Friday, July 15, 2011

JOM MANDI



meh layan video ni jap.....


sangat sengal mamat-mamat ni kan...hehehehehe...

moga terhibur dengan paparan video kali ni.....



eh...nape pendek sangat entri hari ni....? banyak kerja ler....ni pun nak keluar jap...petang nanti kita jumpa lagi yupp....pang

26 comments:

Amni said...

amni pun banyak kerja hari ni... rasa macam nak half day je kot hari ni.. petang karang nak p stadium plak.. heheheh

aliesha kirana said...

hahaah! adess... mmg sengal btol!

Tea said...

bnyk keje jgk harini. :D

KAMIHIDUP said...

wahaaa, memang sengal. :)

Lya Colours said...

adoi kesian mamat tuh. dah berlakunya pembaziran syampu. hihi

YanaMIB said...

hahahha mslhnya bdk tu mandi pn ngadap ke dinding..mmg senang la org nk buat prank kt dia..haha sengal sungguh..

ainz said...

Waaa..tak bleh tgk video kat client site! Balik nanti,la tgk..

Sy pun byk keje..tak berhenti2 buat keje..siang mlm! dah 2mggu..huu..rilex,la..baru 2 mggu.. ;p

beautiful_rose said...

haiyoo...kesian kat member kena pedajal...

Kakzakie said...

Kalau nak mendengki sanggup habiskan satu botol syampu:)

Ati Masrif said...

alahai..sian mamat lurus tu

sampai esok tak habis..huhu

ikatankasihku said...

sengal tapai..

Prince Halilintar said...

kehkehkehkeh...geli hati tgk video ni

Cik SHiNJU said...

Sengal melampau tuh..hakhak :P

mykhalis said...

wahaha..siut jee

gadisBunga said...

hahaha!!!! abis la shampoo!!! hahaha

Farhana Jafri said...

hahahaha sengal.. klau cmtu smpai ke sudah bsuh rmbut pun xhilang sbun tu..

Leeya Hezlin said...

jom mandi..hahaha...lucu la.. :)

asfira aminuddin said...

haha. funny!!

[sutera kasih] said...

sengal tp sempoi hhe

takpa, nnti tak busy, blh update lg :)

adan said...

aahhaaha... serius sengal.. ahaha..

belog|amiyo said...

ape ni tengok bidio laki mandi.

dah lama tgk. memang sengal gila. biasa arab memang gurau bodo macam ni. kalau tak salah diorang ni arab lah. :D

Papa Mifz said...

muahahaha....kesian budak tuh bilas x bersih2 jugak....lawak la...

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

UIHHHH KALAU AKU MAU KENA PENERAJANG... BUAT PEDAJAL...KESIAN BILASSS TAK HILANG SABUN

iPai said...

hhahah .. kejam laa diorang ..


mesti cam pelik kan, basuh2 tak sabun tak hilang2 ... hahah

Dilla Ady said...

penah tgk klip nih..tp tak ingat kt mane..sian budak yg tgh mandi tu..ye ye ingat paip tu rosak ye..huhu

Tapak Kaki said...

mandi sampai habis air tangki la kalau macam tu,wakaka...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...