xabis khatamkan lg HP.haha..last kt no 4 muahaha..giler ketinggalan. sukaa sgt citer ni, tp xberkesempatan nk tgk lg..hihi

ILA HonEyBuNNy said...

wduhhh..

ila xkesempatan nak tgk lagi...sebab yang lepas2 pun ada tertinggal.hehe

nak kena tengok jugak la...last kan..huawwaw

redza said...

xminat sgt citer nih..muvienya pon tgk yg no 1 & 2 dulu2

IMANSHAH said...

saya tengok dua kali minggu lepas..terbaik HP

Dilla Ady said...

dilla tak brape mengikuti cerita ni..entah la..mungkin sbb jalan citernye konpius, pastu byk scene yg gelap..cam sakit mata dan pening nk tgk...trus da tak mengikuti lagi da..

rase penah tgk yg first tu jek la kot..

omputeh ni ek, bile kecik2 chumel..da besau??? hmmmm...huhuhu

Syafiqa said...

Suka HP gak :D

akoo said...

ikut2..
tp yg ke 7 tak tgk dua2 part lagi..

hee
comellah dorg..
=)
likee

belog|amiyo said...

kaya raya dah budak harry tu.

Papa Mifz said...

wife papa mifz peminat no 1 citer2 harry poter nih...papa mifz no 2...haha

En iLham said...

sy pun peminat Harry Potter ni kak. memang tak pernah miss. dah tgk wayang, p plak beli plak vcd so boleh repeat tgk banyak2 kali. tp bile dah bace buku die, jadi tak best plak muvi..huhu

Farhana Jafri said...

hahahaha tu la psal.. rupert dh mkin hnsem.. hndsome gile tym dy jd ttamu undngan dlm top gear.. macho je bwak kete.. hik3

Siti Nurhayati Dollah said...

Dulu sanggup berjaga dengan kakak untuk tengok cerita2 Harry Potter. Kenangan indah :) Yang baru tak tengok lagi.

PStt bukan Daniel semakin rendah, cuma dia tak meninggi je hehe

Zik said...

tak tengok lagi....yg dulu pun tak tengok lagi...

asliner said...

tengok2..
dari awal..
yang part satu tue tak tengok lagi..
walaupun ade kat dalam laptop..
tapi masih tak menyempat..huhu

macam lebih suke tngok masa dyeorang kecik..hehe

teyn teyn said...

suke harry potter mase kecik2 dlu . lebih comel.. wahahahaha

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip bersihkan lining roof kereta

diorang dah besoorrrr dan bertambah kaya sekarangggg.... woooo muda-muda dah jadi kaya raya camtuuuu

Tea said...

ngeh3. rendah sudahh. >.<

iPai said...

part 2 best .. n emma watson memang cun !! uhuhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...