Thursday, July 07, 2011

SERONOKNYA BLOGWALKING




yupp....dah lama I tak buat aktiviti blog walking ke blog-blog yang tak pernah I masuk...biasanya ke blog-blog you all jer la...huhu..tak cukup masa nak jelajah blog orang lain...

well...semalam tak banyak kerja....tapi Mr Boss ada je kat sini...pergerakkan agak terbatas la sikit kan...? sungguhpun begitu...masih sempat juga curi-curi ziarah you all semua...



petang tu...Mr Boss keluar....I ambil kesempatan ni tuk terjah blog-blog yang lain...ada yang I datang senyap-senyap...ada juga yang I tinggalkan komen....seronok..lama dah tak buat macam ni..!!

lagi-lagi semalam ramai blogger yang buat #WW...mudah la kan..tak perlu baca banyak-banyak..


macam-macam jenis blog I jumpa....macam-macam warna...something fresh la kan..? tapi...you all yang biasa di sini..tetap menjadi keutamaan....tampa you all tak hidup la blog ni kan..?

terima kasih.....!!! sayangg kamu........muah


ha....you all pulak.....selalu ke jelajah blog-blog baru.....?

p/s : mula jatuh hati dengan cerita ANNISA di TV3 jam 1030 malam...rasa sayang lak tak tgk dari awal...huhu....you all tengok tak..??

28 comments:

gadisBunga said...

saya pun akan blogwalk kalau ada masa lapang. hihi~

aque said...

huhuhu...besh2.. mmg seronok.. fara skrg bw jew.. nak update belog mcm x de idea... x sempat la.. alahai... huhuhuhu

pipoq said...

kalo berkesempatan + line internet ok tu berkunjung gak kat blog lain..

kalo tak, dua tiga blog je la dapat jengah..

ikatankasihku said...

Blogwalk kalau ada masa lapang, tapi ada gak blogger2 yg sombong..so jwb dia, sory naik lori la...

nabilah tak sombong..2 sebab suka dtg sini...

Cite Annisa best tapi selalu time tu dah ngantok da, batery dah low...tido tu kira charge balik la bateri bagi penuh...hehehe

Belbel said...

huhuhu. skrg i pun nk start bw blik since dah berbulan2 pe'el mls tu menimpa diri. hikhik. :)

hv a nice day ^^

❤NazirahMoktar❤ said...

sy dah jarang sesgt blogwalking.pgi blog yg biasa jengok je..

HonEyBuNNy said...

hehe...

sama la ila...balik rumah ne baru nak terjah blogger2 baru...syok ja kan....

ala..ila bru seklai tgk anissa tu...smlm xtgk pun...macam jatuh hati jugak nak tgk cita tu..tapi xtau cmna kisah dr awal...hehe..

nabilah...**jom join 1st giveaway sifu & ila..hehe

Tapak Kaki said...

aku jarang pergi blog baru.. selalu pergi blog dalam list je.. tapi kebelakangan ni selalu pulak pergi blog baru..

Zuwairi Aiman said...

Ni saya pun blog walking gak.. blog walking best sbb boleh tengok pelbagai ragam, rencah hidup dikongsi dari merata sudut tempat.. tu yg best ;)

ana ayesha said...

bw kdg2 jer tapi sekali sekala tu lah yg best

anissa pun kdg2 tengok tapi ceritanya complicated tapi itulah realiti kehidupan ...... ending cerita ni mcm mana agaknya?

Amni said...

amni tak tengok dr awal jugak.. tp dah macam boleh paham walaupun tak tengok dari awal.. kalaus empat je tengok cerita tu...

hee.. jarang dah bw kat blog baru... bw kawan2 pun taks empat tinggal jejak dear.. huhu

Meck said...

blogging bagus kan. aku pun suka!

ainz said...

sy tgk dari awal..tapi tak penah abis setiap episod..ahaha! bukan cite bosan, mata tak tahan..kadang2 geram ngn watak2 dlm tu..jadi terus tdo..boleh pulak camtu..huu

sy mmg dah lame tak bw..nak tulis blog pun kene curi masa..sekarang baru tau betapa EMAS nye mase tu.. ;)

lieynanilaz said...

seronok kan berblogwalking ni...boleh tengok macam2 rupa blog..hehehe..

jom komen entry saya:
http://lieynanilaz.blogspot.com/2011/07/segmen-simple-jom-komen-entry-saya.html

HonEyBuNNy said...

nabilah...

boleh kot..hehe..tapi jangan bgtau sifu...haha..

men nak bagi tips ttg dia...dia tu sengal...ngeh3...(matik lau sifu tahu ila suka kata kt dia...hehe)

Leeya Hezlin said...

blogwalking memang seronok..
leeya kalau ada masa lebih baru dapat blogwalking.huhu

munna said...

KAK MUNNA PUN DAH JARANG BW KE BLOG2 BARU...MASA TERBATAS SKRG NI...HARI WAJIB MASUK BLOG YG WAJIB JE...BILA ADA MASA FREE BARU KAK MUNNA BW KE BLOG2 BARU

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sy selalu BW ke blog baru hari sabtu ahad je..kalau weekdays ms terbatas sket..pegi blog wajib je..

x tgk la citer Anissa tu..

redza said...

dh lama xbw..masa xmengizinkn..hanya masuk ke blog tertentu aje

iPai said...

wah .. nanti datang2 laa selalu blog kita .. heee

Cik SHiNJU said...

yesss...WW paling best..
X yah mikir nak wat n3 pe..
BW pun laju jer...:)

adol ihsan said...

Salam..

Nanti jgn lupa lawat blog saya,. Huhu.. :)

nunama said...

hehe. Ada juga buat tuh. Tapi dah lama tak buat. Busy. hoho. tapi, baca-baca je lah. ambil yg baik. hehe.:)

Annisa! emm x tengok. hehe.

p/s: akak tahu kan, kita mana ada nak tggl komen ke jejak ke. huehehe.

De Mois said...

baguih2..tapi SS selalu tak dapat banyak peluang nak jejak blog orang. Rugi2..

Menarik di SuaraSendiri
Keputusan undian kelayakan akhir zon asia Olimpik 2012

Undi disini
Adakah wajar perhimpunan diteruskan?

aliesha kirana said...

AK cuti smlm hehe..baru sempat nak jenguk nabilah hari ni. heheeh. aah best gak skli skla blogwalking ke blog yg lain heheeh.. kdg2 rajin AK jenguk2 gak..

AK pun layan annisa skrg ni. mula2 aritu malas nk ikut. skrg baru rasa menarik sebab konflik dorang tu. nyampah gila ngan balkis n laki org tu..aaah nyampah! hahaah

lalink7 said...

rajinnyee..hehe..kenkadang je husz buat if free..hehehe..kalau sibok cm minggu lepas..nak update blog sndiri pun xsmpt

asliner said...

selalu jugak terjah blog2 baru..
kalau kawan2 ada linkkan..
dengan sepantas mungkin kite right click..hehe
tak layan cite annisa..
suke sangat layan cite juvana..
tapi sayangnya tak dapat nak layan lagi..
sebab keje malam..(-__-)

zEri sAfEerA said...

hee sy ni dah lame x update blog. blogwalking apetah lagi. ni baru la nk buat blog tour. ngee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...