Saturday, July 16, 2011

SI DEMOK MARU - PART 2



Happy Saturday dear fwens.......ye  

phewww......dah dekat tengah hari baru nak update.....huhu...

wokeh...meh cuci mata tengok Si Demok Maru yang gebus nih.....

actually I pernah sharekan tentang Si Demok Maru dulu..

click sahaja Si Demok Maru
ngeeee...tembab..lagi gebus kan....eh....Si Demok Maru ni ada blog juga tau...
cat lovers.....meh usha.....sure you all suka punya lah...




Dia sangat suka kan kotak.....

ok lah....itu sahaja tuk hari ni......
wish you all have a wonderfull weekend.........!!muah

20 comments:

aliesha kirana said...

hihhihi mmg peminat kucing btol nabilah ni kan. heheeh. AK suka anak kucing.. mak kucing dh xske..hahahaa

gadisBunga said...

agak2 dia tau tak dia kiut?

Qaseh said...

comellll bangat ni Maru

Papa Mifz said...

gebu betul Maru nih yer...bulu2 nye tuh ala2 mcm printed gitu...cantek...

Adam Idris said...

pandai dia beraksi depan kamera ek
comel gebuuuu :)

ILA HonEyBuNNy said...

comeiinya...

kelakar dia duk dalam kotak..ehhe

ainz said...

Byk video bdk ni dlm hp sy.. ;p mmg sgt nakal! Tak sedar ke yg awak tu besar..nak masuk dlm kotak kecik..ahaha!comel2.. ;)

Leeya Hezlin said...

alahaiiii..
cometlnye kucing.. :)

pipoq said...

anak aku takut ngan kucing..kalo kucing lalu depan rumah pun laju je dia lari masuk dalam bila main kat luar..

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip pasang audio sound sistem kereta

uihhhhh fanatik kucing maru tu.... suka dudok dalam kotak pasal hangatt kat dalam tuuuu... taH NAPE SEMUA KUCING SUKA DOK DALAM KOTAKKKK

Qaseh dalia adelia said...

comelnya .. sbnarnya tak suka sgt kucing tapi kalau kucing tu bersih tambah montel.. tbe2 suka

nunama said...

hahaha aah. Kak Nabilah pernah cite pasal Demok ni dulu. hehe.

Ggrrrrr macam Garfield! Geram! ;p

Edy Zaidi said...

alahai..comelnya...geram tengok

iPai said...

maru ni memang famous .. sangat positif thinking ..

think u r not fat .. wakaka

merahitujambu said...

comel sgt..nk gigit boleh..geram je..pandai dia beraksi tau

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

mmg comeyyyy sgt..

Tea said...

pehh comel tak hengat ni,

Dilla Ady said...

kalu dekat, ai culek ini kucen!!

chumelnye dieeee!!!!!!

Tapak Kaki said...

aku bet yang si maru ni takot tikus.hehe

iPai said...

maru pon retis .. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...