Saturday, August 06, 2011

BILA AKU JATUH CINTA



Happy Saturday dear fwens..!!!muah   

Bila aku jatuh cinta....
kan ku sebut nama mu...akan ku tulis nama mu.....
Akan ku katakana kata-kata indah
Bila aku jatuh cinta
Kan ku doakan kamu, menyempurnakan aku
Akanku buatkan semua yang terindah..

ha...ape hal la pulak I dok berjiwang karat pagi-pagi ni kan...?


pagi tadi lepas solat Subuh...on9 FB jap....tup..tup nampak status seorang artis ni...video klip tuk lagu dia yang baru dah keluar.... I pun cepat2 la click & dengar....

Ya Allah...memang dah jatuh cinta dgr lagu ni...huhuhu...

lagu sape eh...?

lagu dari jejaka ini...Awi Rafael...


popular dengan lagu Pulanglah...

kini ada lagu baru lak....yupp..yupp..dah jatuh cinta dengan lagu 
BILA AKU JATUH CINTA



apa pendapat you all...best tak lagu ni...?? kalau you all rasa tak best pun takpe....yer la pandangan masing2..mana boleh sama yer tak...?

but for me....memang best.....moga terhibur dengan paparan kali ini.... lala


"SELAMAT MENJALANI IBADAH PUASA"

22 comments:

ikatankasihku said...

kene dengar melodi dia , baru tau lagu dia mcmmane... :P

Kakzakie said...

Kakak dah on paling kuat pun tak dapat dengarlah sayang. Dapt lihat gambar ajelah....:)a

nabilah_2908 said...

eh...tak boleh dengar eh...

kat sini ok la pulak..hmmm...

ILA HonEyBuNNy said...

lagu ne memang best...

ne salah satu lagu jiwang karat ila..opttss..terkantoi sudah..hehe

happy weeknd nabilah...p-)

aliesha kirana said...

suara awi rafael ni mmg boleh bikin org cairrrrr. hahaahah!

Leeya Hezlin said...

not bad la lagu ni..
jiwang..hehehe..

selamat hari sabtu nabilah.. :)

Tapak Kaki said...

tak dapat nak dengar, so tak dapat nak komen.hehe

Judiene said...

Ermm.
Biase biase je.
Maybe suara dia cam lain sikit daripada penyanyi lelaki yang kita pernah ada tapi lagu dia cam biase je la.
Just my opinion.

:)

Qaseh dalia adelia said...

bes jugak 3 bintang heee

redza said...

xleh dgr sbb line tenet nape ntah slow cam siput huh

zEri sAfEerA said...

bila aku jatuh cinta... lalalala hee ^^

nunama said...

best2!!! :)

sweet aihhhh... hahahaha. ehem!

IMANSHAH said...

owh yang lagunya dulu campur2 lirik BM dan BI kan

ainz said...

suare dia best! macam syahir sikit2..heee...

::mak incik:: said...

la... ingat k.nabila tengah hangat bercinte.. =)

Afendi Othman said...

best.
suka lirik2 lagu dia.power

Cik Ina Do do Cheng said...

Dulu akak selalu dengar lagu penyanyi ni, tapi tak pernah tahu sapa penyanyi tu. nama penyanyi tu selalu kita dengar . Baru ni je akak tahu Awi Rafael.

asliner said...

kite tak dengar suare pun kak...
dengar cerita awi rafael ambik neelofa jadi model dalam klip video die..
klip video inilah agaknya..
sebab nampak macam neelofa tadi masa awi main piano..hehe

Amni said...

serius amni tak pernah dengar lagi.. tapi tau..semua lagu dia buat masa dia ngan ex dia dulu kan... hiks... nak dengar tak de speaker plak... jap g tgk via phone je..

Dilla Ady said...

baru first time dengar nih..kena take time nk menyesuaikan telinge dulu..

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dulu akak ingt dia ni ada hubungkait dgn ana rafali hahaha

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

akaknya lappy rosak speaker dia..x dpt nk dgr lagunya..:(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...