Friday, July 08, 2011

PAGI AHAD DI STADIUM HANG JEBAT



Selamat Hari Jumaat kawan-kawan...........pang

Pernah sampai tak ke Stadium Hang Jebat di Melaka....? well tempatnya besar.....tapi...erm..kalau takde apa-apa event....kosong jer la tempat tu..huhu...biasanya orang datang sini jogging...round sekeliling stadium ni..

( ini gambo pinjam...yang lain-lain...sendirian berhad punya yupp..)

Ahad yang lepas....pagi-pagi lagi kami dah keluar rumah....hantar Adin ke kelas Motor di Krubong...sementara tunggu dia habis....kami beriadah la di stadium ni....ala 2 jam je pun..tak lama mana..



biasa la..model tetap APA KATA HATI


my mom and my dad..dah start jogg...tinggal la kami berdua...budak ni xmo ikut jogg..penat katanya...
haih....I pun tidak la jogg....nak jalan-jalan je...

tapi budak ni tak nak lak.....kalau tinggalkan dia sorang-sorang....tak sedap la pulak..buatnya kena kidnap..??
so...layan kan je la dia kat sini....

tengah kemaruk main batu seremban......dok la lambung getah pemadam tu....lambung la dik...jagan tak lambung...

oooh.....lihat pipi itu.....sering menjadi sasaran kakak dia...huhuhu...


berdiri di tempat parking Atlit bersama dengan racket...motif....??
nak jadi pemain badminton la kot...hehe..


lepas dah habis 1 round...my dad layan Si DD main badminton lak


cuba cari I kat mana....? hehehehe...

macam awal pagi jer kan...? yer la cahaya matahari tu dah di hadang oleh stadium ni...
padahal matahari dah tinggi dah time ni....


cuba teka bunga apa ni.....? cepat teka...kalau betul...I bagi hadiah..mau tak..? wek


wokeh la..itu sahaja untuk hari ni......minggu ni...tak sure pergi lagi or tak....biasanya...pagi ahad..lepas subuh I sambung tido....dengan alasan nak rehat la..sebab Monday to Saturday kena bagun pagi bekerja...

so dah timbul kesedaran tuk ubah cara hidup yang tak sihat ni......huhu...pang

p/s: sorry...gambar macam pecah...sebab I dah compress gambar2 ni..takmo bagi berat sangat..nanti lambat lak page ni nak loading...

26 comments:

d_tieah said...

Wah rajin ek keluar rumah awal pagi.. Hehehe.. Tapi bestlah kalau dapat main badminton.. Ngee :) Jarang main, kalau dapat pun petang..

Entry Terbaru 1 : 2 Video Pekerja KFC--Ayam Disapu Pada Tapak Kasut Dan Perahan Kain Kotor Dalam Periuk Ayam Spicy
Entry Terbaru 2 : Facebook Anwar Ibrahim Kena Hack ; Hackers Sekarang Pun Fokus Bab Politik

pipoq said...

aku jarang dapat nak beriadah camtu sebab kerja sepanjang minggu pehtu balik umah pun dah jam 9..

tapi boleh kata setiap malam ronda2 kat kawasan perumahan tu berjalan kaki sebagai eksesais..hehhehehe

ikatankasihku said...

lom sempat round2 kat situ pun lagi..
dd pandai main badminton...yaya tak ghetir, ajar bepoloh kali pon asik la kebelakang bulu tangkis dia...

ana ayesha said...

rajin jugak nabilah sekeluarga beriadah hujung minggu

ana beriadah di rumah jerlah berpeluh2 jugaklah turun naik tangga waktu hujung minggu hihi beriadah sambil mengemas rumah

bunga tu baunya wangikan kalau letak dlm kereta mmg best

YanaMIB said...

xpernah smpi stadium ni..suka la tgk ayh u rajin btol lyn adik u DD tu..hihi..

aloo nmpk byg2 u je..ish³ =.=

alsn bgn lmbt hr sabtu tu sama la cam kita..haha =P

Amni said...

dah lama tak de orang nak layan amni main badminton.. huhu.. segala aktioviti sihat memang dah jarang buat.. kalau ada pun, turun naik tangga office sebanayk tiga tingkat..=p

gadisBunga said...

tu bunga cempaka. kompem!

so nak saya bagi alamat ke sekarang? heheheh~

Ati Masrif said...

tak pernah gi lagi ..

dah lama tak beriadah mcm ni
harus papa cuti nanti nk ajak
gi jogging ...hehe

redza said...

dpt jalan2 pusing stadium 4,5 kali pon dh ok..keluar peluh dah

Raden said...

waahhh...a happy family... :)

aliesha kirana said...

wah! rajin btol! AK pun dh lama xbuat xtvt sihat ni. hahaha. sllu kalau nak pegi jogging AK akan pergi kat satu empangan kt penang ni. cantik sgt pemandangan die..heeheh

munna said...

seronoknya beriadah dengan family....

HonEyBuNNy said...

ila tau tu bunga apa..

bunga cempaka tol x?hehe..

teringat amik bunga tu dulu buat exibition...hehe

Leeya Hezlin said...

rajinnya pagi2 lagi dah bersukan..
leeya biasa petang2 jak sebab pagi susah sikit..ehehehe

lalink7 said...

happy friday Nabilah..sminggu xdtg sini..wendu pulakk..hehehe..

dah mkin tembam si didi tue..hehe..kakak die mst betambah comel kan? hehe

Oasis said...

Tempat menarik tapi sayang tak ramai org kan>>>>

Cik SHiNJU said...

Sonoknye beriadah ngn family...
Mcm bunga kemboja belum kembang jek.
betul ker? :P

ainz said...

baru lepas berjalan kaki berapa kilometer pon tak tau la..hik3..sy penah lalu je kat depan stadium ni..singgah tak pernah pulak.. ;)

Hans said...

wah
luas ekkk
dulu2 den lalu je depan tu
xpernah masuk
:-)

Racun Serangga Terbaru - Hansect

nunama said...

dah lama x berjogging. hahaha.

berjogging dlm rumah saje. :)

emm mcm bunga kenanga. tapi, ntah ek. kui3....

Kak Nabilah. mcm byk je lagi tempat2 kat Melaka yg best2. Nanti, cite lagi yup. Lain2 entry pun xpe. hehe. ^_^

Wan Gerrard said...

ngah jogging sambil tangkap gambar pun best gak :P

Belbel said...

hehehe. dh lame x joging kt stadium T__T

Edy Zaidi said...

amboi..rajinnya menguruskan badan..huhu


tu bunga cempaka kot...

tomato said...

pehhhhhh lame tak senamm... kehkehkeh

iPai said...

wah.. baru g melaka hari tuh .. dekat je nak lalu stadium ni ..

kalau singgah dah leh jumpa dah .. (macam kenal muka je)

Cik Ina Do do Cheng said...

Nabilah bestnya pagi-pagi joging menyihatkan badan. bilalah akak nak merajinkan diri berjoging ni.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...