Saturday, July 02, 2011

LARIAN 1 MURID 1 SEKOLAH 1 MALAYSIA



Happy Saturday dear fwens...!!

Seluruh sekolah di Malaysia ada LARIAN 1 MURID 1 SEKOLAH 1 MALAYSIA ni..betul tak....?

tadi masa nak pergi kerja....I stuck sekejap...sebab budak-budak ni tengah seronok lari.....

eh Si DD pun pergi sekolah juga hari ni...tapi dia tak lari la....budak-budak Tahap 2 je dibenarkan lari....

meh tengok gambar jap meh....I sempat snap-snap..

rindunya zaman sekolah...I suka gak join lari2 macam ni..
ada larian merdeka la..merentas desa...

ha...youall ada join tak..?

even tak larat nak lari...jalan je pun...itu dah cukup seronok...

budak-budak ni lagi seronok la kot..sebab Isnin cuti.....haish.....jeles...nak cuti gak..!! emo21

Have a great weekend dear fwens...!!


p/s: kot..kot muka youall ada dalam gambar ni...bagi tau la yupp..hehe...emo21

32 comments:

aque said...

huhuhu x de wajah fara la... huhuhu

adik fara pown kene g larik juge... huhuhu..
rindukan zaman sekolah :)

aliesha kirana said...

hehehe adik AK pun pagi2 dh ke sekolah. pastu tgk sekolah2 semua ada pelajar tgh siap2 nak lari. best!

Siti Nurhayati Dollah said...

Pagi ni duduk menung kat tingkap, boleh nampak budak2 tu memenuhi tepi jalan :D

Bionic women said...

sekolah husband kita semua kena lari x kira tahap 1 atau 2, ngan cikgu2 pun kena lari..huhu

Cik Ina Do do Cheng said...

dah lama akak tak berlari, lemak kat badan ni dah naik tepu. jom jogging nabilah.

Tapak Kaki said...

pagi tadi aku pun jumpa jugak budak dok lari tepi jalan.. sempat aku usik dorang ajak naik motor aku.haha..

CT NoArIzAh ArIs said...

Ank bujang akk TERlampau xcited nak berlari sampai TERdemam pagi ni..hehe!!!

De Mois said...

sama lah..SS dulu pun selalu join larian ni. tapi mesti sampai lambat. orang lain dapat air, SS tak dapat pun. haha

Menarik di SuaraSendiri
Sejauh mana BERSIH bertindak bersih

Undi disini
Adakah wajar perhimpunan diteruskan?

redza said...

xpenah masuk la acara lari2...klu ada pon lari2 masa pj je

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
happy 2nd anniversery

yuppp dedulu masa sekolah mmg lerrrr lari masuk keluar kampung mmg mengimbau zaman persekolahan bila acara merentas desa tu aku pun antara yang lambat sampai

Cik SHiNJU said...

Masa dok hostel dulu,tiap2 pg sabtu ade acara jogging kat luar...kalau bertembung ngn ayah,siap tahan keta mintak duit nak beli air...kihkih...

pipoq said...

hahaha..patut la tadi datang kerja tengok bebudak tu berlari ramai ramai..ingatkan ada ape..

pena said...

yup, adik2x pun kena lari jugak hari ni..

acara merentas desa dulu, bukan berlari sangat pun, makan angin sambil borak2x.. hehe..

KAMIHIDUP said...

tadi pun KAMI nampak budak sekolah buat larian ni. :)

Papa Mifz said...

zaman sekolah dulu pernah jugak join merentas desa...tapi lebih byk berjalan dari berlari...haha

IMANSHAH said...

penat nye lari..hehe

gadisBunga said...

budak yg pakai baju kuning tu tak kene angkut ke? heheheh~

asliner said...

sangat suke aktivit larian..=)
like3..hehe

Leeya Hezlin said...

xdapat nak join larian ni sebab kena kerja pagi tadi..
lama dah xlari ..masa zaman sekolah dulu join juga masa merentas desa.. :)

nunama said...

haha. muka saya confirm xda! :)

betul3. kita dulu panggil larian desa. huehehe. :)

NuSaNa NoSa 91 said...

teringat time merentas desa dulu, keen suka jln2 je.. mls nk lari.. heee~ ^_^

ikatankasihku said...

yaya tak pegi, dia kate MALAS..
sabar je lah

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

seronoknya..akak paling suka sukan lari-lari ms sekolah dulu..sbb tu maintain slim smpi skang hohoho..

beautiful_rose said...

dah lama tak berlari...teringat dulu zaman sekolah...

Insan Melankolik said...
This comment has been removed by the author.
Insan Melankolik said...

saya masih mampu untuk berjalan lama..

BLADE EDGE said...

salam...

nabila tak join skali ke??

YanaMIB said...

1 malaysia eh..xpasan lak area bangi ni bdk skolah lari2..hihi~ yg nmpk bdk2 tadika buat sukan jek..comel =)

ciEk NiENa said...

tertarik dengan 1 murid 1 sukan ni. huhu.. zaman sekolah dulu takde plak sukan camni.. huhu.. untuk murid2 zaman skung ni kan.. =)

khairolghani said...

tadi ada terbaca kat blog mana ntah yg kata ada budak kena sengat tebuan masa join aktiviti ni..dari happy2 terus jadi sakit2..

ainz said...

ahaha...sepupu sy berlari atas katil..sengal budak itu..harini bukan main hepi lagi bercuti..lari xnak.. ;p

sy last berlari2 ni time kat u..rindu time tu..kat skolah pun suke join merentas desa..sampai balik sakit2 kaki..tak larat nak bangun..heee

zEri sAfEerA said...

hee sm la kite. mmg berjalan la. siap cikgu kena ikut dgn motor plak kat blkg sbab peserta paling last. hakhak ^^ malas betol nk lari.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...