Saturday, August 13, 2011

COUNT ON ME




You can count on me..like 1..2...3...I'll be there...
I'll be there and I know when I need it 
I can count on you like 4...3....2..and you'll be there 
cause that's what FRIENDS are supposed to do 

Bruno Mars - Count On Me

I suka sangat....sangat dengan lagu ni...more...semua lagu Bruno Mars kot I suka...sume best..best...!!
and....I nak dedicate lagu Count On Me ini untuk kawan-kawan semua.....moga terhibur..






love you dear fwens......have a great weekend....muah






p/s : balik dari kerja ni...nak pi beli kad raya...rasanya belum terlambat lagi kan nak pos kad raya minggu depan...?? pada yang pernah bagi I alamat...insya'Allah...ada lah untuk you all nanti....tapi tak janji semua dapat la yupp....bajet ciput je ni...hehehehe.....pang

20 comments:

Kakzakie said...

Kakak had been counted more than ten but you still not here...:)

sizuka[Izzati] said...

lagu bruno mars sume best.hehe.

ikatankasihku said...

rajin nabilah pos2 kad raya ,, :P

peachippo said...

like brunooooooo tooooooo :)

lame takdapat kad raye dari abg posmen..pommm pommmmm !

Ati Masrif said...

thanks :)

nak kad raya gak

aliesha kirana said...

count on me! hehehe..suka lgu bruno mars jugak..santai je ble dgr. hihihhi

nak post kad raya jgk..tp blom beli kad lg..hahaha

Leeya Hezlin said...

thanx sebab dedicate lagu ni..hehe..

ILA HonEyBuNNy said...

lagu neh memang best r....suka ja dengar...

nak kad raya..hahahha

selamat berhujung minggu nabilah...;-)

LiFe KaMi said...

kami pun suka brunos,
lebih2 lagi lagu granate..suka2..hehe

nunama said...

waaaah!!! bestnye lagu ni... :)

"cause that's what friends are supposed to do"

hehe thanks akak dedicate lagu ni utk kitorang. ^_^

have a nice weekend too!! :)

Siti Nurhayati Dollah said...

Lagu-lagu Bruno Mars selalunya jenis yg mudah nak diterima di telinga. ;)

*Wah dah beli kad raya. Yati satu pun tak beli lagi ni

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

aloh lappy akak speakernya rosak..kempunan nk dgr..:(

lagu bruno mars yg akak tau cuma lagu lalat yg nabil nyanyik tu je ms Maharaja Lawak..kalau x krn Nabil akak x kenal pon Bruno Mars hehe


p/s: dah x penah beli kad raya lg..

Ann Huda (Ate) said...

Ate pun baru beli kad raya. Ramai yg dok gelak..depa kata, zaman sekarang org tak pakai kad raya lagi, pakai sms jer.. Tak pe lah, Ate mmg masih berfikiran lama tapi bertempat...:)

Papa Mifz said...

lagu dia mmg sodap didongar....

nak jugak kad raya...hehe

pena said...

lagu ni sweet..
suka suara bruno mars ni...

bighagenjo said...

ha, meh anta kad raya kek den ha. hehe. :)

asliner said...

like bruno mars jugak..=)

simple2 semua melody die kan..
senang nak ingat..hehe

Afzainizam said...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
firestartingautomobil.blogspot.com
bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
Jom Terjah entry terbaru ??
tip servis motorsikal kupcai scooter

bruno mars punya lagu aku pun layan gakkk.... oohhhh dah lama tak dapat kad raya ... selalu dapat SMS raya ajerr... zaman dah berubah kot...

Dilla Ady said...

lagu burno mars ni byk yg bez2 kan nabilah..pas satu, satu yg sedap di dengar..

Miss Tira said...

Lagu menarik.. Eh, Cik Nabilah kalau nak kurang kos pos je guna email. Cipta kad raya guna Photoshop ke.. Lalalala :p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...