Wednesday, July 06, 2011

WORDLESS WEDNESDAY - ♥5




Hati ibarat biskut itu...hati siapa.....??? soal
Jemput minum petang........sedap nih....wek



p/s : maaf tak dapat nk buat Blog Review tuk minggu ni....pagi-pagi lagi Mr Boss dah datang office..so I sajikan you all semua dengan #WW jer la yupp...

34 comments:

d_tieah said...

Jyeah! Biskut ibarat hati.. Mudah rapuh dan mudah dicuri.. Tapi bila hancur berkecai sukar utk dicantum semula! Terbaek..

z said...

waaa....so sscchhwweeet...hikhik

aque said...

ww yang menarik... :D

Hans said...

hehehehehe
kreatif

Wordless Wednesday #5

pCL [p@kcikLie] said...

jgn dicelup lama2 biskut tu nanti cair bersama kopi.......agaknya separuh tu ada dlm cawan tu..

ikatankasihku said...

kreatif nabilah ni....wat gambar mcm tu..comel jer

HonEyBuNNy said...

hehe...

mana hatiku sebelah neh..sapa curik...ngeh3,,,

Judiene said...

Separuh biskut tu dah tenggelam dalam kopi tu.
Sama dengan separuh hati you dah tenggelam dalam hati seseorang.
Hahaha.
Boleh?

Belbel said...

hahha. biskut cap hupseng. bestnye dapat cicah dgn teh o panas T__T

CT NoArIzAh ArIs said...

perut tgh lapar bila nmpak biskut lebar ni pun nmpk mcm dgg steak jeee..!!

Ati Masrif said...

hai nabilah....

air nescafe ke tu..
pekat betui...hehe

aliesha kirana said...

aalalala comelnya biskut itu.. adakahhh hati nabilah telah dicuri mcm biskut itu? ehem..hehehe

::mak incik:: said...

kreatif la kak nabila ni.. huhu... ;)

Farhana Jafri said...

weee biskut mcm hati la plak.. hati snsitif ni.. mmng rapuh gile r.. :P

pipoq said...

biskut cicah neskepi..wow..menarik..

iPai said...

nape tak amik beskut bentuk luv? (uik ada ke ?)


thank u sebab komen kat komik danbo

iPai said...

cik nabila, lupa nak reply .. saya penah share link dia, tapi tak tau laa yang awak download tuh kat situ atau tempat lain ..

Adam Idris said...

separuh lagi dalam perut sudaaa
heh heh

ana ayesha said...

sedap biskut tu nak sikit ......

hati telah dicuri atau disakiti?

gadisBunga said...

biskut tu kalau tak abiskan rugi wooo~

heheh~

saharinasaharudin said...

bskut hupseng ke?fav tu.sedapp je cicah ngan hot choc.nyummmy :)

mahirahnazlim said...

awww baru td mkn biskut hup seng hehe

Cik Jannah said...

biskut tu sedap plak..hehehe...:)

foloo..

Farah Azurah said...

xnk fikir pape..fikir SEDAP makn biskut kering ni..yumm!!

Princess Feyqa said...

terliur lah plak hehe

shah said...

bukan sayaaaa...

♥yaya budak suka embun♥ said...

ehh..mana lagi separuh?? hehehehe


WW #4

nunama said...

errrr. emm. Sedih la pulak. haha. xpe2. Jom ceriakan balik wahai si pemilik hati!! ^_^

~cik tiram~ said...

comel....^^

saya bukan tomato said...

biskut sedap dimakan . hati pon sedap jugak ;p

Siti Nurhayati Dollah said...

Sabar je lah. Boleh pulak dia buat puzzle biskut tu ^_^

ainz said...

Tak nmpak hati,dah..nampak kesedapan biskut kering je..sedap kalo dicicah ngan teh o panas..hmmmm..

Edy Zaidi said...

haha..so sweeeetttt

Tapak Kaki said...

lagi separuh biskut tu dah masuk perut.. macam mana nak kasi keluar balik..hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...