Wednesday, July 06, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥4




Bila Boss ada............. muah

31 comments:

aque said...

hehhehe betol2....

redza said...

lalalllaa hehe

gadisBunga said...

ops! :D

pCL [p@kcikLie] said...

migraine symptoms is coming..

pipoq said...

tak baik owh buat camtu..

Ieda Al-Habsyi said...

hahahahhaha! sibuk le hang, akak pagi ni bos tarak, petang baru dia ada adussss :)

IMANSHAH said...

bos kita dah balik meeting dah

ikatankasihku said...

bos ada, buat2 rajin,cepat2... :)

ana ayesha said...

pic 1 ~ hmmmm always busy ye nabilah

pic 2 ~ ur boss the monster hehehe

nabilah_2908 said...

HYE FARA ;

hahhaa...xde keje pun leh jadi bnyk keje.. ;)

HYE MR RED ;

tgh free la tu eh..? :)

HYE GB ;

hehehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE PCL ;

hahahaha...belum sampai takat tu lagi.. :)

HYE PIPOQ ;

harus berlakon...rasa mcm tk sedap lak...boss ada...tp kita dok relax2..walaupun tgh xde keje.. :)

HYE IEDA ;

hahhaa..x sibuk mana pun..tp buat2 sibuk... :)

nabilah_2908 said...

HYE IMANSHAH ;

hehehe..bagus la tu.. ;)

HYE IKATANKASIHKU ;

hahahaha....itu la yg sedang berlaku tika ini... :)

HYE ANA ;

1. kadang2 je busy.. :)

2. eh..tak la...Mr Boss baik...cuma tak selesa lak bila Boss tgk kita relax2 x buat keje...padahal mmg xde keje...so...cari la keje2 yg mana patut... :)

Amni said...

hahahha... amni kalau boss ada ke takd e.. sama je.. =p

YanaMIB said...

woo slmt menghadapi mr boss ye..huhu~

Kakzakie said...

Ya Allah menimbun sekali....

ainz said...

hik3..tapi sy memang bz even bos ade ke tak..









tapi sempat pulak blogging.. ;p

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hehe..x terlibat..

Belbel said...

bik3. betol2. bila bos ade jewww :P

QaRr JaliL said...

inila realiti kan.haha

3# Wordless Wednesday

Hans said...

garang tak mr boss?
ekekekke

Wordless Wednesday #5

khairolghani said...

saya kerja based on target..kalau target tak capai,dengar suara bos pun dah cukup sakit kepala,belum jumpa depan mata lagi..

KAMIHIDUP said...

bila bos ada, kenalah wayang, heee, nabilah kerja mana?

nabilah_2908 said...

HYE AMNI ;

lebih kurang gak ni..adakalanya bila Boss masuk...di berinya keje...so ada la keje kan..

macam hari ni..dia masuk buat keje dia...kita ni xde keje..terpaksa la pura2 sibuk..hehe... (^_^)

HYE YANA ;

hehehe.. ok.. ;)

HYE KAK ZIE ;

propa jer ni kak..hehe.. :)

nabilah_2908 said...

HYE AINZ ;

hahahaha....ok la...serabut kepala dgn kerja...rehat2 layan blog jap.. :)

HYE RINA ;

hehehe... :)

HYE BELBEL ;

hahahaha..nampaknya kamu sangat memahami.. :) :)

nabilah_2908 said...

HYE QARR ;

u absolutely rite..!! :)

HYE HANS ;

nope....cuma tegas... :)

HYE MR K ;

hmmm...susah juga yer mcm tu..

HYE KAMI ;

hahaha... :P

keje kat Melaka gak.. :)

aliesha kirana said...

sama laaa pagi2 die dh dtg. eheheh.. kalut jadinyaa!

Adam Idris said...

haha pernah alami time latihan industri
time boss ade fuhhhh mata straight ke meja
boss xde meriah pasang radio lagi...haha

'mitchie' yusoff said...

hahaha...suka ah gmbar biskut tu....

missgee said...

Hati yang rindu..
Hati macam biskut?? :P

P/s: Salam tumpang baca

nunama said...

haaaa.... main tipu eah? hihihi.

ehem! alaaa kalo bukan boss, Cikgu pun mcm tu. Kalau sekolah dulu, Cikgu lalu je, buat2 mcm baca buku. Haha. Hypocrite betul.

:)

Tapak Kaki said...

amboih.. tinggi benar fail dia.. mesti buat-buat cover masa boss lalu depan meja.hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...